pek adil bi kilo yarısı olmamıs sankitamam sizin boyunuz daha uzun ama kilo fazlalıgınız da var epey teyzenize gore hem yas avantajınız da var. teyzenizin metabolizması daha yavastır sizinkinden dolayısıyla siz cok daha hızlı verirsiniz kiloyu
bol bol meyve yeme en çabuk kilo yapan şeker meyve şekeridir. özellikle de karpuz, üzüm gibi şekeri bol meyveler. hele sırf meyve yerseniz hızla kilo alırsınız. ekmek de kilo yapar. zayıflamak isteyen yağsız tuzsuz pişirilmiş kırmızı yağsız et yesin. hem metabolizma hızlanır hem tok tutar. hem de doyuncaya dek yiyebilrisiniz
canım bıtkı catı ne ıcıyosun soylermısın bızde soyle lutfen
İnşallah canım ya. Çok istiyorum hedefime ulaşmayı. İddiayı kazansamda pes etmiycem yola devamtbrk edrm cnm inş idddayı kazanırsınn :)))
En çok dikkat ettiğim şeyleri söyliyim belki fikir olur benim maceramda henüz 1 haftalık. Günde 2-3 litre su içiyorum. (Normalde suyla aram hiç iyi değildir 1 haftada 1 bardak su anca içerim ama içmem gerektiği için 1litrelik şişe ayarladım gözümün önünde bulunduruyorum gördükçe içiyorumbnde 2 ayda 10 kg vermek istiorum neler yapmalıyım :))
cnm tskr edrm cvp için bnde 20 yasındyım 72 kgym sürekli ugrasıorum bu kilo ile ilgili arastırdım ögreniorum...zayıf degilim bnde anlıycan akranlarıma özeniorum uzun zmandır kıyafette almıorum alsamda duru bi kösede kendime yakıştıramıorum artık yaz gedli dısarı cıkmak bile istemiorum inanırsan bnde 2 ayda zayıflamak istiorum rahat ve mutlu olabimek için galiba 60 kg olmşşun bi ara o zmandamı bu sekilde beslendn cnmm
merhaba Yes_ Im umarım girdiğin bu iddiayı kazanan taraf sen olursun, sana kolaylıklar dilerim
saoll cnmm bnmm :))) bnde şimdik dısarı çıkamıorum evde egzersz falan yapcam bnde hiç su içmezdm içiorum bol bol :)) gece yemerim çoktu bnm yeyip yatodum uda bni şişirdi tabi iğrenç oldum( inş hedefimize ulaşırızz peki neler yeyip içiosun ??? yemedgin yiyecekler varmı??diyet boyunca
ayyy inş cnm yaa :)) daha bi heveslendmm şimdi tskr edrmm cnm bnm tavsiyelerin içinn
Ben buraya yazdığımdan beri kilomu daha bi takip ediyorum daha bi heveslendim sankisende kararını ver ve tartıl kilonu tamı tamına yaz kilon azaldıkça buraya yazmak ve bizlerle paylaşmak hoşuna gidicek daha bi hevesleniceksin bak gör. Hem birbirimize destek oluruz burdan Gerçekten istediğin için verebilceğine inanıyorum. İnsan yeter ki istesin. Başarırsın canım Bende 44 bedene kadar çıktım. Ama heryerden almamın ve kilomu göstermemin verdiği bi rahatlıkta vardı tabi. Sonra bi baktım 90 olmuşum Geçen sene 82 den yukarı kesinlikle çıkmazdım, ki o zaman bile derdim biraz zayıflasam iyi olucak diye. Bu sene hayatım boyunca ilk kez bu kadar kilo gördüm tartıda
Azmine hayran kaldım canım. Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın. Ben de 28 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. doğumdan sonra kilo verirken sen de bizi motive edersin artık :)
cnmm haklısın bnde sınava hazırlandıgım için cok giremiorum nete bu ara müsaittm onun için girdim sürekli :))) ama müsait oldukça senide takip etmeye calışcam cnmm cok yakın bi zamanda tartıldım tam 72 kg idim kilo verdkçe seni bilgilendirim cnmm insan kilo aldıgının farkında olamıo yedikçe daha mutlu oluo sanki cnm sıkıldıkça yemege düştüm sınava hazırlandıgım için yermden kalkmadım gece yemege alıştım baktım aldım basımı gidiorum(( şimdide yaz yeni gelmeye baslıo karar verdm cok arastırdımm inş zayıflıcam inanıorumm sadece ne yeyip içeme gerektigin bilmiodu cnm pşlav makarna vb kesiyorz zayıflarken yeyincede sişirmeye baslıo onu ne yapcaz bide kilo vernce bn tekrar bu hale gelmek istemiorum yıllarca korumak isitorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?