- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ellerine saglik cnm cok degisik ve guzel olmusss iran pirincine bayilirimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin pericimEllerine sağlık bacımbunu biyerde daha görmüştüm tadını merak ettim doğrusu
![]()
Allah seni ne yapmasın ilk olarak son sunuma baktım, kabak olduğunu sonradan fark ettim
Çok değişik geldi
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim![]()
Tesekkur ederim canimcimSüper görünüyor canım ellerine sağlık, başarılar dilerim![]()
Tadını bilemem ama sunum ve görsel efsane eline sağlık![]()
Tesekkur ederim kizlar begenmenize cok sevindimİlk defa gördüm. Çok değişik.
Ellerinize sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim. ❤❤❤
Tesekkur ederimiçimde biyerlerde Azerilere ve Azerbaycana duyduğum derin sevginin bi tık daha artmasına sebep olduelinize sağlık muhteşem
![]()
Tesekkur ederim pinkcimbir s
ellerine saglik tahminin 100/50dogru cikti dikkatimi tarfin sunumunda kullandigin örtü cekdi bana gecmişi hatirlatidi.
Tesekkur ederim canimEllerine saglik cnm cok degisik ve guzel olmusss iran pirincine bayilirimm![]()
Bizde iran pirinci kullaniyoruz hepTesekkur ederim canimbizim burda hep iran pirinci kullanilir pilavlarda
![]()
Turkiyede iran pirinci var mi?Bizde iran pirinci kullaniyoruz hep![]()
evet banda annemi anaannemi hatilatdi duygusaladim teşekkür ederimTesekkur ederim pinkcimortu anneannemin basortusu
hatira olsun diye bana vermisti ben de olumsuzlestrmek istedim
![]()
Tesekkur ederim jennacimAdını Marifet olarak değiştir benceEllerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
![]()
Yemeği konuşturmuşsun resmen harika görünüyor![]()
Kabağın meşhur olduğu şehirde yaşıyorum en iyi ben anlarım, bu yemek on numara bacım favorilendin ❤❤❤
Tesekkur ederim celebrian'cim:)Eline sağlık![]()
Kanka noldu?
Muhteşem ötesi sen bu işi biliyorsun canım gönülden tebrik ediyorum seni❤
❤
❤Hay gozunun yagini yidigim
kimse tadini tahmin edemiyodu nihayet kabaksever birini buldun
![]()