• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter!

yerini biliyormusunuz anahtarın. from6234 ün de dediği gibi,
her türlü şey olabilir. mesela hastalanabilirsiniz,ani çıkmanız gerekebilir. fromun dediği gibi deprem ,yangın... Allah korusun,ne yaparsınız o zaman....
hakIsın cnm veya ben buna ıyı davranıp sırtından vurmaIıyım cunku gozu bırsey gormuyor sırf ben baska oda da yatıyorum dıye benım odam da beton uzerınde yatıyor
sen mukemmeI bır bayansın ben sana haksızIık ettım bır sans noIur dıyor ısdersen evIıIık sozIesmesı faIan yapaIım dıyor noterden

:1shok:kapıyımı kitliyo ?????????:1shok: canım senin eşinin psikolojik sorunları var bence..gizli bi adam daha var onun içinde..söylemedi deme..güvensizlik vermiş sana bol bol..tutarsız davranışlar..yalanın bini kırk para..söylediği şeylere çocuklar bile inanmaz yani..en azından ben asla inanmam..kapıyı kitlemesine gerçekten çok şaşırdım ve korktum senin adına..

Vallaha helal olsun esine bacim:kızgın:....güzel yürütmüs isini vallaha...ne evdekinden gecmek nede disardakini kaybetmek istememis adamcagiz:delphin:

Fazla söze gerek yok bence, hersey ortadabenneyaptımki....esin konustukca batiyor tamamiyle yalan yumagine dönüyor hersey...zaten ne demisler

Cok söz yalansız, cok para haramsız olmaz.....:kahve:

Bence topla kendini ve bir müddet baba evine dön...orda daha saglikli kararlar verirsin...allah yardimcin olsun....:teselli:
cok dogru soyIuyorsun canım sagoI bende aynı fıkırdeyım

bu kadar yanlıştan sonra beton üstünde yatması,sözleşme teklif etmesi..hemde "disiplin" yaşam tarzı olmuş bi askerin...normalde insanlar hatalarını kabul ederlerse,kendini affettirmek için daha mantıklı şeyler yaparlar..ama senin eşinin içindeki o gizli adam korkulucak biri..

:1shok:kapıyımı kitliyo ?????????:1shok: canım senin eşinin psikolojik sorunları var bence..gizli bi adam daha var onun içinde..söylemedi deme..güvensizlik vermiş sana bol bol..tutarsız davranışlar..yalanın bini kırk para..söylediği şeylere çocuklar bile inanmaz yani..en azından ben asla inanmam..kapıyı kitlemesine gerçekten çok şaşırdım ve korktum senin adına..
canım bastan berı zaten ınanmadım hep ınanmıs gozuktum sırf bebegım için ama şimdi adimIarım daha sagIam basıyor kendıme guvenıyorum
bu adamIa omur gecmez

bu kadar yanlıştan sonra beton üstünde yatması,sözleşme teklif etmesi..hemde "disiplin" yaşam tarzı olmuş bi askerin...normalde insanlar hatalarını kabul ederlerse,kendini affettirmek için daha mantıklı şeyler yaparlar..ama senin eşinin içindeki o gizli adam korkulucak biri..
cok hakIısın babam o kadar dedı askerIe evIenıImez dıye ah kafam ah

cok hakIısın babam o kadar dedı askerIe evIenıImez dıye ah kafam ah

yok yok. aman öyle demeyin. ben subay kızıyım.
Allah rahmet eylesin babam, çok iyi bir insandı...sessiz sakin. evde hakimiyet annemindi ........mesleklerle ilgili değil bu... kişinin karakteriyle ilgili...

yok yok. aman öyle demeyin. ben subay kızıyım.
Allah rahmet eylesin babam, çok iyi bir insandı...sessiz sakin. evde hakimiyet annemindi ........mesleklerle ilgili değil bu... kişinin karakteriyle ilgili...
üzüIdüm mekanı cennet oIsun ama burada kı cogu asker aIdatıyor canım ve bnm esım bu ınsanIara kızıp dururdu

Okurken bile daraldım. Güzelim öncelikle sen bu adamdan kurtulmak istiyormusun istemiyormusun buna karar ver. Seni eve kitlemiş olması engel değil. Eğer istemiyorsan, elinin altında internet var telefon var, ararsın polisi kurtulursun evden.
Ama gördüğüm kadarıyla sende kararsızsın, bir an önce kararını ver. Benim şahsi fikrim eşin seni aldatmış ve aldatmayada devam edecektir. Öyle ağlayıp zırlamalara inanma. Erkek milleti bu, kadını kandırana kadar her şeyi yapar sonra gene yapacaklarını yaparlar.

Okurken bile daraldım. Güzelim öncelikle sen bu adamdan kurtulmak istiyormusun istemiyormusun buna karar ver. Seni eve kitlemiş olması engel değil. Eğer istemiyorsan, elinin altında internet var telefon var, ararsın polisi kurtulursun evden.
Ama gördüğüm kadarıyla sende kararsızsın, bir an önce kararını ver. Benim şahsi fikrim eşin seni aldatmış ve aldatmayada devam edecektir. Öyle ağlayıp zırlamalara inanma. Erkek milleti bu, kadını kandırana kadar her şeyi yapar sonra gene yapacaklarını yaparlar.

cok hakIısın Iojman oIdugu ıcın cekındım buranın yarın oIsun bakaIım kesın kacacagım

Allah yardımcın olsun canım. Ailenin yanında en mantıklı kararı verirsin. Dürüstlük sonradan kazanılmaz. Sonradan adam olunmaz. Bir kere yapanı affedersen tekrar olacaktır. Adam gözüne baka baka, tuvaletlerde yazıyor saatlerce. Hattını değiştirip kurtulurdu istese. Nasılsa tayin olmuşsunuz. Soğukkanlıca bu geceyi geçirmeye bak. Sen buraya yazarken eşin nerde ki? Merak ettim...

güzelim yazarken kelime aralarina virgül,nokta,parantez filan koysaydin.okurken birbirine baglamak zor oluyorda.neyse isin zor degil,o hatasini anlamis sende uyarmissin,ee kayinpederlerinde senin tarafinda,illaki bir sans daha vereyim diyorsan pasa gönlün bilir.ama ben senin yerinde olsam bir mahkeme bir avukat bitti gitti.herseyi kabul ederim ama aldatilmayi asla.seninki inkar etmis ama belliki seni ikna edememis.kapi kitlemekte ne oluyor,sen esirimisin onun güzelim.paranoyak bu adam

utanmada yok nasilda yazmis sanki cocuk kandiriyor su erkek milleti nasilda zavalli varliklar arkadasim bence bu yaptiklarini ona odet getir burnundan elbet o kapi acilacak sonsuza dek seni kitli tutamaz

ikna edebilceğine inanıyorsan sende biraz oyun oyna birkaç gün affetmiş gibi yap sonrada babanın rahatsızlığını bahane edip ben görmek istiyorum diyerel ailenin yanına git bir müddet ayrı kalın orda kesin kararını verirsin ya da tamamen kesin kararlıyım ayrılmaya diyorsan ailenlede konuşur ordan mahkemeye başvurursun.

ah güzelim yaa..kaçma planı yapıcak dereceye getirmiş seni yani..Aman dikkat et canım..askerlerin aile yaşantısı çok önemlidir..sen kaçınca kendini kaybedip bi delilik yaparsa mesleğini kaybedebilir ve eşinin tehlike boyutları üçe beşe katlanır..Allah yardımcın olsun..insanlar ne hayallerle evleniyo işte..şu gelinen noktaya bak..ne gerek var dimi bunca yanlışa..

ah bu erkelerrr
eşine seni o kadınla yüzleştirmesini söyle yoksa kesinlikle terk ediceğini falan söyle eğer o kadınla seni yüzleştirirse kadının konoşmalarından anlarsın doğruyu yanlışı..

Back