Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın açıklama yapacaklarmış sanırım
ne diyecekler acaba?
o kitapçıkların öğrencilere dağıtılmadığı konusunda ısrar edecekler büyük ihtimal
bikaç msj gerçekten sinirlerimi bozdu.. insanların hangi okulda okuyup hangi meslegi seçtikleriyle kopyanın ne alakası var.. adam imam hatip okur savcı olmak ister ne yani hem dinin öğrenip hem savcı olamaz mı? gayette güzel olur.. Atatürk muhalefet partisinin açılmasını kendi istemişti unutmayın.. bi işte sadece bi düşünce varsa nereye isterse o tarafa çeker ama şuan bu yıkılmış durumda.. imam hatiplilerde herkes gibi hakkı olanı yaşıyolar.. nedir yani ozaman imam hatipliler yargılanırken adil değiller öyle mi ? kimseye çamur atmayın burda. bu başlık birilerini karalamak için değil..
kopya meselesine gelince geçen senede oldugu gibi yine birileri bi yolunu buldu.. gerçi geçen seneki gibi barizde değil ama tesadüf olmadıgı belli ..:44: bu kitapçıklar zaten kişiye özel olarak basılmış yani o kitapçıkların kimlerde oldugu belli. yakında çıkar ortaya. kpss'deki sınav iptalinden sonra korkuyorum açıkcası..:18: iptal edilirse tekrar stres tekrar heyecan.. şuanki puanım bana yetiyo ve ben bidaha çalışmak istemiyorum. eğer sınav iptal edilirse bidahaki sınavda bukadar puan yapabiliceğimin bile garantisi yok.. çok yazık
bikaç msj gerçekten sinirlerimi bozdu.. insanların hangi okulda okuyup hangi meslegi seçtikleriyle kopyanın ne alakası var.. adam imam hatip okur savcı olmak ister ne yani hem dinin öğrenip hem savcı olamaz mı? gayette güzel olur.. Atatürk muhalefet partisinin açılmasını kendi istemişti unutmayın.. bi işte sadece bi düşünce varsa nereye isterse o tarafa çeker ama şuan bu yıkılmış durumda.. imam hatiplilerde herkes gibi hakkı olanı yaşıyolar.. nedir yani ozaman imam hatipliler yargılanırken adil değiller öyle mi ? kimseye çamur atmayın burda. bu başlık birilerini karalamak için değil..
kopya meselesine gelince geçen senede oldugu gibi yine birileri bi yolunu buldu.. gerçi geçen seneki gibi barizde değil ama tesadüf olmadıgı belli ..:44: bu kitapçıklar zaten kişiye özel olarak basılmış yani o kitapçıkların kimlerde oldugu belli. yakında çıkar ortaya. kpss'deki sınav iptalinden sonra korkuyorum açıkcası..:18: iptal edilirse tekrar stres tekrar heyecan.. şuanki puanım bana yetiyo ve ben bidaha çalışmak istemiyorum. eğer sınav iptal edilirse bidahaki sınavda bukadar puan yapabiliceğimin bile garantisi yok.. çok yazık
ben keyfe keder konuşmuyorum olamazlar yapamazlar imam hatip çıkışlılar demiyorum bakın yasak olduğunu söylüyorum yasak. çamur atmak ne demek bilirmisin sen ? burda olanlar hakkında konuşuyorum ben kafadan atıp tutmuyorum yani bana görede iimam hatip çıkışlı adamın savcılıkta hakimlikte işi olamaz önce din diyen herifin hiç bi yerde işi olamaz bizde müslümanız da dinimizi kendimiz yaşıyoruz hu allah hu allah diyip ardındanda adalete gidip hakimlik yapan adamın devlete ne faydası olucak bak ben sana söyliyim öyle adamlar yargıya gelirse yakında şer-i hukuk kuralları bile uygulanır bu ülkede başını açarsan ucuz kadın olursun çok mu açsın ekmek mi çalmak zorunda kaldın ülkemizde çok var böyle insanlar elini keserler daha bir çok örnek verebilirm ben sana biraz geniş düşünmek lazım
burda konuşup tartışacağımız şey bu değil emeğimizin çalınması bilmiyorum sınava girdiniz mi ama girmişseniz eğer ne durumda olduğumuzu anlarsınız
İyi demişsinde imam hatiplilerde amaç imam yetiştirmek savcı hakim değil eğer amaç savcı hakimse bunun için liseler var düz lise anadolu fen liseleri oraları tercih edip okuyacaklar mesela elektrik bölümünde amaç elektirik teknisyeni veya mühendis yetiştirmek bu kişiler ünide daha başarılı oluyorlar çünkü lisede temel eğitim almışlar ve ünide bu bölümü okumak için tercih ediyorlar imam hatiplide ilahiyatı tercih edince fazladan puan alıyor Atatürk muhalefet partilerini açtı ama genelde laik düzene ve ekonomik sisteme karşı olduklarından kapatıldı.Ayrıca Uğur Mumcunun çok güzel bir yazısı var: ne zaman ki imam hatipliler imamlık dışında başka meslek alanlarına yönelirler, ozaman laik düzen sadece kağıt üzerinde yazan bir teferruat'dan ibaret kalır'' demişti.
O zaman şöyle bir sorun ortaya çıkıyor sizin dediğinize göre ben kamu mezunuyum ve yüksek lisans yapıyorum benim idari hakimlik hakkım varken neden adli hakimlik ve savcılık,noterlik hakkım yok yeterince hukuk alıyoruz takip hukunuda eklerler ve savcılık yolu açılır.Demekki hakkım değil hukukçular bu iş için daha iyi eğitim aldıkalrı için hak onlara tanınmış.Demekki herkes aldığı eğitim boyutunda değerlendirilmeli.