Hemserimmm cok tesekkur ederimHemşerim ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Cok tesekkur ederim canim hepimize basarilar tecrubesizim biraz yapmaya calistim birseyler.Eline emegine sağlık harika gözüküyor başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim canim benim ,inan cook lezzetliydiEllerine sağlık canım nefis görünüyor
Canimsiniz cok sagolÇok severim bulgur pilavı, bence mercimekte çok yakışıyor ,çok güzel olmuşellerine sağlık canım başarılar dilerim
Sende iş varHemserimmm cok tesekkur ederim❤ iki cocukla insallah yapabilmisimdir
Cok tesekkur ederim canim hepimize basarilar tecrubesizim biraz yapmaya calistim birseyler.
Cok tesekkur ederim canim benim ,inan cook lezzetliydi
Canimsiniz cok sagolPilavi gordugum an katilayim dedim umarim guzel sunabilmisimdir ❤ hepimize basarilar olsun.Eminim hepiniz harika yaptiniz.
Cok tesekkur ederim canimEllerinize sağlık başarılar dilerim
Ayrica soğanlara biber sekli vermeniz cok hos olmusyapraklta olabilür
Çok tatlısın canımCok tesekkur ederim canimsenin sunumuna bayildim hepinizin ayri ayri guzel tabii ki .Sogani tamamen hayal gucune dayali sekillendirdim ☺ en son yeni gelin gibi kalp yapacaktim 12 yillik oldugum aklima geldi
Yaaaa hahahah keske yapsaymissiniz renk katardiCok tesekkur ederim canimsenin sunumuna bayildim hepinizin ayri ayri guzel tabii ki .Sogani tamamen hayal gucune dayali sekillendirdim ☺ en son yeni gelin gibi kalp yapacaktim 12 yillik oldugum aklima geldi
Yaa bunu senden duymak ne kadar guzel sunumlar uzerine tez yazarsinSende iş varEmeğine sağlık
Umarım devam edersinYaa bunu senden duymak ne kadar guzel sunumlar uzerine tez yazarsinnacizhane yapmaya calistim,heyecanla acele de ettim.Gun isigini kacirdim biliyorsun ama ben hazirdim :)
Gazı aldim geliyorum pesinizdenYaaaa hahahah keske yapsaymissiniz renk katardi
Bende teşekkür ederim
Yeni gelin ruhu herkeste var 12 veya 1 farketmez bi dahakine bekliyoruz
Her zaman canım oluruz sen hep gel yeter kiSendeebenim motivasyonum oldunuz
İnşaallahEdicem gibi gozukuyor insallah
Yapabilirsiniz niye olmasin bazen sunum işe yaramiyor oy veren damak tadina göre verebiliyo ne sunumlar yaptim hic birinci olamadimGazı aldim geliyorum pesinizdenbende sunum galiba yokmus onu anladim yemek desen var ama sunum yaparken midem agridi bulandi kisa sureli kaygi yasadim ya yapamazsam diye :)
Her zaman canım oluruz sen hep gel yeter ki
❤İnşaallah
Haklisiniz bende daha once oy vermistim tamamen sevdigim lezzete goreydi dogru,cook lezzetliydi cokYapabilirsiniz niye olmasin bazen sunum işe yaramiyor oy veren damak tadina göre verebiliyo ne sunumlar yaptim hic birinci olamadim
Heleki çocuk varsa buna zaman ayiramamaniz gayet normal
Eminim pilaviniz cok lezzetli olmuştur bunca yilin emeği tecrubesi ile
Tekrar bol şans dilerim