- 19 Mayıs 2020
- 46.083
- 205.774
-
- Konu Sahibi Melis303030
Adam neden her şeye rağmen ne uğruna onun yanında olduğunu çok iyi bildiği için dalganın dozunu arttırmış, şimdi bunu yapan evlenince yerlerde sürükler ortalara atar. Nasılsa ne yapsa gitmiyorsun.Evet olabilir. Ya bilmiyorum bitiyor işte. Ama çok yoruldum
Gidiyorum, ayrıldım kaç kere . En son heryerden engelledım, bu sefer işyerime gelmeye kalktıAdam neden her şeye rağmen ne uğruna onun yanında olduğunu çok iyi bildiği için dalganın dozunu arttırmış, şimdi bunu yapan evlenince yerlerde sürükler ortalara atar. Nasılsa ne yapsa gitmiyorsun.
Melis Allah aşkına, gitsen ne oluyor? İki çiçeğe bi özre tamamsın. Böyle bir gitmek yok.Gidiyorum, ayrıldım kaç kere . En son heryerden engelledım, bu sefer işyerime gelmeye kalktı
Umarım cesaretinizi toplarsınız zor olacak ama olması gerekir eğer olmazsa bu lafı öyle ya da böyle adamı süründürerek bile olsa yutarsanız devamı gelirDurmuyorum. Tepkimi verdim salak değilim. Ayrılmak istiyorum cesaretim yok
Aaa yok artık ya bu kadar da salak olunmaz konu sahibi. Yok mu kızım senin çevrende sana Bi yol gösteren?Melis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik
Ağzından kaçırmış işte dediğini.Söylemedim dedi ve inandınız mı gerçekten?Asla oyoe bırsey demedım diyor kımseye.
Sizden yüz bulmazsa ayrılığınız kesin olur aşağıdakileri söyleyen biri evlenince aldatır nasılsa yetim gidecek yeri yok diye cepte görür siziGidiyorum, ayrıldım kaç kere . En son heryerden engelledım, bu sefer işyerime gelmeye kalktı
Y.h yani cidden! Ağzım açık kaldı. Şakası yapılacak şey vardır, yapılmayacak şey vardır. O lafın telafisi olmaz kesinlikle, ne kadar ayıp ya!Ben ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Şaka yapmamış gerçek yüzünü göstermiş.Ben ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
HaklisinBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?