- 11 Aralık 2023
- 1.072
- 3.845
-
- Konu Sahibi Melis303030
Seni almasi icin acitasyon yapmasi enteresan sacma bir kisilik onane yani bu durumu dilendirmesi cok cirkinBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Bu adamla devam edersen bu söylediğini haznedebilicek misin?Ben ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Melis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Bana şaka gelmedi açıkçası bir bok olmaz bundan seni eksik, küçük görüyor, ezmiş bildiğin. Ben arada babasızlığımla ilgili birşey söylersem eşimin gözleri doluyor öyle deme üzülüyorum diyor ki eşim de baya öküz bir tiptir. Burdan anlayın durumun vehametini.
Melis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Ya evet yetim muhabbetine gelene kadar zaten bin tane rezilliği varmış hayvanın. Konu sahibi rahmetli babanızdan alamadığınız sevgi eksikliğini bu hayvanlardan da alamazsınız lütfen aklınızı başınıza toplayın sevgiyi başka yerde arayın.Konu sahibesi bu hayvanla evlenirse en büyük ayıbı başta ailesine ve babasına eder .. kendi onuru ve gururu yok zaten, adam onunla bununla yatayım geleyim demiş insan bundan da tiksinmezse neyden tiksinir meçhul
HaydaaaMelis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Böyle şeyin şakası olmaz.Ben ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Bende babasız büyüdüm ve evlendim eşime işler ciddiye binince babamla görüşmüyorum ölduyse bile bilgim yok dedim soru bile soramadı ne o ne ailesi. Aile konu edilecek bir şey değil. Çok seviyorsanız bir kere tepki koyun bir daha yapmasın eğer aşkından olmeyecekseniz bırakın gitsin. Bir daha da kimseye size acıyabileceği bir boşluk sunmayın. Aranızdaki diyalog yüzünden anasına bunu dediğini düşünüyorum ben. Tecrübelerime göre yanuBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Ben ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Cümlenin kalanı da rahatsız edici. Yetimsin diye yani, eeee… mazlum mu olucaksın yani, sessiz ya da.. yani ciddili bir durumsa özellikle konudaki. Ben de hoşlanmadımBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Belki de sizinle eğlendi, benimle evlendi yazdıracak gelin arabasının arkasına, yazdırmasın mı yani?Melis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.