Yerlesme ve kan testi negatif

antalya9007

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
25
3
6
35
Merhaba ben en son 13 nisan da adet gordum 9 mayista tekrar olmam lazimdi 26 gunde bir oluyorum. Bugun 9. Gun hala adet olmadim sadece iki gundur lekelenmem var pembe renkte cok az. Ama 6. Gun gecikmemde bu lekelenme yoktu doktora gittim vajinal ultrasonda kese yoktu kan aldilar kanda da negatif cikti doktor bi hafta daha bekle gelmezse gene gel dedi. Suan hala adet olmadim sadece iki gundur kasigimda sanciyla uyanip lekelenmem oldu bugun 9. Gun. Aranizda bunh yasayan varmi hamilemiyim degilmiyim kafam karisti bel agrimda var

Ama benim hic bi zaman gecikmem olmazdi kaldiki 9 gun gecikme gec dollenme olabilirmi ? Gelen leke yerlesme lekesine cok benziyor

Ama benim hic bi zaman gecikmem olmazdi kaldiki 9 gun gecikme gec dollenme olabilirmi ? Gelen leke yerlesme lekesine cok benziyor
Valla herkes yerleşme kanaması fln diyorlar da ne ben öyle bişey yaşadım ne de etrafımda yaşayan gördüm cidden öyle bi kanama oluyor mu ya

Ben insan gibi soru soruyorum burda merakimi gidermek icin. Dalga gecilcek bi durum degil. 6 aydir cocuk olsun diye bekleyen bi insana gunahtir bu. Boyle sacma sapan yorum yazilcaksa yazmayin lutfen. Cevren ysamamis olabilir. Ama benim kendi cevrem ve cevremin tanidiklari cok yasadi bunu. Ayrica doktorlar bile soyluyo sen doktormusun hayirdir

Valla herkes yerleşme kanaması fln diyorlar da ne ben öyle bişey yaşadım ne de etrafımda yaşayan gördüm cidden öyle bi kanama oluyor mu ya
Ben insan gibi soru soruyorum burda merakimi gidermek icin. Dalga gecilcek bi durum degil. 6 aydir cocuk olsun diye bekleyen bi insana gunahtir bu. Boyle sacma sapan yorum yazilcaksa yazmayin lutfen. Cevren ysamamis olabilir. Ama benim kendi cevrem ve cevremin tanidiklari cok yasadi bunu. Ayrica doktorlar bile soyluyo sen doktormusun hayirdir

Oluyor oluyor bacım benimde bu ay regl den 5 gün önce sadece wc de peceteye gelen lekelenme vardı 10 gün sürdü ondan sonra regl başladı 10 günde regl devam etti toplam 20 günden fazla oldu doktora gittim kanda gebelik çıktı meğer lekelenme yerleşme kanamasiymis ama regl diye gelen kanama düşük yapiyormuşum

Test yaptınız mı hiç? Qaliba kan testinden daha erken sonuç veriyor. Ben de neredeyse aynı durumdayım, test negatif; ama 10 gündür ne lekelenme bitmiyor ne de tam anlamıyla adet olamadım. Salıyı bekliyorum doktora

Evet canim ama 4 hafta 3 gun ken gittim 28 gunde bir hesapladiklari icin boyle diyolar ama adetim 6 gun gecikmisti negatif cikti. Doktor bi hafta daha gelmezse gene gel gec dollenme olabilir dedi. Yumurtlamam sonra olmus olabilir yani. Kan testimde negatif cikmisti ogun. Ama hayatimda hic reglim gec gelmedi aksine bi gun veya iki gun once geliyodu. Ilk kez 9 gun oldu gelmedi sadece pembe lekeler geliyo peceteye ic camasirimda hic bisey yok normalde adet basladiginda benim kirmizi akiskam olurdu

Hala gelmezse yarin veya sali gunu alip yapcam. Ama carsamba gunu doktorada gidicem eger hala gelmesse. Sizde haber verin durumu merak ederim:)

Peki o dönemde doktora g
Pazartesi veya sali denicem onuda. Carsamba gunu de doktora gidicem gelmesse regl. Siz de gidince yzarsiniz merak ederim :)
İnşallah Benimde salı randevum var. Gerçi geçen hafta gittiğimde doktor ilacın etkisi demişdi. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Çaresizliğini anlayabiliyorum beklemek çok zor ama bekleyip göreceksin canım mecbur biz sana ne desek boş bu durumda

Canım polemiğe girmeye çalışıyorsun ama kişi kendinden bilir işi ben dalga geçmek için yazmadım.benimde 1 senedir uğraşıyorduk olmadı daha yeni oldu günah veya sevap kasmaya gerek yok.Bende yeni hamile olduğum için ve öyle bişey görmediğim için MERAKIMDAN nasıl bişey olduğunu MERAK ETTİĞİM İÇİN yazmıştım ama sen başka şeylere çekmeye çalışıyorsun.İnşallah seninde evladın olur.Ayrıca tanı koyduğumu da hatırlamıyorum doktormusun sorusu biraz mantıksız.

Oyy geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın

Oyy geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canım ins Allah benim düşük gerçekleşti nasipte yokmuş isimle dua ederseniz sevinirim ismim Gülseren zamanı geldiğinde sende sağlıcakla yavrunu kucağına al ins Allah

Valla herkes yerleşme kanaması fln diyorlar da ne ben öyle bişey yaşadım ne de etrafımda yaşayan gördüm cidden öyle bi kanama oluyor mu ya - bunun sonunda eger alayci bi tavur sergilemeseydin samimiyetine inanirdim. Ama bi annne oldugun icin icinde kotu niyet beslemedigini dusunuyorum son yazdiklarindan oturu. Ben polimik yaratmiyorum. Benim orda bi problemim var yardim icin yaziyorim yasayan varmi diye gelip boyle bisey yazman ve sonunda alayci gulus emojin acikcasi uzdu. Insallah sende eline alirsin sag saglim bebisini. ALlah uzunomur nasip etsin. Evet lekelenme oluyor pembe veya kahverengi bunyeden bunyeye degisiyor kimisi farketmiyor bile bazi kisiler adet bile goruyo yakinimdan gorumcemden biliyorum 2. Ayda ogrendi bebeginin olcagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…