yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

huuuhu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
48
52
18
33
kızlar adet tarihim 19 ocak
17 ocakta canım sıkıldı gittim kan testi verdim arada eser öyle gider veririm sonuç çıkana kadar acabalarda olurum az mutlu olurum sonra negatif çıkınca yine üzül dur napcan işte can sıkıntısı
kan testi sonucum <0.100 çıktı yani bişey yokkkkk
18 19 20 ocak tarihlerinde kısa süren günde 2 3 damlayı geçmeyen kahverengi akıntılarım oldu.
en son 20 ocak yani dün sabah 2 damla kadar geldi dün sabahtan beri ne gelen var ne giden.1 damla bile gelmemiş tabi buda benim aklımı karıstırdı acaba mı dedim yeniden kendi kendime :S
size birtakım sorularım olucak canlar vaktinizi çaldığım için üzgünüm
1) canlarım deneyimli arkadaşlarım bunun yerleşme lekesi olabilme ihtimali var mı??
2) bildiğim kadaryla yerleşmeden sonra hgc hormonu salgılanıyor bu yüzden 17sindeki testim 0.100 çıkmış olabilirmi???
açıkçası benim aklımı karıştıran burda hamile olan arkadaşlarımızın birkaçının hamile olduklarını öğrendikten sonra bu tarz kanama yaşamış olmaları buda benim aklımı karıştırıyor.okuduğum yerlerde yerleşmeden önce hgc salgılanmayacağı yazıyor ama deneyimli arkadaşlar sonradan bu kanamayıda oldum diyor bendeki beyin yanıyor :)
3) eğerki bu yaşadığım şey yerleşme kanamasıysa ne zaman kan testi veya idrar testi yaptırmalıyım ???
şu 3 soruma cevap verir beni bilgilendirir aydınlatırsanız çokkkkk mutlu olucam :)

Benim en son adetin 23 aralikti hep 5 gün önce olurum reglimi bu ayin 18inde çok az leke gordum tmm oldum dedim sabahına gelen giden yoktu gecen aylarda da olmuştu yine öyle oldu sandım sonraki aksam açık pembe oldu ama dilince geliyordu sonra yine akıntıyla kahverengi geldi sonra kesildi dun aksam test yaptım silik çıktı bu sabahta yaptim yine çıktı nasipse 2. Çocuğum olacak.seninkide yerleşme kanamasında benziyo birkaç gün bekleyip bi test yap derim Allah gönlüne gore versin insallah

olabilir.. yarın sabah idrarında falan belki çok silik olarak görebilirsiniz, bende öyle olmuştu..

ay hadi inşallahhh canım:) cevaplarınız için teşkkür ederim
olabilir.. yarın sabah idrarında falan belki çok silik olarak görebilirsiniz, bende öyle olmuştu..
tmm canım idrarda bakarım da çıkar mı hemen sence :S bide 17sinde 0.100 dü ya o aklımı karıstırıyo :S

ay hadi inşallahhh canım:) cevaplarınız için teşkkür ederim

tmm canım idrarda bakarım da çıkar mı hemen sence :S bide 17sinde 0.100 dü ya o aklımı karıstırıyo :S

ben de o ay yerleşme kanamasından önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı, sonra öğrendik pozitif olduğunu, ha ben kimyasal yaşadım o ayrı.. senin testin yarın yada sonraki gün çıkacaktır diye düşünüyorum (eğer varsa)
hayırlısı olsun inşallah

Bence beklemeden bi test yap
kesin çıkar mı kan testimi yaptırayım idrar mı canım?
çok üzüldüm canım kimyasal olmasına .bana umut verdin arkadaşım çok saol .yerleşmeden ne kadar sonra öğrendin cnaım tam hatırlıyormusun

teşekkür ederim, eksik olmayın,
2. gün testte silik olarak görmeye başlamıştım.

3 gündür bise yok diyorsun cikabilir bi evde idrar testi yap sonrada kan yaparsın merakını gidermiş olursun

teşekkür ederim, eksik olmayın,
2. gün testte silik olarak görmeye başlamıştım.
anladım canım çok saolun yardımlarınız için. şey idrar testini sabah mı yapaım şimdimi yapsam farkedermi bilmiyorum daha önce hiç hamile kalmadımda :S
3 gündür bise yok diyorsun cikabilir bi evde idrar testi yap sonrada kan yaparsın merakını gidermiş olursun
tmm canım sorumu sanada soraım ilk idrar şartmı yanı sabah mı yapaım şimdide yapsam çıkarmı

Ben dun akşamki testte 4 saat idrarımı tuttum snra yaptım öylede olur.

sabah yap bence, varsa zaten çok yeni olduğu için silik çıkacaktır, sabah idrarı en azından daha görünür olmasını sağlar çizginin. yatmadan önce çok sıvı tüketmeyin bir de..

Ben dun akşamki testte 4 saat idrarımı tuttum snra yaptım öylede olur.
ay 4 saat tutamıyorum ben geldinen gidiom canım :S tek tutma seçeneğim sabaha kadar gece uykusunda
sabah yap bence, varsa zaten çok yeni olduğu için silik çıkacaktır, sabah idrarı en azından daha görünür olmasını sağlar çizginin. yatmadan önce çok sıvı tüketmeyin bir de..
tamm canım sabah sabah yapıcam :) ay kızlar inşallah hamileyimdirrrr okadar çok istiyorumki . rabbim isteyen herkese nasip etsin bende dahil...

kızlar ya dip temel işe giriştim bugun sabahtan beri ondan sorayım dedim eğer hamile isem bi zararı olurmu bu kadar iş yapmanın :S

Hamilelik suphen var tabi biraz dikkat etmelisin agir kaldırmamani ve yukarılara uzanmamani tavsiye ederim

Ben de olsam temkinli davranırım, tutunma aşaması önemli ve kritik

çok dogru diosun dikkat edicem canım
bende bu sorunun cevabını merak edenlerdenim. benim de dün birkaç damla kan geldi korktum hatta. yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ama onun içinde erken geldi bana ya... inş hayırlısıyla hamileyizdir.daha 8 gün var bata bugünü de sayarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…