• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter!

bence iyi düşün. eger affede bir sans verirsen olaki git notere evlilik sozleşmneide yap. kendini garantiye al. nolur nolmaz.

Geçmiş olsun canım..Cok üzüldüm ınan..Bunun askerlıkle hıcbır ılgısı yok,tamamen ınsanın içiyle alakalı.. Anladıgım kadarıyla böyle toplu birliklerde yerlerde böyle seyler cok fazla dile dolandıgı ıcın olay cıkmaması ıcın yetkılı yerlerı aramıyorsun..Bence aılene ulas en önce..Yoksa canım bu gıdısle senın ve cocugununda akıl saglıgı bozulacak..Nerde yazıyormus eşini cocugunu eve kılıtlemek..Basınıza bırsey gelse eşiniz vıcdan azabı duymayacak mı acaba??

canım ya üzücü şeyler yaşamşsın:( ama eşini seviyorsan bence bir şans daha vermelisin sanuçta bebegin var .. bir şens daha ver belki düzelir ha baktn olmadı ozaman boşanmayı seçersin.

cok gecmiş olsun arkadasım. bu arada komsular falam duyan olmadımı hiç.sizi oda zor durum a sokmustur.
acıkcası umrumda degıI komsuIar faIan bnm yuvam dagıImıs kım ne dusunurse dusunsun guzeIım ayrıca ben bagırıp cagıran bıri degıIım
sakınım bunda bıIe

canım ya üzücü şeyler yaşamşsın:( ama eşini seviyorsan bence bir şans daha vermelisin sanuçta bebegin var .. bir şens daha ver belki düzelir ha baktn olmadı ozaman boşanmayı seçersin.
cok ıyısın ama ben ona guvenemem kı onca seyden sonra bana dıyemez kı sen soyIe bırısın ondan yapdım ben onun dibinden ayrıImazdım oyIe severdım kı onu kadınIarda cok sucIu bu konuda neden kadın kadına bunu yapr bu nasıI vıcdan bu nasI
nasıI bırsey

Yazını okuyunca gercekten üzüldüm..
Çünkü henüz küçük bir bebeğiniz var..
Ama benim üzüldüğüm diğer bir konuda eşin bir anlık hevesle veye hatayla yapmamış bu aldatma işini..
Baya ciddi ciddi duygusal ilişki yaşamıs yazından anladığım kadarıyla..
Çünkü diyorsun ki Wc ye girip konusuyordu..Demek istediğim cinsel bir zaaf değil,baya duygusal bir paylaşım vs.. yaşamışlar o bayanla..
Peki sen neden wc ye girmek için bu kadar zaman bekledin???
Bence bir evlilik i bitirmek için en önemli belkide tek neden aldatmadır...Bu nedenle düzelir diye bekle demek istiyorum içimden ama psikolojin daha da bozulacaksa bence yeni bir hayata başlamak daha mantıklı..
Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
ah güzelim yaa..kaçma planı yapıcak dereceye getirmiş seni yani..Aman dikkat et canım..askerlerin aile yaşantısı çok önemlidir..sen kaçınca kendini kaybedip bi delilik yaparsa mesleğini kaybedebilir ve eşinin tehlike boyutları üçe beşe katlanır..Allah yardımcın olsun..insanlar ne hayallerle evleniyo işte..şu gelinen noktaya bak..ne gerek var dimi bunca yanlışa..
sen oImazsan mesIek umrumda oImaz dedı bana bugun ıse gıtmedı ve binbasıya soyIedı herseyı dıyor kı bana mesIek umrumda degıI yaparda kacar bıIıyorum bakaIım mesIegınden oIunca metres bayan onu ıster mi

Geçmiş olsun canım..Cok üzüldüm ınan..Bunun askerlıkle hıcbır ılgısı yok,tamamen ınsanın içiyle alakalı.. Anladıgım kadarıyla böyle toplu birliklerde yerlerde böyle seyler cok fazla dile dolandıgı ıcın olay cıkmaması ıcın yetkılı yerlerı aramıyorsun..Bence aılene ulas en önce..Yoksa canım bu gıdısle senın ve cocugununda akıl saglıgı bozulacak..Nerde yazıyormus eşini cocugunu eve kılıtlemek..Basınıza bırsey gelse eşiniz vıcdan azabı duymayacak mı acaba??
aynen oyIe cnm

Yazını okuyunca gercekten üzüldüm..
Çünkü henüz küçük bir bebeğiniz var..
Ama benim üzüldüğüm diğer bir konuda eşin bir anlık hevesle veye hatayla yapmamış bu aldatma işini..
Baya ciddi ciddi duygusal ilişki yaşamıs yazından anladığım kadarıyla..
Çünkü diyorsun ki Wc ye girip konusuyordu..Demek istediğim cinsel bir zaaf değil,baya duygusal bir paylaşım vs.. yaşamışlar o bayanla..
Peki sen neden wc ye girmek için bu kadar zaman bekledin???
Bence bir evlilik i bitirmek için en önemli belkide tek neden aldatmadır...Bu nedenle düzelir diye bekle demek istiyorum içimden ama psikolojin daha da bozulacaksa bence yeni bir hayata başlamak daha mantıklı..
Allah yardımcın olsun...
sagoI bence de bu kadından vazgecemıyor bnm esım ben ona sans vereyım yıne basIayacak bence

sen oImazsan mesIek umrumda oImaz dedı bana bugun ıse gıtmedı ve binbasıya soyIedı herseyı dıyor kı bana mesIek umrumda degıI yaparda kacar bıIıyorum bakaIım mesIegınden oIunca metres bayan onu ıster mi

güzelim eşin tam bir Arif Verimli vakaası yani..:1ninca:çok tehlikeli biri..hasta bence..dikkatli at adımlarını..sakın sana zarar vermesine izin verme...:oklava:tez zamanda kurtulursun inşallah:Saruboceq:

Allah sabır versin üstüne gitme güzellikle konus pismanmı neden bunları yapıyor diye sor onu affetmen icin sana boyle davranmaması gerekdigini soyle gercekden kurtulmak istiyorsan ailenin numarasını ver arıyayam seni kurtarsınlar nasıl internete izin veriyor sana allah sabır versin seninle yazısmak istiyorum cevap bekliyorum merak ederim yoksa

Yaprak Dökümündeki Ferhundeden'de betermis senin kocannn..

(ufak bir istek: nolursun bir daha kine nokta ve ya virgül kullan lütfennnnnnn, yemin ederim zor okudum yazdigini :bbo:)

valla ne yalan söyliyim bebeğin var bi kere daha düşün diyemem ben ...çocuk asla ve asla bir bahane olamaz..
adam seni aldatıyo,üstüne üstlük bide eve kilitliyo..sonra "bebeğin var bi daha düşün""
Evet.. bebeğin var ve düşün: Böyle bi adamla mı büyütüceksin çocuğunu..
Yuva yıkılmasın diye katlanılan evliliklerde yetişen çocuklar çok mu sağlıklı büyüyor?
Bence alttan alıyomuş gibi yap..suyuna git..tamam ben unuttum olanları sana bi şans daha vericem diyerek sana güvenmesini asağla ki kapıyı üstünden kitlemesin..Ondan sonra da bir an önce kaç..
Allah yardımcın olsun..

Her ne kadar ayrılmak istesen de anladığım kadarıyla sen eşini seviyorsun. Ve şu an duyguların karışık gibi. Aldatıldığını öğreniyorsun ve üzerine kapılar kapanıyor. Bir şekilde ailene ulaşabilirsin aslında. Telefon veya internetten msn aracılığı ile vs. Ya da yakın bir arkadaşına, polise gitmek istemesen bile. şu an aldatılmaktan ve üstüne kapı kapatılmış zorda kalmış bir kadından öte, eşinin yapabileceklerinden çekinen bir kadın var sanki karşımda, yanılıyor muyum? Durumu daha da kötüye götürmeyim bekleyişi sendeki.. Eşin seni kaybetmemek için tehdit ve korkutma yoluna gidecektir. Canım evliliğini yürütmeye karar ver ya da atrılmaya hiç fark etmez. Bence bir süre ayrı kalmanız şart gibi görünüyor. Tehditkar sözler vu kuşkular vs. psikolojini bozacaktır. Ama ayrı kaldığın süreçte kendini toparlar, duygularını netleştirir ve en önemlisi, eşinin ruh sağlığını bozmasına izin vermezsin.
Canım benim, şu an soğukkanlı gibi görünsen de bu tür travmalar zamanla sende etkisini ortaya çıkarır. (umarım ki olmaz) Unutma önemli olan sensin. Sen sağlıklı olmazsan, mutlu olmazsan evladın da olmayacak. Onun için mutlu ve huzurlu olacağın kararı vermelisin. Affedip evliliğe devam da edebilirsin, bitirebilirsin de. İkisi de dünyanın sonu değil. Yaşadıklarını maalesef binlerce kadın yaşıyor. Bir de kadınla yüzleş denmiş. Asla asla bir araya gelme ya da konuşma bile. Hayat sürüyor, herşey düzelir, yeter ki olaylardan ruh sağlığını bozmadan çıkmaya bak.
Güzel haberlerini alırız inş bu sabah. Yeni doğan gün sana güzellikler getirsin canım....a.s.

bazen hemcinslerimi gercekten anlamıyorum...
aldatildiginizi anlamanız için illa aynı yatakta yakalamanız mı gerekiyor?fisfisfis
ben eğer hayatımdaki adamdan şüphe duyuyorsam zaten kopmuştur ipler
aldatsa ne aldatmasa ne?
güven yıkıldı mı olay biter....

her insan dünyaya tek başına gelir, ona bahşedilen hayatta hep tektir onca kalabalıgın arasında...
nefes alması, kalbinin atması, organlarının işlevlerini yerine getirebilmesi için bi başkasına ihtiyaç duymaz
anne baba da dahil buna...
öyleyse niçin hayatımıza biri girdiginde sanki onsuz yaşayamıyacakmış gibi garip haller alırız?
ayrılıgın dünyanın sonu anlamına gelecegini düşünürüz?
herşeyden evvel insanın kendine saygısı olmalı

evet; bu hayatı seninle paylaşiyorum, seni seviyorum, yanında huzur buluyorum, gogsune yatınca tüm dertleri sıkıntıları kırgınlıkları unutuyorum...
ammmaaa benim kurallarım bellidir arkadaş...!
prensip sahibi, kişiliği oturmuş bir insanım ben...!
deli gibi seviyo da olsam bu asla senden vazgeçemiyecegim anlamına gelmez...!
ayagını denk al, canımı yakacak bir yanlışın baş kahramanı olursan tek kalemde biter bu iş..!

"bi sefere mahsus affedeyim"cilerden değilim ben...!

demeyi niye başaramıyoruz?
niye erkeğin eline veriyoruz ipleri peşinen, acizmiş, ezikmiş gibi??
evet kadın erkeginin geyşası olmalıdır ama çantada keklik oldugunu da asla hissettirmemelidir...
erkek eğer sizi kaybetme korkusunu yendiyse çoktan üzgünüm ama aldatilmak kaçınılmaz kaderiniz olur...

vay efendim hamileydim cocuktu
vay efendim yemekti bulaşıktı sil süpür tozunu aldı falandı filandı...
boş işler bunlar, bırakın önceliği ev işlerine vermeyi
erkeğe göz açtırmayacaksınız abicimşakkıdı
kadın "tapusu bende nasılsa amaaaan kaydirigubbakcemile2" mantıgından kurtulamadıgından bu kadar fazlaca yaşanıyor aldatma vakaları
evlilik sadece aynı yemegi, aynı yatagı ve tabii ihtiyac duyuldugunda bedenleri paylaşmak, hoşa gitmeyecek bir durum karşısında cazgirlaşip kıyamet koparmak, dırdırı elden bırakmamak, "aksam gelirken ekmek al, efenime söyliim tüüü bak şeker de bitmiş gördün mü" kısır döngüsünde yaşamak değildir ki

niye flort doneminde daha mutludur ciftler?
kişiliklerini saklıyolar, kapalı kapılar ardında hayat cok daha farklı falan filan masallarını geçin :kahve:
hep erkekler mi değişiyor Allah aşkına?
biz hatunlar değişmiyor muyuz?
yok öyle iğneyi kendine cuvaldızı kocaya mantıgı kaydirigubbakcemile
kadın önce kendisine ceki duzen vermeli
sonra kocasını iyi takip edebilmeli
ama çaktırmadan
en ufak bi acigini yakaladıgında "vay efendim sen şerefsizsin, sen adi herifin tekisin, senin gelmişini geçmişini bilmem neni...." laçkalıgına sarilmadan...
kocanızın bu tarz bir yanlışta oldugunu hissettiginiz an yapmanız gereken dedektifciliğe yogunlaşmak olmamalıydı
yahu onca aldatilma vakası okuduk burda
hangi beyzade çıktı da delikanlı gibi "evet hayatım yaptım bi eşşeeklik, affet" dedi?
okudunuz mu hiç böyle birşey??
yoooo....
ee buna rağmen niye ders almıyoruz?

tüm bunları yapmadan evvel düşünmeliydiniz
ben bu herifin adiliğini ortaya çıkarıcam ama boşanmaya gücüm var mi?
yapabilecek miyim bunu?
zira bitakım olaylar su yüzüne çıktıgında çook daha zor olur müşterek hayata devam etmek
ya tecahül-i arife devam ediceksiniz yada ayyuka çıkarttıgınız olayın sonuclarına katlanacaksınız...

ki bana göre sizin aranızdaki şey evlilik olmaktan çıkmış...
devam etseniz bile artık sadece birbirinize katlanmak zorunda kalırsınız
bu rezilliği cekmek zorunda değilsin
yüreği bi başkasına kaymış, tenine senden sonra bi başkası dokunmuş bi adamın hayatında yeri olmasın...
bırak yalnızca cocugunun babası olarak kalsın :kahve:

Son düzenleme:
arkadaşım ben hiç inanmadım bu duruma
bir kere avukat bir bayanın (egitimli) böle bişey yapması hiç mantıklı deil
ve eşiniz nasıl asker daha kendi bir kadına esir oluyor vatanı nasıl savunacak
bence sizi kandırmaya çalışmış
ama erkeklerin dogasında var
aldatmak deilde heyecan yaşamak diyelim
şahsen benim eşim böle bi heyecan yaşamak istesin ona çok güzel heyecan yaşatmasını bilirim ben
herşeyin bir bedeli olmalı

Canım haklısın eşiniz bir kişiyle mesajlaşmış ne olursa olsun ilk başta gelip size herşeyi anlatabilirdi.Onu pişman edin sürtün burnunu süründürün:jeyyar:

Back