- Konu Sahibi senaytugrul
bence iyi düşün. eger affede bir sans verirsen olaki git notere evlilik sozleşmneide yap. kendini garantiye al. nolur nolmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıkcası umrumda degıI komsuIar faIan bnm yuvam dagıImıs kım ne dusunurse dusunsun guzeIım ayrıca ben bagırıp cagıran bıri degıIımcok gecmiş olsun arkadasım. bu arada komsular falam duyan olmadımı hiç.sizi oda zor durum a sokmustur.
cok ıyısın ama ben ona guvenemem kı onca seyden sonra bana dıyemez kı sen soyIe bırısın ondan yapdım ben onun dibinden ayrıImazdım oyIe severdım kı onu kadınIarda cok sucIu bu konuda neden kadın kadına bunu yapr bu nasıI vıcdan bu nasIcanım ya üzücü şeyler yaşamşsın ama eşini seviyorsan bence bir şans daha vermelisin sanuçta bebegin var .. bir şens daha ver belki düzelir ha baktn olmadı ozaman boşanmayı seçersin.
sen oImazsan mesIek umrumda oImaz dedı bana bugun ıse gıtmedı ve binbasıya soyIedı herseyı dıyor kı bana mesIek umrumda degıI yaparda kacar bıIıyorum bakaIım mesIegınden oIunca metres bayan onu ıster miah güzelim yaa..kaçma planı yapıcak dereceye getirmiş seni yani..Aman dikkat et canım..askerlerin aile yaşantısı çok önemlidir..sen kaçınca kendini kaybedip bi delilik yaparsa mesleğini kaybedebilir ve eşinin tehlike boyutları üçe beşe katlanır..Allah yardımcın olsun..insanlar ne hayallerle evleniyo işte..şu gelinen noktaya bak..ne gerek var dimi bunca yanlışa..
aynen oyIe cnmGeçmiş olsun canım..Cok üzüldüm ınan..Bunun askerlıkle hıcbır ılgısı yok,tamamen ınsanın içiyle alakalı.. Anladıgım kadarıyla böyle toplu birliklerde yerlerde böyle seyler cok fazla dile dolandıgı ıcın olay cıkmaması ıcın yetkılı yerlerı aramıyorsun..Bence aılene ulas en önce..Yoksa canım bu gıdısle senın ve cocugununda akıl saglıgı bozulacak..Nerde yazıyormus eşini cocugunu eve kılıtlemek..Basınıza bırsey gelse eşiniz vıcdan azabı duymayacak mı acaba??
sagoI bence de bu kadından vazgecemıyor bnm esım ben ona sans vereyım yıne basIayacak benceYazını okuyunca gercekten üzüldüm..
Çünkü henüz küçük bir bebeğiniz var..
Ama benim üzüldüğüm diğer bir konuda eşin bir anlık hevesle veye hatayla yapmamış bu aldatma işini..
Baya ciddi ciddi duygusal ilişki yaşamıs yazından anladığım kadarıyla..
Çünkü diyorsun ki Wc ye girip konusuyordu..Demek istediğim cinsel bir zaaf değil,baya duygusal bir paylaşım vs.. yaşamışlar o bayanla..
Peki sen neden wc ye girmek için bu kadar zaman bekledin???
Bence bir evlilik i bitirmek için en önemli belkide tek neden aldatmadır...Bu nedenle düzelir diye bekle demek istiyorum içimden ama psikolojin daha da bozulacaksa bence yeni bir hayata başlamak daha mantıklı..
Allah yardımcın olsun...
sen oImazsan mesIek umrumda oImaz dedı bana bugun ıse gıtmedı ve binbasıya soyIedı herseyı dıyor kı bana mesIek umrumda degıI yaparda kacar bıIıyorum bakaIım mesIegınden oIunca metres bayan onu ıster mi
:)senağlamagüzelim eşin tam bir Arif Verimli vakaası yani..:1ninca:çok tehlikeli biri..hasta bence..dikkatli at adımlarını..sakın sana zarar vermesine izin verme...klava:tez zamanda kurtulursun inşallah:Saruboceq: