- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi sassyassyy
bilmiyorum kondurmak mı istemiyorum nedir ama yazın ameliyat oldum 1 ay boyunca benimle birlikte hiç bilmediği bir ülkede kaldı, kanser olduğumu öğrenince de en büyük desteğim oydu, ben 2 haftalığına türkiyeye gidip geldim gidene kadar da hep aynı şekilde destekçiydi. zorluk yaşıyorum mesela ilaç aldıktan sonra neredeyse 24 saat kendime zor geliyorum inanılmaz ağrım oluyor, huysuzlaşıyorum filan ama sürekli bana bakmasını gerektirecek bir durumda da değilim. mesela şimdi o yok ama ben 3 saat sonra hastaneye gidip ilaç alıp eve döneceğim. olmasa da oluyor yani. eğer rahatsızlığımı yük olarak görüp bundan kaçtıysa ne diyeyim.
Bence yanlış düşünüyorsun. Klasik ikizlersin kusura bakma da :) Erkek arkadaşın duygusal bakıyor, ben de onun gibi düşündüğümden onu anlıyorum. Seni çok seviyor, ama onun beklediği şeyleri yapmadığın için acabalara düşüyor. Ben bunu eşimde yaşardım, zamanla alıştım karakterine ama çok zorlandım. Sürekli beni sevmiyorsun diye darlıyordum adamı.
İkizlerde çok kolay kesip atma var, tamam ya olursa olsun modu, ben bunu yapamıyorum mesela bana çok acımasız geliyor, zira son şansa kadar kullanırım karşımdaki insan için. Bir de çok keskin düşünüyorsunuz, kesip atıyorsunuz... (maalesef kv den biliyorum ve hiç anlaşamıyoruz, zira ben de kova-yükselen başak ve duygusal yanı ağır basan biriyim, onun bir olay karşısında hemen yargılayıp kesip atması bana çok acımasız gelir daima, kendi acı yaşamıştır, kimseye ihtiyacım yok der, ama karşıdakinin acısını da küçümser, herkesin acısı kendine göredir, size hastalık hafif gelir bir diğerine zor..)