• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

sabahları bir bardak içtim 5 gibi de ikinci bardağımı içtimm..

yanı günde 2 defa..tek şeker kullandım .. umarım yararlı olur canım yerimseniben

ben aç karnına içtim:sm_confused:

Şeker kullanmasanız daha iyi olur. Birde sallama çay olmaması gerekiyor. Ben çaykurun bergamut aromalısını içiyorum. Tadı daha güzel. Birde aç karnına içmeniz midenize zarar verebilir. Ben kahvaltıdan bir kaç saat sonra içiyorum. Nacizane fikrimdir , yanlış anlamayın a.s.

[kızzlar selamlar:teytey::teytey:bikaç sene önce bi rejimimde yeşil çay ve su dan başka hiçç bişe içmiyordum sıvı olarak.yanında hafif bi dietle 1 ay olmadan 6 kilo vermiştim.sağlıklı diye içiodum ozaman.zayıflattığını bilmiodm.şimdi yine başladım.ama tok karnına içince acaip etkisi oluyo bende.öyle yapıyorum.yemekten hemen sonra içmenizi tavsiye ederimm:kahve:

kizlar gercekten zayiflatiyor inanilmaz bisey bende bi aralar bilmeden devamli yesil cay iciyordum halam söylemisti icme artik bu zayiflatiyor diye ... ama yaninda normal su icmeyide unutmayin
hepiize bol sanslar

benim yesil cay ile 5 kilom gitmisti. Kilo vermem durdugu icin birakmistim dün tekrar basladim . vermem gereken 6 kilo var. bakalim onlarda gidecekmi. Ayrica arkadaslar verdigim kiloyu geri almadim. :sm_cool::sm_cool:

aktarda satılan açık olan yeşilçaydan kullanıyorum ben içine 2-3 tanede karanfil atıyorum tadı daha hoş oluyor

Arkadaşlar ben de ballı yeşil çay aldım poşet çay.Hiç kullananınız var mı?Bilgilendirirseniz mutlu olurum.Bağırsakları çalıştırmada etkisi var mı acaba?Tadını beğendim çayın ama etkisi nasıl acaba zayıflama ve bağırsak çalıştırma açısından.Ben iki gündür içtim iftardan iki saat sonra olmak üzere.Şimdilik bir etkisi yok.

canim ben bebekligimden bu yana kabizlik sorunu ceken birisiyim. ben 1 sene önce yesil cay ile tanistim ve kabizlik sorunum gecti. Ishal yapmiyor sadece benim bagirsaklarimi calistirdi. Önceden 2-3 günde bir Wc ziyaret ederdim simdi hergün gidiyorum. Poset cayi denemedim ben demlenenlerden kullaniyorum.

bu yesil cayı ben 3 ay içtim hiçte bi yararını görmedim.. günde 3-4 kupa içiyordum üstelik hemde sekersiz aa bi faydası yok.. nekadar düşükte olsa kafein aldım bosu bosuna..

sevgili seksisinek yesil cayin yaninda yediklerine dikkat edersen emin olki gidiyor. özellikle bel ve basen bölümünden. Bunu kiyafetlerinden rahatlikla anlayabiliyorsun.

bu yesil cayı ben 3 ay içtim hiçte bi yararını görmedim.. günde 3-4 kupa içiyordum üstelik hemde sekersiz aa bi faydası yok.. nekadar düşükte olsa kafein aldım bosu bosuna..

bende sizin gibi dusunuyorum yeşil çayın antioksidan özelliği var çok faydalı kilo verdirmesede diyetisyenim kilo kaybına yardımcı olmak için Mate çayı onermıstı sanırım ıcındeki tarcın zayıflamaya yardımcı oluyor cunku sabahlarıda bir bardak ılık suyun ıcıne limon ve bir çay kaşığı tarcın koy karıstır ıc demıstı...

evet yeşil çayın antioksidan özelliği var eğer yediklerinede dikkat edersen kilo vermekte yardımcıda oluyor.Özellikle migreni olan arkadaşlar baş ağrısı için çok iyi geliyor bende migren olduğu için inanılmaz faydasını görüyorum

caanım benim sorunumda basen ve kalça hergün düzenli bir şekilde sekersiz olarak içine bal koyabilirsin faydasını göreceksin.kalça ve basene gelince yüzerek bu sorunu çözebilirsin sanırım sende antalyalısın bol bol yüz bence en güzel spor bütün kasların çalışıyor çünkü

canim ben günde 2-3 kupa ictim. Sekersiz tatlandirici ile ictim. spor yapmadim ama hergün oglumu yuvaya yürüyerek götürüyorum gidis dönüs 40 dakikami aliyor. Birde evde is yaparken yemek yaparken otururken aklima geldikce kalcami ve göbegimi SIKIP biraktim. bu hareketin belli bir sayisi ve süresi yok. aklima gelen her an uyguladim. Diyet yaptim dersem yalan olur. Ekmegi azalttim fazla doymadan sofradan kalktim ama herseyi yedim. Kola cukulata seker gibi tatli seylerle aram olmadigi icin o yönden sansliyim. ben 76 kiloydum 1-1,5 sene gibi uzun bir zamanda 66 kiloya düstüm. Birden vermedim bu kiloyu zamanla kendisi gitti. Su anda hem yesil cay iciyorum hemde sandoloz sakizi ve sirkeyi uyguluyorum vermem gereken bir 6 kilo kaldi. yavas yavas gitsin bir daha geri gelmesin degerli kilocuklarim :içelim:. Cünkü hizli verilen kilo KDV si ile geri geliyor.

bende bir haftadır içmeye basladım içine limontuzu katıyorum biraz tatlansın diye acaba etkisini azaltırmı?

yaw yapmayın allah aşkına böyle bi saçmalık olabilir mi??? böreğinden çöreğinden istediğini ye ama yeşil çay içersen zayıflıyosun kim duysa bunu bi yeriyle güler ben aylardır yeşil çay içerim o kadar dikkat etmeme rağmen sadece kilo almam ama vermem de yeşil çay içtiğim için sadece yeşil çayla zayıflama fikrini hanginizin mantığı alıyo allah aşkına:1no2:

Haklisin arkadasim ama yazilanlari okursan kilo verenlerin cogu yediklerime dikkat ederek diye yazmis. Yediklerinize dikkat etmez nasil olsa yesil cay zayiflatiyor derseniz zaten zayiflamayi düsünmeyin. Cay tek basina bir mucize degil ve olamazda ama zayiflamaya katkisi oldugu kesin . sahsen ben kilo verdim. Ne lahana diyeti kalmisti uygulamadigim ne baska diyetler. ac gezdigim haftalar bile olmustu. 1 kilo veriyordum gerisi gelmiyordu. Kilo vermeyi bir kenara birakin yesil cay en azindan diger ne oldugunu bilmedigimiz tabletlerden daha saglikli. Vücudumuza yararli birsey. Tabii miktari abartmamak sarti ile . yerimseniben

Back