- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ellerine saglik cnm cok degisik ve guzel olmusss iran pirincine bayilirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin pericimEllerine sağlık bacım bunu biyerde daha görmüştüm tadını merak ettim doğrusu
Allah seni ne yapmasın ilk olarak son sunuma baktım, kabak olduğunu sonradan fark ettim
Çok değişik geldi
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim canimcimSüper görünüyor canım ellerine sağlık, başarılar dilerim
Tadını bilemem ama sunum ve görsel efsane eline sağlık
Tesekkur ederim kizlar begenmenize cok sevindimİlk defa gördüm. Çok değişik.
Ellerinize sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim. ❤❤❤
Tesekkur ederimsevginiz karsilikli emin ola bilirsiniziçimde biyerlerde Azerilere ve Azerbaycana duyduğum derin sevginin bi tık daha artmasına sebep oldu elinize sağlık muhteşem
Tesekkur ederim pinkcimortu anneannemin basortusuhatira olsun diye bana vermisti ben de olumsuzlestrmek istedimbir s
ellerine saglik tahminin 100/50dogru cikti dikkatimi tarfin sunumunda kullandigin örtü cekdi bana gecmişi hatirlatidi.
Tesekkur ederim canimbizim burda hep iran pirinci kullanilir pilavlardaEllerine saglik cnm cok degisik ve guzel olmusss iran pirincine bayilirimm
Bizde iran pirinci kullaniyoruz hepTesekkur ederim canimbizim burda hep iran pirinci kullanilir pilavlarda
Turkiyede iran pirinci var mi?Bizde iran pirinci kullaniyoruz hep
evet banda annemi anaannemi hatilatdi duygusaladim teşekkür ederimTesekkur ederim pinkcimortu anneannemin basortusuhatira olsun diye bana vermisti ben de olumsuzlestrmek istedim
Tesekkur ederim jennacimAdını Marifet olarak değiştir benceEllerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Hay gozunun yagini yidigimkimse tadini tahmin edemiyodu nihayet kabaksever birini buldunYemeği konuşturmuşsun resmen harika görünüyor
Kabağın meşhur olduğu şehirde yaşıyorum en iyi ben anlarım, bu yemek on numara bacım favorilendin ❤❤❤
Tesekkur ederim celebrian'cim:)Eline sağlık
Rica ederim canımTesekkur ederim jennacim
Kanka noldu?
Muhteşem ötesi sen bu işi biliyorsun canım gönülden tebrik ediyorum seni❤❤❤Hay gozunun yagini yidigimkimse tadini tahmin edemiyodu nihayet kabaksever birini buldun