• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter!

adi adam. cok üzüldüm arkadasım.senin için tabiki zor bı durum. iyi bi karar vermişin. iysallah toparlanırsın bir an once.herkes hakettini bulur iysallah.
sadece su an cok kötü oIdugumu bıIıyorum 3 gundur uyku ve yemek yemıyorum 4 kıIo vermısım içim cok acıyor kızIar surekIı agIıyorum ben bunu hak etmedim kesin depresyondayım bnm aciIen tedavi oImam gerek basım sanki bosIukta bos bos bakıyorum hafızam gıdıyor ara ara

allah sabır versin zor bi durum kendne çocugun için ii bakmalısın baksana sen onu nasıl memnun ediyim die düşünürken o baska kadının koynunda onu memnun etme derdindeymiş allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle insanları

Valla okuyasiya canim cikti.
Noktasiz yazilinca konuda tam detaylariyla anlasilmiyor.

Esin besbelli aldatmis seni, Allah kahretsin ki..
Biktim bu aldatma hikayelerinden.

Hakkinizda hayirlisi olsun ne diyim

gercekten cok üzüldüm cnm ya allah yardımcın olsun tamam yapmış bi hata belkı oda pişmandır ama arada bebişin de war bak kayınwalıdenlerde arkandaymış başka turlu olsa belkı boswer derdim ama bi düşün derişm ben cnm bebişinde war onu da bı yerde dusunmen gerek bence babası sonucta belli bi süre olma yanınnda süründür ki aklı başına gelsin ama sonrada barışırsan da her zaman hakımıyet sende oolsun we asla tawız werme cnm
inşallah hakkında en hayırlı olan kararı werırsın en kısa zamanda

cok zor bır durum insanın başına gelmeyınce bılemez ben eşim boyle birsey yapsa ne yaparım dıye duşunuyorum bılmıyorum ablam boşandı bende gıdemem aılemın yanına cocugumda var bı tarafımda cek gıt derim allah yardımcın olsun kimsenin başına vermesın kocanı seviyorsan belkı ama sevmiyorsan bırak cocugunuda düşün:1no2:hiç bişeyede fazla üzülme olan sana olur allah korusun uzuntuden hastalanırsın kendini topla güçlü ola.s.

konuyu baştan sona dokuz sayfayıda okudum ve en doğru kararı vermişsin canım.kendin ve bebeğin için en doğru karar bu.seni ve giydiği ünüformayı haketmeyen biri için kendini helak etme.çocuğunu ve en önemlisi kendini düşün.kolay değil biliyorum.çok zor bir durum bunları yaşaman haketmediğin sözlere davranışlara maruz kalman hiç kolay değil.ama sen güçlü bir kadınsın,şuan kendini güçsüz bitkin hissediyor olabilirsin.ama kendine çeki düzen ver çocuğuna karşı sorumlulukların unutma ve ayrıca karşındaki kişi seni yıkılmış olarak görmesin,..

Allah yardımcın olsun canım.umarım bundan sonra senin ve bebeğin için herşey çok güzel olur.gülen yüzünüz solmasın...

Boşanma kararınızı ertelemenizi öneririm size. Bir süre uzaklaşıp sakinleşip mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var. Şu an çok öfkelisiniz. Ne kadar zor olsa da artık kanayan yarayı daha da deşmeyin. Nefretinizi daha da büyütmeyin. Eşiniz köpekler gibi pişman belli. Çocuğunuzun istikbalini düşünerek Ona son bir fırsat vermelisiniz ama tasmasını sımsıkı elinizde tutarak. Maaşını son kuruşuna kadar elinden alın her dakika üslerine rapor verdiği gibi size rapor vermesini isteyin. Kısaca fitil fitil getirin burnundan bu hatasını. Hem aldatıp hem de eşini hakir gören bir sürü erkek müsvettesi var. Bir çocuk büyüteceksiniz ve eğer eşiniz hakikaten düzeldiyse onu babasından mahrum bırakmayın.
sevgiler....

Yazı çok karışık geldi tam olarak anlayamadım.. madem aldatmadım diyip inkar ediyor.. o kızın karını bırak benle evlen demesine nasıl gözyummuş nasıl fırsat vermiş ?
Yol yakınken kurtul bu adamdan.. Bekara adam boşamak kolay derler ama çok çektireceğe benziyo hayatım..

burdayım hemde cok berbat bir haIde dun gece hersey ortaya cıktı kızIa nısanIanmıs bnmIe evIıyken ve cocuk aIdırmıs adı adam utanmadan bana sans ver dıyor ben bır haIt yedim benı tehdıt ettı sana soyIemekIe dedi...sana soyIeseydim yine bırakacaktın beni dedi.artık biIiyorsun git dedi.yuzum yok kı sen bunIarı hak etmedın ben kopegım dedı
ama suna emın oI senı kazanacam gerekırse kopek oIacam ve senı bosamayagım dedi.kıza tIf actı muradına erdin artık senden korkmuyorum, asagıIık kadın dedi.ve cocugum bugun 2 kez baba dıye uyanıp kapıya fırIadı.pztsı için ucak biIeti aIdım ve esı mı bosayacagım.o da ıkna oIacak eIbet...

Canim kurana el basip aldatmadim diyen adamin daha ne naneleri cikacak acaba? Aldatmamismis. sevsinler...

burdayım hemde cok berbat bir haIde dun gece hersey ortaya cıktı kızIa nısanIanmıs bnmIe evIıyken ve cocuk aIdırmıs adı adam utanmadan bana sans ver dıyor ben bır haIt yedim benı tehdıt ettı sana soyIemekIe dedi...sana soyIeseydim yine bırakacaktın beni dedi.artık biIiyorsun git dedi.yuzum yok kı sen bunIarı hak etmedın ben kopegım dedı
ama suna emın oI senı kazanacam gerekırse kopek oIacam ve senı bosamayagım dedi.kıza tIf actı muradına erdin artık senden korkmuyorum, asagıIık kadın dedi.ve cocugum bugun 2 kez baba dıye uyanıp kapıya fırIadı.pztsı için ucak biIeti aIdım ve esı mı bosayacagım.o da ıkna oIacak eIbet...

Bunlar çok ciddi sorunlar canım benim ne demeli ki. İş telefonla macera aramanın dışında. ( hoş asla macera aramayı da tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın. ) Burada karar sadece senin. Tüm bunları unutup yola devam etmek zor. Ama zaman ne gösterir bilinmez hayat bu. Belki zamanla fikirlerin değişir.
Benim fikrim seni ayakta uyutan bir adamdan hayır gelmez. Bir de demişya köpek olup seni kazanıcam diye. Kusura bakmasın da köpek değil adam olmaya baksın!
Asağılık kadın dediği kadınla çocuk peydahlamayı bilmiş ama.
Bas tazminatı, kadının nosu elinde nasılsa, döküm iste savcılıktan, saat kaçta ne kadar buluşmuş çıkar ortaya. Nafakanı da al son kuruşuna kadar. iyi bir avukat tut canım, madden alabildiğin kadar al derim. Sinirilerin yatışıp olaylar geçince hayat sürüyor, evladını yetiştirmek için her kuruşuna ihtiyacın olacak. Sinirle nafaka filan istemem duygularına girme sakın.
Hakkında hayırlısı olsun inş. Kendini yıpratma ne olursa olsun. Yıpratması gereken o. Kaybeden o. Evliliğini tehlikeye atan o! Bırak o vicdan azabı çeksin, sürünsün, hak etmiş...!
Sabah sabah sakin yazayım dedim olmadı ya sabır.
Yarınların daha mutlu olsun inş canım ne diyeyim.

yuhh!!!!!
şoklardayım
bu ne cürreeett!!!
inanamıyorum ya :1shok:
Allah'ım ne hafif kadınlar var, ne haysiyetsiz adamlar var...
evlerden ırak tü tü tü tüüüü....

canım sakın verdigin karardan geri dönme
bu adam iflah olmaz
ar damarı çatlamış çünkü
kangren olmuş bu evlilik...
ya hayatından çıkarıp atacaksın yada olan tamamıyle sana olacak...

doğru karar. sakın vazgeçmeyin. .sizi kandırmasına izin vermeyin. .

yok artık...:1shok:
artık aradan cıktıgınızı nısanlarını evlılıkle sonuclandırmalarını ve yenıden bebek sahıbı olabıleceklerını hatırlatıp cıkın o evden..kötükedihüso
bebegınızle zorlu ama guzel bır hayat sızı beklıyor olucak..
Allah yardımcın olsun dılerım tum bunları hatırlamayacak kadar mutlu olursun ..:Saruboceq:

:1shok: allah beterinden korusun düşman başına vermesin gerçekten acı olaylar yaşamışsınız..

nasıl bir ruh haline bürünüyolar anlayamıyorum :delphin:

bence de kararınızdan dönmeyin...sizi seven sayan biri olsa bu duruma gelmezdiniz..

allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:

yuhhhhhhhh:1shok::1shok:

dilim tutuldu adamdaki cesarete cibiliyetsizliğe bak... sakın ha kararınızdan vazgeçmeyin terbiyesiz herif.. ay çok sinirlendim.. hem nişanlan hem çocuk aldırt.. bütün ailenize haber verin herkes bilsin.. kimseye söylemeyip içinizde tutmayın sakın.. allah içinize biran önce ferahlık versin..:teselli:

İlk okudugumda tlfla kendıne macera aramıs ve sız anlayıncada, kendınce tlfla aldatma masum geldıgınden, sızı ıkna etmeye ve kaybetmemeye calısıyor zannetmıstım hani... Ama sımdı okudum da nişan ve bebek... Yazık cok yazık...
Sen zaten en dogru kararı vermişsin,ıstedıgı kadar boşanmak ıstemesın,tüm olanlar yeterli zaten bosanmak ıcın.. Bundan sonrakı hayatında Allah hep yanında olsun canımcım..

Yuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh ya nasıl bir zihniyettir bu ya anlamıyorum canım valla cok üzüldüm ama en doğru kararı vermişsin sen zaten iş bu dereceye gelmiş en doğru karar bence hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonraki hayatında başarılar sana allah yardımcın olsun canım...

adam harem kurmuş ya allah sabırlar versin kardeşim senin bu durumda onların karşısında inadına daha güçlü olman lazım ne seviyesiz bi kadınmış ki bir yuva yıkıyor inş. yuvası olmaz eşindede çok suç var biliyosunki erkekler nefsine pek hakim olamıyorlar zayıf yaratıklar işte fakat kadın bile bile bütün silahlarını kullanmış olmalı kadınlar daha mantıklı düşünüp hareket ederler her zaman ama bu kadının içine şeytanmı girmiş olmalı.SİZ AYRILDINIZ DİYELİM (NEYİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ O YÜZDEN NET BİŞE DEMİYORUM) EŞİN BU KADINLA YAŞAMAYA BAŞLADI ACABA HİÇ DÜŞÜNMİYCEKMİ "BU ADAM BENİM İÇİN KARISINI ÇOÇUĞUNU ALDATTI ACABA BANADA YAPARMI "diye işte o zaman onlarında sorunları başlıycak.şimdi sağlığına çok dikkat et salma kendini ağlamak hiçbişeyi düzeltmiycek.mantıklı düşünmeye çalış bu hayata bi daha gelmiyceksin.MUTLU OLMAK ARTIK SENİN ELİNDE bi tecrübe yaşadın farzet daha ne diyebilirimki allah yoluna hayırlı insanlar çıkarsın İNŞALLAH

Back