• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kalıcılığına bayılıyorum ben de,ee yaz vakti artık denizde de rahat rahat sürüp yüzeriz :66:
kızlar benimki pembe çıktı ama kırmızı da istiyorum,acaba bileğimizde sürüp denememize izin verirler mi?ve de sürersek ordaki renginden anlar mıyız kırmızı olup olmadığını? :44:

valla benim aldığım markette iki tane kalmıştı baktım rujun biri baya kullanılmıştı yaniii bence izin verirler vermezlerse çaktırmadan dene ben önce denedim baktım annaaaaaa kırmızıya dönüyo hemen aldım çok kullanılmışı almadım çünkü azcık kalmıştı zaten ne insanlar varya makyajlarını sanki rujla yapmış herkez:60:

Annemin varmış zamanında söylerdi ama ben bulamamıştım bu ara yine moda oldu her yerde var.
Geçen sene bi arkadaş almıştı dersaneden,bütün kızlar merakla denemiştik hepimizin dudakları pembemsi bi kırmızı :1:
Derse girdik hocalar hepiniz aynı kuaförden çıkmış gibisiniz makyajlar aynı demişti ne günlerdi özledim dersanemi:31:

Benim aldığımın arkasında RITA ROS 333 yazıyor. Deneyen var mı? Bir zararı yoktur umarım bunun yaa..

evet canım ben kullanıyorum arkasında aynı yazı var bence herkezde kullanıyo ,çokta hoş ama 2 gün çıkmıyo :53:ne yaparsan yap yaaa :52:valla bi kolumda deniyim demiştimde çıkmadı hiç bişeyde çıkartmamıştı yaw:59: zararı varmı onu bende bilmiyorum ama bi kötülüğünüde görmedim garibin:60:

evet canım ben kullanıyorum arkasında aynı yazı var bence herkezde kullanıyo ,çokta hoş ama 2 gün çıkmıyo :53:ne yaparsan yap yaaa :52:valla bi kolumda deniyim demiştimde çıkmadı hiç bişeyde çıkartmamıştı yaw:59: zararı varmı onu bende bilmiyorum ama bi kötülüğünüde görmedim garibin:60:

Canım bu ruju dün sürdüm ve bugün hala dudağımda.. Ben daha önce max factor un lipinfinity kalıcı gloss unu aldım ama berbat birşeydi. Kalıp gibi duruyor dudakta, çok fazla kurutuyor. Maybelline ve Revlon un lipstain lerini aldım. Sanırım Türkiye'de yok bu ürünler. Maybelline 'nin ki doğal ama kalıcılığı kötü, Revlon un ki çok fazla kurutuyor ve doğal durmuyor. Yani bu 5 liraya aldığım rujdan daha memnun kaldım sanki.. Ama yine de daha iyisini yapabilirler :52:

hahaha anneannem hacdan getirmişti bunu bana :) baya sürdüm bastırarak 2 saat sonra aynaya baktığım kıpkırmızıydı. durdukça da koyulaşır bu ruj. çok güzel ama eğlenceli hihihiihih:66::69::54::51:

Ayy ya güzel ve zevk veren şeyler neden hep zararlı olur? Örneğin sigara, yemek yemek belkide bu sihirli ruj. Valla tereddüt etmeme rağmen aldım dün. Sürdüm rengi harika sarışınım kiraz gibi oldu dudaklarım. Araştırmaya devam etcem bakalım şu zararlı meselesini. Bişey bulursam paylaşırım sizinle. Titanyacım annem kendine bitkisel çiğneme hapı aldı ve sigarayı 1 hafta içinde bıraktı ki sigarasız duramazdı. Annem aktardan aldı ama netdede satılıyor. Nicdur markası. Annem dedi bırakmak isteyipde bırakamayan herkese tavsiye edeceğim. Sigaradan iğrendiriyormuş. Aklında bulunsun yani. BB

bu son zamlardan sonra ister istemez bırakçam galba kuzum + aynen annemde o ilaçtan sipariş etti ama ben kullanmamıştım pzt günü gene ısmarlıcak bu defa kesin kararlıyım bırakçam şu illeti :kkk:

ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım. dışı altın rengi tırtıklı bir kutusu var, ruj da yeşil. ama zaman geçtikçe siyahlaşmaya başladı artık içinde ne varsa(kurşun diye tahmin ediyorum). sürdüğüm süre içinde ben ona maruz kalmışım yani. berbat bir şey kimseye tavsiye etmem

Ben de bugün aldim, sürdüm cok tatli dogal kirmizi oldu dudaklarim. Kizlar bunun iceriginde ne var? Herhangi bir zarari yoktur dimi? Annem icime kurt düsürdü...

Arkadaşlarla konuştuk baya kafa yorduk bu konuda ve içinde kına olabileceğine karar verdik :1:
Görüntü yeşil,durdukça kızarıo vs ...
Kına gibi tıpkı yani :1:

Merhaba. Valla bilemicem. Bende aldım bir kaç kere sürdüm sürdüğüm anda yumuşak ama sonradan dudağımdan çıktıktan sonra dudaklarım kuru gibi oluyor. Aslında 'ucuz etin yahnisi yenmez' derler ya benimde içim rahat değil bu zaralı maddeler konusnda. O yüzden çok hatta uzun zamandır hiç sürmüyorum. Şimdi bir markanın ya Max Facto yada Maybelline'in keçeli kalem gibi rujları çıkmış ve biryerden kalıcı olduğunu duydum. Onlara bakmak istiyorum zamanım olursa. Eğer kalıcıysa yazarım size. :10:

Bende aynı rujdan dün aldım, dikkatimi çekti. Ama pişman oldum desem yeridir. İlk başlarda çok güzel oluyordu, çok beğenmiştim. Hatta stok yapmayı bile düşünmüştüm, arkadaşımın ' Delmira ! O dudaklarının hali neee ! ' diye bağırmasıyla aynaya koştum vee.... O ilk sürdüğümde çok güzel bir pembe olan dudaklarım çok çok çok cırtlak bir pembeye dönmüştü ! Ayrıca ten rengim, bronzdan 3 ton felan açık bir ten rengi olduğu için çok daha cırtlak göstermiştii. Bugün oldu ve hala geçmedi. Böyle kalırsa diye korkuyorum yaa. :43::43::43:

Heryerde karsıma cıktı ısrarla beni al, beni al diye ama iceriginin ne oldugunu bilmedigim icin güvenipte alamadım .. :50:

bende kullanıyorum şu aralar çok hafif değdirmek yetiyor,çok hoş bir pembelik veriyor..Acaba pembeden başka renge ,mesela kırmızıya falan, dönüşen var mı?Bir fikri olan yazarsa sevinirim:)

ayy bızım burdaa pazarda satıyorlar izmirde meshur sosyete pazarındaa hemde 1 lıra mı 2 lıramı olması lazım bende ne bu bööyle dudaklarımı mahveder diye almadım :))alıyım bari bu haftaa sonuuu phahahaa:)))sız catlayınn kızlar:PP

Back