ay hadi inşallahhh canım:) cevaplarınız için teşkkür ederimBenim en son adetin 23 aralikti hep 5 gün önce olurum reglimi bu ayin 18inde çok az leke gordum tmm oldum dedim sabahına gelen giden yoktu gecen aylarda da olmuştu yine öyle oldu sandım sonraki aksam açık pembe oldu ama dilince geliyordu sonra yine akıntıyla kahverengi geldi sonra kesildi dun aksam test yaptım silik çıktı bu sabahta yaptim yine çıktı nasipse 2. Çocuğum olacak.seninkide yerleşme kanamasında benziyo birkaç gün bekleyip bi test yap derim Allah gönlüne gore versin insallah
tmm canım idrarda bakarım da çıkar mı hemen sence :S bide 17sinde 0.100 dü ya o aklımı karıstırıyo :Solabilir.. yarın sabah idrarında falan belki çok silik olarak görebilirsiniz, bende öyle olmuştu..
ay hadi inşallahhh canım:) cevaplarınız için teşkkür ederim
tmm canım idrarda bakarım da çıkar mı hemen sence :S bide 17sinde 0.100 dü ya o aklımı karıstırıyo :S
kesin çıkar mı kan testimi yaptırayım idrar mı canım?Bence beklemeden bi test yap
çok üzüldüm canım kimyasal olmasına .bana umut verdin arkadaşım çok saol .yerleşmeden ne kadar sonra öğrendin cnaım tam hatırlıyormusunben de o ay yerleşme kanamasından önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı, sonra öğrendik pozitif olduğunu, ha ben kimyasal yaşadım o ayrı.. senin testin yarın yada sonraki gün çıkacaktır diye düşünüyorum (eğer varsa)
hayırlısı olsun inşallah
kesin çıkar mı kan testimi yaptırayım idrar mı canım?
çok üzüldüm canım kimyasal olmasına .bana umut verdin arkadaşım çok saol .yerleşmeden ne kadar sonra öğrendin cnaım tam hatırlıyormusun
anladım canım çok saolun yardımlarınız için. şey idrar testini sabah mı yapaım şimdimi yapsam farkedermi bilmiyorum daha önce hiç hamile kalmadımda :Steşekkür ederim, eksik olmayın,
2. gün testte silik olarak görmeye başlamıştım.
tmm canım sorumu sanada soraım ilk idrar şartmı yanı sabah mı yapaım şimdide yapsam çıkarmı3 gündür bise yok diyorsun cikabilir bi evde idrar testi yap sonrada kan yaparsın merakını gidermiş olursun
anladım canım çok saolun yardımlarınız için. şey idrar testini sabah mı yapaım şimdimi yapsam farkedermi bilmiyorum daha önce hiç hamile kalmadımda :S
tmm canım sorumu sanada soraım ilk idrar şartmı yanı sabah mı yapaım şimdide yapsam çıkarmı
ay 4 saat tutamıyorum ben geldinen gidiom canım :S tek tutma seçeneğim sabaha kadar gece uykusundaBen dun akşamki testte 4 saat idrarımı tuttum snra yaptım öylede olur.
tamm canım sabah sabah yapıcam :) ay kızlar inşallah hamileyimdirrrr okadar çok istiyorumki . rabbim isteyen herkese nasip etsin bende dahil...sabah yap bence, varsa zaten çok yeni olduğu için silik çıkacaktır, sabah idrarı en azından daha görünür olmasını sağlar çizginin. yatmadan önce çok sıvı tüketmeyin bir de..
tamam canım dikkat edeim ben tavsiyelerin için saol canımHamilelik suphen var tabi biraz dikkat etmelisin agir kaldırmamani ve yukarılara uzanmamani tavsiye ederim
çok dogru diosun dikkat edicem canımBen de olsam temkinli davranırım, tutunma aşaması önemli ve kritik
bende bu sorunun cevabını merak edenlerdenim. benim de dün birkaç damla kan geldi korktum hatta. yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ama onun içinde erken geldi bana ya... inş hayırlısıyla hamileyizdir.daha 8 gün var bata bugünü de sayarsakçok dogru diosun dikkat edicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?