yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

:) ne kadar da aynıyız. sayfaları heyecanla okudum . huhuyu meraktan :) hadi yapsın hamiş çıksın sonra ben hamiş çıkyım sonra nane limon. yani sıralamam da kendimi öne alma sebebim . senin 8 gün varmış ya benim 2 günüm kaldı :)

yerlesme lekeside olabilir canim 6_12 gunler arasi yerlesiyomus belki senin 6 dir bilemeyizki benimyumurtlamadan sonra 12.gunumde geldi canim tabii hamileysem

insallah canim hepimiz hamisizdir ben yarin idrarda bakcam olmadi kana gitcem bakalim hayirlisi canlarim . Senin 2 gunub varmis lekelenme oldumu canim

evet oldu dün sabah belirgin şekilde sonra tık yok bugünde akıntı böyle kahverengi gibi. şimdi de bir şey yok. inat ettim cumayı bekliycem test için

ben dayanamadım yaptım testi negatif çıktı cumaya kaadr kırmızıya dönmese. anca c.tesi yapcam ya . bunaldım beklmekten

evet oldu dün sabah belirgin şekilde sonra tık yok bugünde akıntı böyle kahverengi gibi. şimdi de bir şey yok. inat ettim cumayı bekliycem test için
Himmm anladim canim hadi hyirlisi ins gormezsin kirmizlri canm. Bekle bencede ama test yapmissin erken die cikmamistir diye dusunuyorum istersen kan ver yarin veya sabah ilk idrarla dene canim
ben dayanamadım yaptım testi negatif çıktı cumaya kaadr kırmızıya dönmese. anca c.tesi yapcam ya . bunaldım beklmekten

Kizlar ben yaptim testi tek cizgi negatif cikti pof napsam ya kan versemmi offff bilemedimki

kızlar sonucum yine <0.100 hamile deilim malesefki umarım sizler pozitif sonuç alırsınız

bende aynı durumdayım gecen gun kahverengı akıntı geldi doktor progestan verdı

canım ben bugün doktora test negatif çıktı. 1 hafta var adetimi sence sonuç değişir mi yoksa az da olsa kanda çıkar mıydı

canım ben bugün doktora test negatif çıktı. 1 hafta var adetimi sence sonuç değişir mi yoksa az da olsa kanda çıkar mıydı
kan testi için gecikme olmadan da çıkar diyorlar ama sen bence geçmesini bekle bida yaptır. ben de dün negatifi görmeme rağmen yarın adet günüm regl başlamasa keşke tabi sağlıkla. ertesi gün mutlaka yine yapcam testi. belki dayanamaz yarın gene yaparım :)

kızlar sonucum yine <0.100 hamile deilim malesefki umarım sizler pozitif sonuç alırsınız
inşallah canım ya. ama böyle negatiflikler okudukça anladım ki adet öncesi gelen renklilikler hamiş belirtisi değil canımız sıkkın yahuu hayırlısı tabi

arkadaşlar siz hayatınızda daha önce hiç adet olmadınız mı? bu anlattıklarınızın hepsi zaten regl öncesi gelen lekelenmeler yav

arkadaşlar siz hayatınızda daha önce hiç adet olmadınız mı? bu anlattıklarınızın hepsi zaten regl öncesi gelen lekelenmeler yav
hep adet oldum ama hiç leke görmedim adet öncesi yani. ilk defa oldu o da yumurtlama günlerini değerlendirdiğim ay olunca . merak işte. sence hamilelik belirtisi ihtimali hiç mi olmaz da böyle söyledin

hep adet oldum ama hiç leke görmedim adet öncesi yani. ilk defa oldu o da yumurtlama günlerini değerlendirdiğim ay olunca . merak işte. sence hamilelik belirtisi ihtimali hiç mi olmaz da böyle söyledin
eğer korunmayı bırakalı kısa bir süre olduysa bu lekelenmeler normaldir... adetin geçti mi?

adet günün yarınmış okuduğum kadarıyla eğer dün testin negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile değilsin. idrar testleri ilişkinin üstünden 14 gün geçtikten sonra doğru sonuç verir

merhaba canım seninle neredeyse aynı durumu yaşıyoruz. Benimde adetime 5-6 gün kala sadece silindiğimde peçeteye gelen kahverengi akıntım vardı ara ara geliyodu daha sonra kırmızıya döndü. çok acık pembe kanamam oldu yine peçetede fark ettim. ama sadece bir kaç damla yani o kadarcık. Bu böyle ara ara 3 gün sürdü ve kesildi. kesildikten sonra ki gün doktora gittim kan testim negatif cıktı. 20sinde normal adet olamam gerekiyordu henüz olmadım. Bunu yasayan bir arkadaşım bir sonraki adete yakın cıkar dedi. Bide böyle durumlarda kan testinde bile 10 gün sonra cıkıyormus. yani bence sende acele etme biraz daha bekle ben 10 gün sonra tekrar test yaptırıcam tabi adet olmazsam. Umarım hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alabiliriz.

adet günün yarınmış okuduğum kadarıyla eğer dün testin negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile değilsin. idrar testleri ilişkinin üstünden 14 gün geçtikten sonra doğru sonuç verir

evet seninki hem miktarı hemde zamanı bakımından yerleşme kanamasına benziyor. ilişkiden 14 gün sonra idrarda, 10 gün sonra da kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…