• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs de şifreli cevap anahtarı iddası

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kitapçıkların hepsini ösym sitesine ekliyeceklermiş..hala inandırıcı değil ben nerden biliyim hepsini eklediklerini..kaç kitapçık olduğu bile belli değil biri 80 biri 160 diyo..bilir kişi heyetihazırlanıp bütün öğrencilee verilen kitaplar incelensin tabi bu heyet tarafsız olsun!

Diyelimki eklediler ve bu taktik sadece b kitapçığında uygulanmış olsun ve b kitapçığı belirli kişilere dağıtılmış olsun b kitapçığını değiştirip sunmaları zor değilki net ortamında her şey yapılabilinir. Çok mu paranoyak oldum acaba:(

hayır canım paranoyak olmadın bizi çıldırttılar ..güvenimizgitti yayımlamazlarki o kitapçığı bizde kaçtane olduğunu bilmiyoruz tabii yediricekler bizee hiç inanmıyorum hiççç nette ispat olmaz sahtekarlık bu:(

ösym başkanının yaptığı açıklamayı izlediniz mi? resmen dalga geçti diyebilirim milletle ne kitapçığı ne internette açıklanması hepsi hikaye göz boyama kalem silgi aşırı güvenlikte göz boyamaydı sorular çoktan gideceği yere gitti hatta lys soruları şuan hazır da kim bilir kaç cemaatçi güdümünün eline ulaşmıştır bunlar örgüt. çok şeyler istiyoruz yargılansın iptal olsun diyoruz ama bu sistemi yargılıcak olanlarda kendi adamları dinden bahsedenlere bakın var mı bizim dinimizde kul hakkı yemek işte bizim salak milletimiz 2 kuruş ekmeğe oylarını satan ama hala aç gezen insanlarımız başbakanınız yakında sabancıyı geçicek zenginlikte doyuruyomu sizin karnınızı ulan herif kendi oğlunu zengin etti be onca şehit verirken bu topraklarda adam oğlunu askere yollamadı ne biçim insanlarımız var ne biçim beyinler bunlar okuyup araştırmayan mal gibi yaşayan yönetilmeye mahkum cahil insanlar bunları kandırmak o kadar kolay ki eğitim her şey demek işte
Bizim ne günahımız vardı peki sabahlara kadar ders çalışan benim iki kuruşu bir araya getirip eğitimi tamamlamaya çalışan babamın ne günahı vardı sizlere oy verenlerinde sizi ayakta tutmaya çalışanlarında bu yolsuzluğu yapan koltuk sevdalılarında iki yakası bir araya gelmesin.Emek hırsızlığı bu hainlik işgüzarlık.
ne yaparsanız yapın bu sınav ne iptal olur ne de bundan sonraları adam gibi yapılır oturtmuşlar sistemi önce din diyenler kzanır akıllı kültürlü laik adamın ne işi var adalette sağlıkta eğitimde siz siz olun yılmayın bırakmayın dişinizi sıkın köpek gibi çalışın tek tük kalmışız zaten

ya ne kadar sacma sapan ısler bunlar ya!!! yuzsuzlugunde bu kadAR TESADUF mus Allah sızın kahretsın emı!! vala sDCE bura turkıye hersey olur dıyorum!!!!!!!!!!

sözde kitapçıklarımızı netten görecekmişiz ama site açılmıyor
iyice batırdılar herşeyi

Kilitlenmiş site galiba o değilde acaba kpss de nasıl bir sahtekarlık yapacaklar onu çok merak ediyorum ve yaptıkları bu sahtekarlık ortaya çıkıcakmı kusura bakmayın ama o kadar kuruma başvuru yaptım ve şunu gördüm ki ciddi torpili olmayan ve uyuşmayan kişileri almıyorlar ben artık hiç bir kuruma güvenmiyorum bu konuda ösym nin yaptığı bu işi diğer kurumlar hayli hayli yapıyordur.Birde yok polis içeri adam sokmadı mit kontrolünde basıldı adamlar öyle bi sistem kurmuşlarki kimse engelleyemiyor yada ortak çalışıyorlar. Ben şundan adım gibi eminimki kpss de gk ve gy sorularıda çalındı eğitim bilimlerinde 100 çeken kişi diğer konularda da yanlışlık yapmamış olması gerekir ama gk ve gy yi ört bas ettiler sonrada sınav çok kolaydı ondan full çekildi falan dedi ösym başkanı!

ya eğer böyle bir şey varsa daha neler göreceğiz yaa
kim neyse hakkı onu alsın
bu sınavda bir iki kişinin hakkı yok milyonlarca kişinin hakkı var!
hangi vicdanla yapılıyor bunlar bilmiyorum

http://www. f r m t r .com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan-2.html 2. sayfayı dikkatli okuyun önceden bilinmemesi çok garip olurdu bence

dersanem bana mesaj atmıştı bu konuyla ilgili sınavda aldığımız haberlere göre mod medyan konusu çıkıcak diye sınavdan 1 gün önce :D şu şifreleme işide medyan konusuyla çok alakalı yapcak bişey yok inanın sadece sinirlerinizi yıpratırsınız çalışın arkadaşlar onlar yürürken biz koşucaz çalışsammııı çalışmasammmı çalışşsaamı çalışşmasaaammı ay of demicez pabuç bırakmıcaz canlarım oturun türev çalışın en çok ondan soru geliyo biliyosunuz:D integral çalışın trigo ne yaparsak yapalım kpss gibi üstü kapanır ahanda en yakın örneği işte

bikaç msj gerçekten sinirlerimi bozdu.. insanların hangi okulda okuyup hangi meslegi seçtikleriyle kopyanın ne alakası var.. adam imam hatip okur savcı olmak ister ne yani hem dinin öğrenip hem savcı olamaz mı? gayette güzel olur.. Atatürk muhalefet partisinin açılmasını kendi istemişti unutmayın..:20: bi işte sadece bi düşünce varsa nereye isterse o tarafa çeker ama şuan bu yıkılmış durumda.. imam hatiplilerde herkes gibi hakkı olanı yaşıyolar.. nedir yani ozaman imam hatipliler yargılanırken adil değiller öyle mi ? kimseye çamur atmayın burda. bu başlık birilerini karalamak için değil..

kopya meselesine gelince geçen senede oldugu gibi yine birileri bi yolunu buldu.. gerçi geçen seneki gibi barizde değil ama tesadüf olmadıgı belli ..:44: bu kitapçıklar zaten kişiye özel olarak basılmış yani o kitapçıkların kimlerde oldugu belli. yakında çıkar ortaya. kpss'deki sınav iptalinden sonra korkuyorum açıkcası..:18: iptal edilirse tekrar stres tekrar heyecan.. şuanki puanım bana yetiyo ve ben bidaha çalışmak istemiyorum. eğer sınav iptal edilirse bidahaki sınavda bukadar puan yapabiliceğimin bile garantisi yok.. çok yazık:14::14:

Ben geçen sene girdim kazandım bizide deneme tahtası yapmışlardı her yeni sistem bizde denendi falan.Benim bu sene sınava giren çok arkadaşım var hepsinin morali bozuldu ne için çalışıyoruz biz madem böyle olucaktı falan diye.Kimse moralini bozmasın çalışan yapıcak kazanıcak bu böyle hayatınızı bi' şekilde kazanmak zorundasınız.

bikaç msj gerçekten sinirlerimi bozdu.. insanların hangi okulda okuyup hangi meslegi seçtikleriyle kopyanın ne alakası var.. adam imam hatip okur savcı olmak ister ne yani hem dinin öğrenip hem savcı olamaz mı? gayette güzel olur.. Atatürk muhalefet partisinin açılmasını kendi istemişti unutmayın..:20: bi işte sadece bi düşünce varsa nereye isterse o tarafa çeker ama şuan bu yıkılmış durumda.. imam hatiplilerde herkes gibi hakkı olanı yaşıyolar.. nedir yani ozaman imam hatipliler yargılanırken adil değiller öyle mi ? kimseye çamur atmayın burda. bu başlık birilerini karalamak için değil..

kopya meselesine gelince geçen senede oldugu gibi yine birileri bi yolunu buldu.. gerçi geçen seneki gibi barizde değil ama tesadüf olmadıgı belli ..:44: bu kitapçıklar zaten kişiye özel olarak basılmış yani o kitapçıkların kimlerde oldugu belli. yakında çıkar ortaya. kpss'deki sınav iptalinden sonra korkuyorum açıkcası..:18: iptal edilirse tekrar stres tekrar heyecan.. şuanki puanım bana yetiyo ve ben bidaha çalışmak istemiyorum. eğer sınav iptal edilirse bidahaki sınavda bukadar puan yapabiliceğimin bile garantisi yok.. çok yazık:14::14:

İyi demişsinde imam hatiplilerde amaç imam yetiştirmek savcı hakim değil eğer amaç savcı hakimse bunun için liseler var düz lise anadolu fen liseleri oraları tercih edip okuyacaklar mesela elektrik bölümünde amaç elektirik teknisyeni veya mühendis yetiştirmek bu kişiler ünide daha başarılı oluyorlar çünkü lisede temel eğitim almışlar ve ünide bu bölümü okumak için tercih ediyorlar imam hatiplide ilahiyatı tercih edince fazladan puan alıyor Atatürk muhalefet partilerini açtı ama genelde laik düzene ve ekonomik sisteme karşı olduklarından kapatıldı.Ayrıca Uğur Mumcunun çok güzel bir yazısı var: ne zaman ki imam hatipliler imamlık dışında başka meslek alanlarına yönelirler, ozaman laik düzen sadece kağıt üzerinde yazan bir teferruat'dan ibaret kalır'' demişti.
O zaman şöyle bir sorun ortaya çıkıyor sizin dediğinize göre ben kamu mezunuyum ve yüksek lisans yapıyorum benim idari hakimlik hakkım varken neden adli hakimlik ve savcılık,noterlik hakkım yok yeterince hukuk alıyoruz takip hukunuda eklerler ve savcılık yolu açılır.Demekki hakkım değil hukukçular bu iş için daha iyi eğitim aldıkalrı için hak onlara tanınmış.Demekki herkes aldığı eğitim boyutunda değerlendirilmeli.

ben keyfe keder konuşmuyorum olamazlar yapamazlar imam hatip çıkışlılar demiyorum bakın yasak olduğunu söylüyorum yasak. çamur atmak ne demek bilirmisin sen ? burda olanlar hakkında konuşuyorum ben kafadan atıp tutmuyorum yani bana görede iimam hatip çıkışlı adamın savcılıkta hakimlikte işi olamaz önce din diyen herifin hiç bi yerde işi olamaz bizde müslümanız da dinimizi kendimiz yaşıyoruz hu allah hu allah diyip ardındanda adalete gidip hakimlik yapan adamın devlete ne faydası olucak bak ben sana söyliyim öyle adamlar yargıya gelirse yakında şer-i hukuk kuralları bile uygulanır bu ülkede başını açarsan ucuz kadın olursun çok mu açsın ekmek mi çalmak zorunda kaldın ülkemizde çok var böyle insanlar elini keserler daha bir çok örnek verebilirm ben sana biraz geniş düşünmek lazım
burda konuşup tartışacağımız şey bu değil emeğimizin çalınması bilmiyorum sınava girdiniz mi ama girmişseniz eğer ne durumda olduğumuzu anlarsınız

arkadaşlar konuyu çok güzel saptırmışsınız
sonra konu kapanıyor 2 kişinin tartışması yüzünden
lütfen özelden devam edin!

ben keyfe keder konuşmuyorum olamazlar yapamazlar imam hatip çıkışlılar demiyorum bakın yasak olduğunu söylüyorum yasak. çamur atmak ne demek bilirmisin sen ? burda olanlar hakkında konuşuyorum ben kafadan atıp tutmuyorum yani bana görede iimam hatip çıkışlı adamın savcılıkta hakimlikte işi olamaz önce din diyen herifin hiç bi yerde işi olamaz bizde müslümanız da dinimizi kendimiz yaşıyoruz hu allah hu allah diyip ardındanda adalete gidip hakimlik yapan adamın devlete ne faydası olucak bak ben sana söyliyim öyle adamlar yargıya gelirse yakında şer-i hukuk kuralları bile uygulanır bu ülkede başını açarsan ucuz kadın olursun çok mu açsın ekmek mi çalmak zorunda kaldın ülkemizde çok var böyle insanlar elini keserler daha bir çok örnek verebilirm ben sana biraz geniş düşünmek lazım
burda konuşup tartışacağımız şey bu değil emeğimizin çalınması bilmiyorum sınava girdiniz mi ama girmişseniz eğer ne durumda olduğumuzu anlarsınız

bende bundan bahsediyorum işte sınava girdik ve sonuçlarını konuşalım..:40: imam hatiplilerin burda konuşulması yanlış..:20: daha fazla uzamasında bi gerek görmüyorum.. nasıl olsa sizin demenizle yada benim dememle bişeyler değişicek değil... :34:

İyi demişsinde imam hatiplilerde amaç imam yetiştirmek savcı hakim değil eğer amaç savcı hakimse bunun için liseler var düz lise anadolu fen liseleri oraları tercih edip okuyacaklar mesela elektrik bölümünde amaç elektirik teknisyeni veya mühendis yetiştirmek bu kişiler ünide daha başarılı oluyorlar çünkü lisede temel eğitim almışlar ve ünide bu bölümü okumak için tercih ediyorlar imam hatiplide ilahiyatı tercih edince fazladan puan alıyor Atatürk muhalefet partilerini açtı ama genelde laik düzene ve ekonomik sisteme karşı olduklarından kapatıldı.Ayrıca Uğur Mumcunun çok güzel bir yazısı var: ne zaman ki imam hatipliler imamlık dışında başka meslek alanlarına yönelirler, ozaman laik düzen sadece kağıt üzerinde yazan bir teferruat'dan ibaret kalır'' demişti.
O zaman şöyle bir sorun ortaya çıkıyor sizin dediğinize göre ben kamu mezunuyum ve yüksek lisans yapıyorum benim idari hakimlik hakkım varken neden adli hakimlik ve savcılık,noterlik hakkım yok yeterince hukuk alıyoruz takip hukunuda eklerler ve savcılık yolu açılır.Demekki hakkım değil hukukçular bu iş için daha iyi eğitim aldıkalrı için hak onlara tanınmış.Demekki herkes aldığı eğitim boyutunda değerlendirilmeli.

katılıyorum sana canım çok haklısın

Cumhurbaşkanı daha doğru dürüst bir inceleme yapılmadan kopya olmadığına hemen ikna oluyorsa bu demek oluyor ki; ortada üstü hemen kapatılması gereken pislikler vardır. Çünkü bu kadar ciddi bir konuda normal olan; sıkı bir araştırma ve soruşturma sonunda karar verilmesidir, haberin üstünden iki gün geçmeden değil. Cumhurbaşkanının yorumunu ilk duyduğumda aklıma tek bir laf geldi; Bozacının şahidi şıracı!

Her gün başka rezalet. Olaylar arttıkça, pişkinlikleri de artıyor. Yaptıkları açıklamalara bakıyorum da, elle tutulur hiç bir yanları yok ve bununla bizim karşımıza çıkmaya utanmıyorlar. O kitapçıklar dağıtılmamış, kişiye özel kitapçıklar varmış... Hikaye! Sınavdaki kitapçıklar diye basına dağıtılanlara, sınava girenler; bunlar bizim kitapçıklar değil, diyor.

Şimdi sınavı iptal etseler, yeni sınavın güvenilirliğinden nasıl emin olacağız?

Back