- 6 Haziran 2023
- 69
- 17
- 26
Son durumunuz nedir benimde adete 5 gun var iki gundur mide bulantim var ve az once peceteyr cok az kahverengi aki ti geldi suan kasilarimda cok az agri var adet agrisi gibi degil kafsm cok karistiBenimde kızlar adete 3 gün var bugün açık pembe az kan gelmiş kasıklarım ağrıyor midem bulandı ama böyle erken den adetim gelmezdi günüm şaşmaz ama bilemedim gebelik olabilirim ya az rahimde sancı oluyor ama
Eger adet olmadiysaniz bence test yapin cikma ihtimali varMerhaba,
Daha önce 1 düşük 1 boş gebelik geçirdim. Genetik testleri yaptırdıktan sonra sadece folik asit eksikliğim çıktı ve 2 ay düzenli şekilde kullandım. Bu ay tekrar denemeye karar verdik. Şuan adetime 2 gün var. 1 hafta önce kahverengi lekenmem oldu sadece bir gün. Bugün ise tuvalette peçeteye pembemsi leke geldi. Adet oldum sandım. Bir kaç saat sonra gittim yoktu. Biraz önce yeniden gittim yine peçeteye kahverengi leke geldi.
Adet olacak gibi bi bel ve karın sancım var hafif. Sizce bu yerleşme olabilir mi? Yoksa adet mi?
dayanamadım test yaptım şimdi tam adet günüm bugün. silik çizgi çıktıEger adet olmadiysaniz bence test yapin cikma ihtimali var
Yaa insallah kandada cikar ve saglikli gebelik gecirirsinizdayanamadım test yaptım şimdi tam adet günüm bugün. silik çizgi çıktı
Benimde bugun5 gun kaldi ama aksam cok az kahverengi akinti geldi rengi acikti baya ona bi umit bagladim bendedayanamadım test yaptım şimdi tam adet günüm bugün. silik çizgi çıktı
ya inşallah sizde de pozitif çıkar. sağlıklı gebeliklerimiz olsunBenimde bugun5 gun kaldi ama aksam cok az kahverengi akinti geldi rengi acikti baya ona bi umit bagladim bende
Ne gibi belirtilerinin vardı acaba benim adet en 10 gün önce regl ağrım başladı ara ara da devam etti bugün de peçeteye çok açık kahve lekelenme oldu adetimede 6 gün varya inşallah sizde de pozitif çıkar. sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Amin dileyen isteyen herkesle beraber ama ben malesef 5 gun erken adet oldum ama yaklasik 10 gundur geceli gunduzlu gecmeyen bulatim.var geciremiyorum bir turluya inşallah sizde de pozitif çıkar. sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Kan verdinmi canım testinin resmi var mı birdedayanamadım test yaptım şimdi tam adet günüm bugün. silik çizgi çıktı
benim göğüslerim çok büyüdü ilk başta hala daha büyüyor ve sızlıyor yani evde bile sütyensiz duramıyorum. Sonra adet zamanımda tam bir adet sancıları çektim. Şimdi 4+5 teyiz. Belim çok ağrıyor hareket edemiyorum resmen. Bide benim duygu değişimlerim çok oluyordu.Ne gibi belirtilerinin vardı acaba benim adet en 10 gün önce regl ağrım başladı ara ara da devam etti bugün de peçeteye çok açık kahve lekelenme oldu adetimede 6 gün var
Testin resmi yok canım. Kan verdim pazartesi 96 çıktı. Bugün yine verdim sonuç bekliyorum.Kan verdinmi canım testinin resmi var mı birde
Bende de şuan göğüs ağrısı var dokunamıyorum bile şiş regla da 2 gün var regl ağrısı da var bilmiyorum anlayamadım test yaptım evde tek çizgi ilk defa da böyle oldu anlamadım artık reglı bekliycembenim göğüslerim çok büyüdü ilk başta hala daha büyüyor ve sızlıyor yani evde bile sütyensiz duramıyorum. Sonra adet zamanımda tam bir adet sancıları çektim. Şimdi 4+5 teyiz. Belim çok ağrıyor hareket edemiyorum resmen. Bide benim duygu değişimlerim çok oluyordu.