odun filan dediğime bakma aslında gayet düşünceli bir insanım yani genel olarak yapım bu. ama mesela güzel bir şey gördüğümde "ay aşkımmm şuna baakkk" demem de "yuh lan bu ne uçmuş" derim, sevgilimi özlediğimde "seni çok özledimmmmm canım hayatımmmm" yazmam da mesela "h1z1'de tokatlanacak keriz bekleniyor çabuk eve gel" yazarım. içimden bu geliyor çünkü, diğer türlü gelse öyle yapardım. ha o gelmiyor mu o da geliyor canım isteyince gayet romantik de olabiliyorum ama sürekli istemiyor canım bunu.
arkadaşları benim arkadaşlarım değil onun lise arkadaşları ve toplu ortamlar hariç bizim ilişkimizi bilmezler. benim hakkımda "seni ciddiye almıyor o, sen aramadan aramıyor, sıradan biriymişsin gibi konuşuyor" demişler. onların yanında sevgilime aşkım bile dememişim. bu tarz şeyler. bana kalırsa tamamen yanlış. ben normalde nasılsam sevgilime de tabi ki öyle olacağım ona olmadığım birisi gibi davransam haksızlık ederim.
başta çok üzüldü hastalığıma, en iyi
Milana22 biliyor neler yaşadık çocuk depresyona girdi resmen ama şu an iyiyim, 3 ay içinde tedavim bitecek yani bu kadar abartacak bir şey yok ki bu hastalıkta. normal geliyor bana bilmiyorum duygusuz muyum?
açık konuşması konusunda baskı yaptım çünkü cidden çok boş bir iş bu böyle oyun gibi ne alaka yani? sorun neyse konuş çözülüyorsa çözülsün çözülmüyorsa yoluna bak bana göre bu kadar. bana kalırsa küçük bir şımarıklık şov izledik, beklediği gibi olmayınca da panikledi şu an. yakında r yapar biliyorum ama benim kırgınlığım nasıl geçer onu bilmiyorum.