- Konu Sahibi sassyassyy
Arada bi hoşluk yapselamlar,
erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır birlikteyiz. genel olarak o sakin bir insandır, ben "hadi şuraya gidelim, hadi seni şuraya götüreyim, beni buraya götür" diye plan yaparım. mesela boş bir günümüz varsa ben kesinlikle bir yerlere gitmek isterim hiç olmadı yürüyüş yapalım, okula gidelim basketbol veya futbol oynayalım derim ama sevgilim "ya evde dursak, yorgunum ben dinlenelim film izleyelim" der. o böyle minnoş olayların insanıdır. ben yere düşsem hemen "yassy iyi misin?" diye yanıma gelir kaldırır. o düşse ben kaldırmam yanına ben de yatarım "ulan ne düştün ama armut gibi puahahahahah" diye öküz gibi gülerim onu da güldürürüm.
kendisi ders çıkışlarında genelde beni bekler. mesaj atar "yassy ben çıktım seni şurada bekliyorum yemek yiyelim" diye. benim dersim ondan erken bitse kesin bir arkadaşımın peşine takılırım yine o arar "yassy ben çıktım nerdesin" diye. yani ben bir şeyleri aklımda tutup öyle ince şeyler düşünemiyorum. mesela o kendisine kahve alırken bana da alıp üşenmeden getiriyor ama ben eğer onun yanına gidiyorsam ona da alıyorum yoksa hususi olarak "x'e kahve alayım, laboratuvar tarafından dolanıp ona da vereyim" demiyorum direkt sınıfıma gidiyorum. o mesela bir şey yerken illa benimle paylaşmak ister, yemek istemesem de yedirir. ben de "yer misin?" derim. yemezse kendisi bilir zorla yedirecek değilim. veya o sevgisini gösterebiliyor ama ben yapamıyorum.
ben salonda oturuyorsam o içerden gelince ben tekli koltuktaysam bile yanıma sıkışır sarılır ama ben o salondayken içerden gelirsem gider karşı kanepeye yatarım. kafasına yastık fırlatıp "hadi pubg atalım seni bir harcayayım zuahahhaha" derim.
sevgilim bu durumdan sıkılmış. "benim ona karşı yeterince sıcak hissetmediğimi" düşünüyormuş. daha farklı şeyler de var ama konu çok uzayacak. ben içimden geldiği gibi davrandım bu güne kadar ve o da her yerde "ben yassy'nin bu halini seviyorum" dedi. şu an ne değişti de böyle yapıyor anlamadım.
2 hafta boyunca görüşemedik ben gelince hasret gideririz diye beklerken böyle saçma sapan bir şeyle karşılaştım. onun bu sözüne karşılık olarak "ilişkide rol yapmak bana göre değil eğer artık benim içimden geldiği gibi davranmam hoşuna gitmiyorsa sen farklı heyecanlar arıyorsun demek ki ama o skill bende yok" dedim. sakinleşmem gerektiğini söyleyip okula gitti az önce.
aşırı derecede moralim bozuldu. tedavi aşamasındayım sürekli bunu gözüne sokup "bana iyi davran" demek de bana çok koyuyor ama üzüldüğüm an cidden her şeyim alt üst oluyor. ağrılarım var ve geçmiyor fakat ben onun bu saçma sapan tripleriyle uğraşıyorum. buraya da neden yazdım, konuşacak kimsem yok çünkü. türkiyedeki arkadaşlarım onun tarafını tutarlar biliyorum. burdakiler de o kadar yakınım değiller paylaşmam özel hayatımı. hatalı olan ben miyim? ilişkide illa rol mü yapmak gerekiyor?
Ama alışmasın aynen böyle devam
Sadece 10 kerede 1-2 kere yapıver