• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs de şifreli cevap anahtarı iddası

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cumhurbaşkanı daha doğru dürüst bir inceleme yapılmadan kopya olmadığına hemen ikna oluyorsa bu demek oluyor ki; ortada üstü hemen kapatılması gereken pislikler vardır. Çünkü bu kadar ciddi bir konuda normal olan; sıkı bir araştırma ve soruşturma sonunda karar verilmesidir, haberin üstünden iki gün geçmeden değil. Cumhurbaşkanının yorumunu ilk duyduğumda aklıma tek bir laf geldi; Bozacının şahidi şıracı!

Her gün başka rezalet. Olaylar arttıkça, pişkinlikleri de artıyor. Yaptıkları açıklamalara bakıyorum da, elle tutulur hiç bir yanları yok ve bununla bizim karşımıza çıkmaya utanmıyorlar. O kitapçıklar dağıtılmamış, kişiye özel kitapçıklar varmış... Hikaye! Sınavdaki kitapçıklar diye basına dağıtılanlara, sınava girenler; bunlar bizim kitapçıklar değil, diyor.

Şimdi sınavı iptal etseler, yeni sınavın güvenilirliğinden nasıl emin olacağız?

çok haklısın kesinlikle katılıyorum sana
madem bir kopya/şifre olmadığına bu kadar güveniyorsunuz.
deyin ki kardeşim
biz her türlü incelemeye açığız
buyrun gelin
isterseniz her puan türünde ilk 3000 5000e giricek olanların kitapcıgını dahi inceletmeye acıgız
biz kendimize güveniyoruz deyin .
biz ösym başkanının acıklamasıan güveniyoruz deyip gecip gitmeyin .
üst üste nedir bu kadar rezalet ya
2 tane yegenim girdi moralleri sıfır
calısma motivasyonları kalmadı
niye calısalım ki kimin en iyi üniversitelere girecegi belli diyorlar
onlar da haklı
biri cıkıp adam gibi elle tutulur acıklama yapmıyor

arkadaşlar bir de şunu merak ediyorum diyelim ki sınav iptal oldu ne zaman tekrar soru hazırlanacak basılacak da sınav olacağız biz?

Bazı illerde gençler protesto için birleşiyor, Türkiye Gençlik Birliği' nin resmi sayfasında var arkadaşlar,katılmak isteyenler için hatırlatmak istedim..

bu saatten sonra iptal olması çok zor ve iptal da olmasın aynı şeyleri kimse yaşamak istemez heralde..
her sene aynı şey her sene kadrodakiler kendi adamına çalışıyor siyasettekiler özellikle hepsi aynı.. eleştiriler onun işi bunun işi demek çok yersiz siyasilerin gündeminde de sınav var güya hak arıyorlar ama eminim ki yapan kişilerin yerinde hak diye bir tarafını yırtıp seçim öncesi oy toplamak amacında olan kişiler de o yapan adilerin yerinde olsa aynı şeyi yaparlardı sadece rol değişirdi...

her sene bu soruların doğru cevapları bir şekilde birilerinin eline geçiyor böyle bir pislik ortada ve ört bas edilmeye çalışılıyor haklısınız... Böyle bir ülkede zaten çok normal birşey güç ve para kimdeyse elde ediyorlar çok rahat bir biçimde..elimden geleni yaptım ortalamam gayet iyi çevremdekilere göre ama tabiki normalden kötü yaptım:31: bana da dokundu ama bakıyorum facebooka diğer sayfalara gençlerimiz ösym ye küfretmekten sisteme küfretmekten saniye başı sınav iptal mi sınav iptal edilecek mi diye sormaktan başka bir şey yapmıyorlar.. ne olacaksa olacak oturup adam gibi çalışmalıyız olan oldu saf gibi facebookta bilgisayar başında beklemenin bir alemi yok gençlerin şu durumu daha çok sinirlerimi bozuyor yaa:52::52:

sınav yeniden olsa yine aynı şeyler olcak umrumda değil artık oturdum çalışıyorum

Artık iptal edilmeyecekmiş ösym başkanı öyle dedi ama anlamadığım nokta bir arkadaşda değinmiş konuya cumhurbaşkanı nasıl ikna oluyor ösym yükseköğretime bağlı kuruluş ösym başkanı yök başkanı tarafından atanır yök özerk bir kuruluştur bu açıdan baktığımız zaman ddk bir inceleme araştırma yapmadan nasıl cumhurbaşkanı tek kişinin söylemiyle ikna oluyor? Ayrıca ortada açık ve bariz bir olgu varken kriptologlar tarafından ispat edilmiş bir kopya sistemi varken buna rağmen nasıl olurda milli eğitim bakanı bize leke atmak için yapılan siyasi oyun der hadi bunları geçtim savcılık inceleme başlattı danıştaya dava açıldı bunlar sonuçlanmadan nasıl yargı kararını etkileyici açıklama yapabilirler.Acaba bunlar sadece Türkiye'de mi oluyor.Son olarak sayın Ali DEMİR efendi dedi ya kopya yok diye odtü kriptoloji profesörü canlı yayında rastgele bir kitap eline aldı ve çembersel metodla soruları çözdü ve çoğu doğru çıktı.

ösym başkanı iptal edilmesi gerekn durum yok diyo bal gibide var her basın toplantısında ayrı tutarsız konuşuyo...tüm adaylara mektup göndericekmiş bana mektup falan göndermesin istemiyorum yaa adam demiyoki iincelemeye açığız hey Allahım hemen hepsi birden yok şifreleme diyo..bizde yedik
iptal etsin ! bu yıl öss olsun tek bi sınav:S ama yapmazki yapsa istifa etmek zorunda kalıcak!

kızlar biz dava açtık konyada biri dava açmış bunların mahkemelerine değil danıştaya.. danıştay her an iptal edebilir cevvap bekliyoruz dilekçeye bizde!..çünkü bu kopyayı çeken biri benm isteedğim üniversiteyide yazabilir yada sizin biz giremeyiz onlar girer adaletsizlk işte..
İPTAL EDİLİRSE ÖSS OLUCAK BU YIL HADİ BAKALIM ..!

Son düzenleme:
bu sınav iptal olmaz artık ösym
başkanı da eninde sonunda istifa ettirilir seçim öncesi oy kaybetmemek lazım tabi ösym bir kerede hakkımızı yeme:D

Cumhurbaşkanı açıklamalardan tatmin olduysa bizde olduk diyen koltuk sevdası milletvekilleri varken bu ülkede adam akıllı hiç bişey rast gitmez
oturun lys ye çalışın arkadaşlar moraller kötü hepimiz aynı durumdayız ama yapıcak bişey yok bahar gelmiş zzaten bide şu olayı takmayalım kafamıza yalnız bu pazar izmirde gündoğdu meydanında protesto yürüyüşü var izmirde olanlar mutlaka katılsın uyumadığımızı gösterelim onlara

Son düzenleme:
akşam siyeset meydanı vardı.bu konu cok güzel işlendi..sınava girmiş bir ögrenci olarak zevkle izledim. insanın birbirine devletine hakkına hukukuna hiç birşeye güveni kalmadı.

Cumhurbaşkanı açıklamalardan tatmin olduysa bizde olduk diyen koltuk sevdası milletvekilleri varken bu ülkede adam akıllı hiç bişey rast gitmez
oturun lys ye çalışın arkadaşlar moraller kötü hepimiz aynı durumdayız ama yapıcak bişey yok bahar gelmiş zzaten bide şu olayı takmayalım kafamıza yalnız bu pazar izmirde gündoğdu meydanında protesto yürüyüşü var izmirde olanlar mutlaka katılsın uyumadığımızı gösterelim onlara

cumhurbaşkanını enterese eden bir durum yok ortada çünkü oğlu dünyanın en iyi üniversitelerinden Harvard'da okuyor.şahsen ben bugün taksimdeki protestodaydım keşke imkanım olsa pazar günküne de gidebilsem hiç lys falan çalışmıyorum çalışamıyorum bu moralle olmuyor

kpss nin ardından yine Ösym rezaleti adamlar remen ben sizi de devletinizi de takmıyorum diyolar ya tabii kopya çekenlere madalya takılırsa olacağıda buydu zaten

allah hepsinin belasını versin ya nedir bu rezalet yeter bıktık artık yeternce öndeler hala bizim üstümüze basa basa geçmeye çalışıyolar!

ben keyfe keder konuşmuyorum olamazlar yapamazlar imam hatip çıkışlılar demiyorum bakın yasak olduğunu söylüyorum yasak. çamur atmak ne demek bilirmisin sen ? burda olanlar hakkında konuşuyorum ben kafadan atıp tutmuyorum yani bana görede iimam hatip çıkışlı adamın savcılıkta hakimlikte işi olamaz önce din diyen herifin hiç bi yerde işi olamaz bizde müslümanız da dinimizi kendimiz yaşıyoruz hu allah hu allah diyip ardındanda adalete gidip hakimlik yapan adamın devlete ne faydası olucak bak ben sana söyliyim öyle adamlar yargıya gelirse yakında şer-i hukuk kuralları bile uygulanır bu ülkede başını açarsan ucuz kadın olursun çok mu açsın ekmek mi çalmak zorunda kaldın ülkemizde çok var böyle insanlar elini keserler daha bir çok örnek verebilirm ben sana biraz geniş düşünmek lazım
burda konuşup tartışacağımız şey bu değil emeğimizin çalınması bilmiyorum sınava girdiniz mi ama girmişseniz eğer ne durumda olduğumuzu anlarsınız

ne saçmalıyosun sen yaa zorunamı gidiyo imamhatiplilerin biyerlere gelmesi senelerce yasakladınız önlerini kesdiniz tabiki onların da biyerlere gelme hakları var senden çok çalışıp geldikleri için kıskanıyonmu yoksa yuhh sana bide demokrasidan bahsedersiniz senin cahilliğini hayretle kınıyorumm

ne saçmalıyosun sen yaa zorunamı gidiyo imamhatiplilerin biyerlere gelmesi senelerce yasakladınız önlerini kesdiniz tabiki onların da biyerlere gelme hakları var senden çok çalışıp geldikleri için kıskanıyonmu yoksa yuhh sana bide demokrasidan bahsedersiniz senin cahilliğini hayretle kınıyorumm

Bunun demokrasiyle ne gibi bir ilgisi olabilir açıklarmısın bana? Herkes aldığı eğitim çerçevesinde değerlendirilmelidir diyoruz orada okuyan öğrenciler bitirince imam oluyorlar ilahiyata gidiyorlar,sizce imamlık eğitimi alan bir kişi nasıl hakim savcı kaymakam olabilir şer-i kanunlar geri mi geldi acaba bizim haberimiz yok.Eşit değil demişsin meslek liselerine ayrılan kaynak düz liselere ayrılan kaynağın 5 6 katı civarında birde eşitliği bu açıdan değerlendir.Katsayı kalksın ve imam hatiplilerin sırtını sıvazlayanlar aynen şunları diyorlar:Sen imam hatip lisesini oku ama imam olma imam kafasıyla git hukukçu ol öğretmen ol, kaymakam ol, mühendis ol bilimsel değil dinsel anlayışla işlerini yürüt.Ayrıca şunuda söyleyim İmam-hatip liselerinin amacı imam-hatip yetiştirmekmiş gibi görünmüyor. Ne yazık ki, bu okullardan yetişen pek çok öğrencinin daha sonraları devletin önemli kademelerine geldiklerini, bu görevlerini sürdürürken cumhuriyetin temel değerleriyle çelişen davranışlar sergilediklerini biliyoruz. Yakın zamana değin, imam-hatip kökenli pek çok kaymakamın kadın eli sıkmadığı gazetelere kadar yansıdı. Şehirlerde kadınlarla erkeklerin ayrı belediye otobüslerinde seyahat etmesini isteyen, anayasa yerine Kuran'ın temel yasa olmasını isteyen imam-hatipli sayısı çoktur. Ya şu anadolu imam-hatip liselerine ne demeli? İngilizce ağırlıklı eğitim veren imam okullarına neden gereksinim duyulmuştur? Bu okulların varlığı, eğitim sistemimizin içine düşürüldüğü acı durumu sergilemektedir.Bir okulda amaç neyse orada eğtim alanlar o mesleğe yönelmeli EŞİTLİK DEMOKRASİ BUDUR. Ben kamuyu bitirdim diye gidip tus a giremiyorum o zaman buda eşitliğe aykırı kamu yönetimi okuyorum tıpta yandal yapıp doktor olurum Belki tıpta okuyanlardan daha çok çalışıp iyi bir dahiliyeci olacam öyle değil mi!??(sert oldu belki ama umarım atılmam forumdan)

madem sen demokrasi insan haklarını benden çok iyi biliyosun önce sanal ortamda tanımadığın insanla nasıl konuşulması gerektiğini öğren."saygı" kavramı ile tamam mı kuzucum
velhasıl söylediklerini zerre kadar umursamıyorum lakin benden çok çalışltıklarını söylemişsin e be insan evladı kuranı okuyup hatim indiren babanemden ne farkınız var sen bilirmisin pozitif bilim işte farkımız bu önce din demeyen insanlar olsalardı imam hatip okumazlardı Atatürk öyle akııllı bi adammış ki zamanında tekke zaviyeleri medreseleri kapatmış neden çünkü öncelik pozitif bilim yani öyle din le minle kuranla olcak iş değil bunlar tamam mı? her ne kadar fetocular torpilli olsalarda inan zoruma gitmiyo hatta hırslanıp daha çok çalışıyorum ben isteselerde geçemezler ama onlarda napsınlar bakıyolar olcak gibi değil hadi türbanımızı takalım sağ görüşlü olalım sığıncak kapımız olsun diyip kurtarmaya çalışıyolar kendilerini bu lafım kesinlikle kendi iradesiyle türban takanlar için değil neyse bak iyice mutlu ettin beni gidip bi integral kasıyım hadi öptüm

arkadaşlar neden hala uzatıyorsunuz
konumuz ''ygs de şifreli cevap anahtarı iddiası''
bunları burda tartışmayın lütfen

Son düzenleme:
Back