• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kızlar merhaba daha önce bu rujdan aldığımda yazmıştım geçen gün yeni bir mağazada iki rengini buldum biri pembe yapıyor diğeri kırmızı çok güzel daha önce aldığım pembeydi

bu arada watsondan da almıştım kiss beuty de kullandım ama en kalıcısı bu sihirli rujlar

ben de kullanıyorum,çok kalıcı 3-4 gün gitmiyor dudağımdan,kokusu güzel nemlendiriyor benımkı de yakmıyor,bi milyoncudan almıştım:61:

kızlaaar kızlar. özellikle sigara içenler için muhteşem birşey bu. kalıcı diye aldığım tomarlarca para döktüğüm rujlar 2 saatte uçup gidiyordu. bu ruju aldım. dehşet sigara içmeme rağmen 2 gün çıkmıyor.kurutma neyinde yapmadı bende. renginide sevdim. o kadar doğal duruyorki. annem sarışındır onda farklı bende farklı renk veriyor çok dadlu...
özellikle benim gibi günde 2 paket sigara içiyor ve rujdan yana ayar oluyorsanız bir deneyin derim...
(bursada altıparmakta honkong pazarından aldım ben 3,5 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ):kkk:

annem tv'de doğal bi ilaç bulmuş. ondan sipariş etti bi kaç güne gelecek. belki işe yararda benden kurtulurum bu illetten :59:

çok sevindim.Sende istiyorsan inan ilaca bile gerek kalmaz belki.İçmediğim için bilemem gerçi hissinizi zorluğunu ama bırakanlarda çok olunca yaplamaz gibi gelmiyor bana.İnşallah bırakırsın canım:46:

ben de bugün aldım bu rujdan bakalım,sosyete pazarında 5 liraydı :) 333 ruby yazıyo arkasında

bende dün aldım 2tl ye valla çok güzel bi ruj durun resim koyiyim ben $bebişlerim 022.jpg $bebişlerim.jpg $bebişlerim 003.jpg $bebişlerim 004.jpg

müthişşşşşşşşşş:64:

Eklentiler

• $bebişlerim 023.jpg
    $bebişlerim 023.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $bebişlerim 024.jpg
    $bebişlerim 024.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
ben nerde bulcam yaaa :/ bi ara 1 milyoncu gibi biyerde bulmştm almadm şuanda kalmamş pişman oldm:/

valla büyük marketlerde oluyo ben burada büyük market var nesil alışveriş ordan aldım hemde 2 tl ama son ikiiden birini aldım valla bitiyomuş nerdeyse ve gerçekten kalıcılığı müthiş bigün sürüyorsun 2-3 gün derdin olmuyo :62:

Ben de bugün aldim, sürdüm cok tatli dogal kirmizi oldu dudaklarim. Kizlar bunun iceriginde ne var? Herhangi bir zarari yoktur dimi? Annem icime kurt düsürdü...

Ben de bugün aldim, sürdüm cok tatli dogal kirmizi oldu dudaklarim. Kizlar bunun iceriginde ne var? Herhangi bir zarari yoktur dimi? Annem icime kurt düsürdü...

valla bikaç kişi var olmazmı demişlerdi ama ne var bilmiyorum araştırmak lazım:86:

kalıcılığına bayılıyorum ben de,ee yaz vakti artık denizde de rahat rahat sürüp yüzeriz :66:
kızlar benimki pembe çıktı ama kırmızı da istiyorum,acaba bileğimizde sürüp denememize izin verirler mi?ve de sürersek ordaki renginden anlar mıyız kırmızı olup olmadığını? :44:

Ayy ya güzel ve zevk veren şeyler neden hep zararlı olur? Örneğin sigara, yemek yemek belkide bu sihirli ruj. Valla tereddüt etmeme rağmen aldım dün. Sürdüm rengi harika sarışınım kiraz gibi oldu dudaklarım. Araştırmaya devam etcem bakalım şu zararlı meselesini. Bişey bulursam paylaşırım sizinle. Titanyacım annem kendine bitkisel çiğneme hapı aldı ve sigarayı 1 hafta içinde bıraktı ki sigarasız duramazdı. Annem aktardan aldı ama netdede satılıyor. Nicdur markası. Annem dedi bırakmak isteyipde bırakamayan herkese tavsiye edeceğim. Sigaradan iğrendiriyormuş. Aklında bulunsun yani. BB
kızlaaar kızlar. özellikle sigara içenler için muhteşem birşey bu. kalıcı diye aldığım tomarlarca para döktüğüm rujlar 2 saatte uçup gidiyordu. bu ruju aldım. dehşet sigara içmeme rağmen 2 gün çıkmıyor.kurutma neyinde yapmadı bende. renginide sevdim. o kadar doğal duruyorki. annem sarışındır onda farklı bende farklı renk veriyor çok dadlu...
özellikle benim gibi günde 2 paket sigara içiyor ve rujdan yana ayar oluyorsanız bir deneyin derim...
(bursada altıparmakta honkong pazarından aldım ben 3,5 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ):kkk:

Back