• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme ve kan testi negatif

Ben insan gibi soru soruyorum burda merakimi gidermek icin. Dalga gecilcek bi durum degil. 6 aydir cocuk olsun diye bekleyen bi insana gunahtir bu. Boyle sacma sapan yorum yazilcaksa yazmayin lutfen. Cevren ysamamis olabilir. Ama benim kendi cevrem ve cevremin tanidiklari cok yasadi bunu. Ayrica doktorlar bile soyluyo sen doktormusun hayirdir😂
insan gibi bir şey yazmış zaten adet gecikmesi sinir yapmış sanırım.adaçayı kürü için sökülür adetiniz olsaydı çıkardı kanda :işsiz:

Tip falan mi okudun ? Basta da soyledim orda doktorun bekle dedigini:)
40 yıllık arkadaşım olduğunuzu düşünmüyorum senli benli konuşuyorsunuz da.Evet okudum dersem cevabın ne olacak? Ee doktor bekle dediyse kendiliğinden kanaman başlar başlamazsa ilaçla söktüreyim diye bekle dedi burda saldır diye değil

40 yıllık arkadaşım olduğunuzu düşünmüyorum senli benli konuşuyorsunuz da.Evet okudum dersem cevabın ne olacak? Ee doktor bekle dediyse kendiliğinden kanaman başlar başlamazsa ilaçla söktüreyim diye bekle dedi burda saldır diye değil
Sen galiba 40 yillik arkadas gibi goruyosunki konusuyosun. Okudum dersen zaten ses etmem sordum zaten okuyup okumadigini;) siz kendiniz bana saldirdiniz ben degil yanliz

Valla herkes yerleşme kanaması fln diyorlar da ne ben öyle bişey yaşadım ne de etrafımda yaşayan gördüm cidden öyle bi kanama oluyor mu ya 😂- bunun sonunda eger alayci bi tavur sergilemeseydin samimiyetine inanirdim. Ama bi annne oldugun icin icinde kotu niyet beslemedigini dusunuyorum son yazdiklarindan oturu. Ben polimik yaratmiyorum. Benim orda bi problemim var yardim icin yaziyorim yasayan varmi diye gelip boyle bisey yazman ve sonunda alayci gulus emojin acikcasi uzdu. Insallah sende eline alirsin sag saglim bebisini. ALlah uzunomur nasip etsin. Evet lekelenme oluyor pembe veya kahverengi bunyeden bunyeye degisiyor kimisi farketmiyor bile bazi kisiler adet bile goruyo yakinimdan gorumcemden biliyorum 2. Ayda ogrendi bebeginin olcagini.
Gülme emojisi ne zamandan beri alay etmek oldu onu bilmiyorum ama yanlıs amladıysan kusura bakma

Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canım ins Allah benim düşük gerçekleşti nasipte yokmuş isimle dua ederseniz sevinirim ismim Gülseren zamanı geldiğinde sende sağlıcakla yavrunu kucağına al ins Allah :KK68: :KK68: :KK68:
Tabii ki gülserencim allah twz vakitte kavuştursun

Tebrikler canım İnşallah mutlu haberlerin daim olur😊 Kist çıktı benimkisi)) Yani testler doğru gösteriyormuş
Insallah canim cok tesekkur ederim en kisa zamanda seninde mutlu haberlerini aliriz. Evet ama ben bu predictor dan aldim daha etkliymis hassas oldugu icin aklinda olsn ondan yap sende. Bes tl likler ise yaranmiyor

Insallah canim cok tesekkur ederim en kisa zamanda seninde mutlu haberlerini aliriz. Evet ama ben bu predictor dan aldim daha etkliymis hassas oldugu icin aklinda olsn ondan yap sende. Bes tl likler ise yaranmiyor
Ben hep ucuzlardan alıyorum zaten bişey çıkmaz diye))

Merhaba kizlar, ben 4-5 gündür kshve rengi akinti pembe akintiyla basm dertte. Normalde 4 gün önce adetim baslamasi lazimdi ilk gün az gelir sonra cogalirdi ama böyle hic olmadi. Adet olcakmisim gibi sancim var her wc gittigimde tirnak kadar leke sildikce pembemsi sulu akinti. Yerlesme kanamasimi acaba bu. Hic böyle olmadi simdiye kadar ayni seyleri yasayan varmi

Merhaba kizlar, ben 4-5 gündür kshve rengi akinti pembe akintiyla basm dertte. Normalde 4 gün önce adetim baslamasi lazimdi ilk gün az gelir sonra cogalirdi ama böyle hic olmadi. Adet olcakmisim gibi sancim var her wc gittigimde tirnak kadar leke sildikce pembemsi sulu akinti. Yerlesme kanamasimi acaba bu. Hic böyle olmadi simdiye kadar ayni seyleri yasayan varmi
Test yaptınmı

Ben yasadim senin dedigin gibi adetimin gecikmesinden 12 gun sonra test yaptim pozitif cikti iki gun sonra doktora gittim hamileyim kan testi aldi. Biraz daha bekle gelmezse test yap veya doktora git

Ben dün test yapmistm ama sanirim erken yaptm negatif cikti yerlesme kanamasiysa bu eger bir hafta sonrami cikiyo idrarda yerlesincemi kanda idrarda cikiyor.

Back