- Konu Sahibi Cahide_Nazli
Benim kullandığım kurutmuyor, nemlendiriyor. Kokusu da çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoğu kozmetikte satılıyor.kozmetik ürünleri satan yerlere sor canım..Kızlar bu yeşil ruju izmir kemeraltında bulma imkanım varmı acaba?
günde iki paketmiii:84: tatlım keşke sana sigarayı bıraktıran ruj bulsak çok kötü bi durummm
annem tv'de doğal bi ilaç bulmuş. ondan sipariş etti bi kaç güne gelecek. belki işe yararda benden kurtulurum bu illetten
ben nerde bulcam yaaa :/ bi ara 1 milyoncu gibi biyerde bulmştm almadm şuanda kalmamş pişman oldm:/
valla büyük marketlerde oluyo ben burada büyük market var nesil alışveriş ordan aldım hemde 2 tl ama son ikiiden birini aldım valla bitiyomuş nerdeyse ve gerçekten kalıcılığı müthiş bigün sürüyorsun 2-3 gün derdin olmuyo [/QUOT
aradım bultm 3tane de stok yaptm
Ben de bugün aldim, sürdüm cok tatli dogal kirmizi oldu dudaklarim. Kizlar bunun iceriginde ne var? Herhangi bir zarari yoktur dimi? Annem icime kurt düsürdü...
kızlaaar kızlar. özellikle sigara içenler için muhteşem birşey bu. kalıcı diye aldığım tomarlarca para döktüğüm rujlar 2 saatte uçup gidiyordu. bu ruju aldım. dehşet sigara içmeme rağmen 2 gün çıkmıyor.kurutma neyinde yapmadı bende. renginide sevdim. o kadar doğal duruyorki. annem sarışındır onda farklı bende farklı renk veriyor çok dadlu...
özellikle benim gibi günde 2 paket sigara içiyor ve rujdan yana ayar oluyorsanız bir deneyin derim...
(bursada altıparmakta honkong pazarından aldım ben 3,5 tl idi yanlış hatırlamıyorsam )