Pilav Tarifleri Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı - Öncü Domates Salçası Sponsorlugunda

Ayyy acıktım şuanda 😑😑😑😍😍👌
Çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık 😍
Benim annemde çok yapar ama salcasiz bol tereyağlı nefiiis oluurr👌👌👌♥️

Ayyy acıktım şuanda 😑😑😑😍😍👌
Çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık 😍
Benim annemde çok yapar ama salcasiz bol tereyağlı nefiiis oluurr👌👌👌♥️
Canim cok sagol 😍🙈 annemden ogrenmistim bende.Salca koymadim aslinda sonradan tercihen tereyag ile azicik salca ekledim renk icin ustunde gezdirdim.Hemen yarin yapmalisin bunu sogansizda yapariz biz oyle de guzel uzerine tereyag ile miss.❤😘

Hepinize merhaba,
Bugun sizlere anadolunun topraklarinda yetismis durum bugdayindan islenerek bulgur haline getirilmis hem protein hem besin deposu saglikli bir pilavla geldim.

Yesil Mercimekli Bulgur Pilavi;

Malzemeler:
-Yesil mercimek (1/2 su bardagi)
-Pilavlik bulgur (1 su bardagi)
-Kuru sogan (2 orta)
-Tereyag (50 gr)
-Salca (1 tatli kasigi)
-Sivi yag (75 ml)
-Tuz (1 tatli kasigi)
Eki Görüntüle 2947622

Eki Görüntüle 2947623

Hazirlanisi:
-Ilk olarak yikadigimiz yesil mercimekleri hasliyoruz.Eki Görüntüle 2947624

-Kup kup dogradigimiz soganlarimizi pilav tavamizda kavuruyoruz.Eki Görüntüle 2947625 Eki Görüntüle 2947626

-Son olarak yikadigimiz bulguru haslanmis yesil mercimekle birlikte kavrulmus soganimiza ekliyoruz. Yaklasik 20 dakika kisik ateste pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2947631
Eki Görüntüle 2947629

-Pilav pistikten sonra tereyag ve salca kavurup uzerine dokuyoruz.Hem pratik hem lezzetli bir tarif.Simdiden deneyenlere afiyet olsun.Eki Görüntüle 2947633 Eki Görüntüle 2947632 Eki Görüntüle 2947634 Eki Görüntüle 2947636 Eki Görüntüle 2947635
Ellerinize emeğinize sağlık😊😍👍🏻 Çok güzel görünüyor😍😊 Yarışmada bol şans diliyorum😊😍👍🏻👏🏻🙏🏻

Canim cok sagol 😍🙈 annemden ogrenmistim bende.Salca koymadim aslinda sonradan tercihen tereyag ile azicik salca ekledim renk icin ustunde gezdirdim.Hemen yarin yapmalisin bunu sogansizda yapariz biz oyle de guzel uzerine tereyag ile miss.❤😘
Aynenn benim annemde sogansiz yapar genelde 🥰🥰 deniyecem senin tarifin ile mutlaka 😍

Hepinize merhaba,
Bugun sizlere anadolunun topraklarinda yetismis durum bugdayindan islenerek bulgur haline getirilmis hem protein hem besin deposu saglikli bir pilavla geldim.

Yesil Mercimekli Bulgur Pilavi;

Malzemeler:
-Yesil mercimek (1/2 su bardagi)
-Pilavlik bulgur (1 su bardagi)
-Kuru sogan (2 orta)
-Tereyag (50 gr)
-Salca (1 tatli kasigi)
-Sivi yag (75 ml)
-Tuz (1 tatli kasigi)
Eki Görüntüle 2947622

Eki Görüntüle 2947623

Hazirlanisi:
-Ilk olarak yikadigimiz yesil mercimekleri hasliyoruz.Eki Görüntüle 2947624

-Kup kup dogradigimiz soganlarimizi pilav tavamizda kavuruyoruz.Eki Görüntüle 2947625 Eki Görüntüle 2947626

-Son olarak yikadigimiz bulguru haslanmis yesil mercimekle birlikte kavrulmus soganimiza ekliyoruz. Yaklasik 20 dakika kisik ateste pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2947631
Eki Görüntüle 2947629

-Pilav pistikten sonra tereyag ve salca kavurup uzerine dokuyoruz.Hem pratik hem lezzetli bir tarif.Simdiden deneyenlere afiyet olsun.Eki Görüntüle 2947633 Eki Görüntüle 2947632 Eki Görüntüle 2947634 Eki Görüntüle 2947636 Eki Görüntüle 2947635
Ellerinize sağlık başarılar :KK9:

Hemşom ellerine sağlık, enfes görünüyor 😍💕 12 yıllık tecrübeyi konuşturmuşsun he 👌🏻👌🏻 Yarışmada başarılar diliyorum bitanem ❤️🌹

Ellerine sağlık Lady Bug, yeşilmercimeğe bayılirim bulguru söylemiyorum bile basarilar ♥️🥰

Hemşom ellerine sağlık, enfes görünüyor 😍💕 12 yıllık tecrübeyi konuşturmuşsun he 👌🏻👌🏻 Yarışmada başarılar diliyorum bitanem ❤️🌹
Ya boncuk gozlu🧿 hemsom benim senin o guzel yuregini yerim ki ben 🤗 sanada cok cok basarilar bitanem.😘🌸 Guzel oldu guzel bak uyuymadim gec saatte yedim pilavi :)

Ya boncuk gozlu🧿 hemsom benim senin o guzel yuregini yerim ki ben 🤗 sanada cok cok basarilar bitanem.😘🌸 Guzel oldu guzel bak uyuymadim gec saatte yedim pilavi :)
Zayıfsın canım zaten yesen nolur afiyet şeker olsun, şifa olsun hamarat kadınsın sen yaparsın 💕 iyi geceler tatlım, öpüyorum 😘👋🏻

X