Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caniiim cok sagol benden de herkese basarilar olsunEllerine emeğine sağlık canım. Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederizCaniiim cok sagol benden de herkese basarilar olsun
Canim cok sagol annemden ogrenmistim bende.Salca koymadim aslinda sonradan tercihen tereyag ile azicik salca ekledim renk icin ustunde gezdirdim.Hemen yarin yapmalisin bunu sogansizda yapariz biz oyle de guzel uzerine tereyag ile miss.❤Ayyy acıktım şuanda
Çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık
Benim annemde çok yapar ama salcasiz bol tereyağlı nefiiis oluurr
Ellerinize emeğinize sağlık Çok güzel görünüyor Yarışmada bol şans diliyorumHepinize merhaba,
Bugun sizlere anadolunun topraklarinda yetismis durum bugdayindan islenerek bulgur haline getirilmis hem protein hem besin deposu saglikli bir pilavla geldim.
Yesil Mercimekli Bulgur Pilavi;
Malzemeler:
-Yesil mercimek (1/2 su bardagi)
-Pilavlik bulgur (1 su bardagi)
-Kuru sogan (2 orta)
-Tereyag (50 gr)
-Salca (1 tatli kasigi)
-Sivi yag (75 ml)
-Tuz (1 tatli kasigi)
Eki Görüntüle 2947622
Eki Görüntüle 2947623
Hazirlanisi:
-Ilk olarak yikadigimiz yesil mercimekleri hasliyoruz.Eki Görüntüle 2947624
-Kup kup dogradigimiz soganlarimizi pilav tavamizda kavuruyoruz.Eki Görüntüle 2947625 Eki Görüntüle 2947626
-Son olarak yikadigimiz bulguru haslanmis yesil mercimekle birlikte kavrulmus soganimiza ekliyoruz. Yaklasik 20 dakika kisik ateste pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2947631
Eki Görüntüle 2947629
-Pilav pistikten sonra tereyag ve salca kavurup uzerine dokuyoruz.Hem pratik hem lezzetli bir tarif.Simdiden deneyenlere afiyet olsun.Eki Görüntüle 2947633 Eki Görüntüle 2947632 Eki Görüntüle 2947634 Eki Görüntüle 2947636 Eki Görüntüle 2947635
Cok tesekkur ederim, bugun duygulandim birsey basarmis gibi şenim iyi ki burdayim iyi ki hepiniz varsiniz ❤Ellerinize emeğinize sağlık Çok güzel görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Rica ederim Sende iyi ki varsın Çok da güzel olmuş.Cok tesekkur ederim, bugun duygulandim birsey basarmis gibi şenim iyi ki burdayim iyi ki hepiniz varsiniz ❤
Aynenn benim annemde sogansiz yapar genelde deniyecem senin tarifin ile mutlakaCanim cok sagol annemden ogrenmistim bende.Salca koymadim aslinda sonradan tercihen tereyag ile azicik salca ekledim renk icin ustunde gezdirdim.Hemen yarin yapmalisin bunu sogansizda yapariz biz oyle de guzel uzerine tereyag ile miss.❤
Canimsin ❤ sogan candir deneAynenn benim annemde sogansiz yapar genelde deniyecem senin tarifin ile mutlaka
Ellerinize sağlık başarılarHepinize merhaba,
Bugun sizlere anadolunun topraklarinda yetismis durum bugdayindan islenerek bulgur haline getirilmis hem protein hem besin deposu saglikli bir pilavla geldim.
Yesil Mercimekli Bulgur Pilavi;
Malzemeler:
-Yesil mercimek (1/2 su bardagi)
-Pilavlik bulgur (1 su bardagi)
-Kuru sogan (2 orta)
-Tereyag (50 gr)
-Salca (1 tatli kasigi)
-Sivi yag (75 ml)
-Tuz (1 tatli kasigi)
Eki Görüntüle 2947622
Eki Görüntüle 2947623
Hazirlanisi:
-Ilk olarak yikadigimiz yesil mercimekleri hasliyoruz.Eki Görüntüle 2947624
-Kup kup dogradigimiz soganlarimizi pilav tavamizda kavuruyoruz.Eki Görüntüle 2947625 Eki Görüntüle 2947626
-Son olarak yikadigimiz bulguru haslanmis yesil mercimekle birlikte kavrulmus soganimiza ekliyoruz. Yaklasik 20 dakika kisik ateste pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2947631
Eki Görüntüle 2947629
-Pilav pistikten sonra tereyag ve salca kavurup uzerine dokuyoruz.Hem pratik hem lezzetli bir tarif.Simdiden deneyenlere afiyet olsun.Eki Görüntüle 2947633 Eki Görüntüle 2947632 Eki Görüntüle 2947634 Eki Görüntüle 2947636 Eki Görüntüle 2947635
Cook tesekkur ederimEllerinize sağlık başarılar
Ya boncuk gozlu hemsom benim senin o guzel yuregini yerim ki ben sanada cok cok basarilar bitanem. Guzel oldu guzel bak uyuymadim gec saatte yedim pilavi :)Hemşom ellerine sağlık, enfes görünüyor 12 yıllık tecrübeyi konuşturmuşsun he Yarışmada başarılar diliyorum bitanem
Cok tesekkur ederim Canparem ❤ bende asigim bulgura ,tum pilavlara hatta.Sana da cok cok basarilar guzelimEllerine sağlık Lady Bug, yeşilmercimeğe bayılirim bulguru söylemiyorum bile basarilar
Zayıfsın canım zaten yesen nolur afiyet şeker olsun, şifa olsun hamarat kadınsın sen yaparsın iyi geceler tatlım, öpüyorumYa boncuk gozlu hemsom benim senin o guzel yuregini yerim ki ben sanada cok cok basarilar bitanem. Guzel oldu guzel bak uyuymadim gec saatte yedim pilavi :)
Cok tesekkur ederim ⚘ yorumunuz degerliydi benim icin ❤Çok güzel olmuş ellerinize sağlık olsun,mercimek çok yakışıyor bulgura başarılar diliyorum yarışmada.
Rica ederim ne demek,ellerinize sağlık olsunCok tesekkur ederim ⚘ yorumunuz degerliydi benim icin ❤