Leke ne zaman geldi26 sında verdim en son negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leke ne zaman geldi26 sında verdim en son negatifti
Yani hamile olmamız mı gerekliYerleşme kanamasını hamile olduğumu öğrendiğimde yaşadım , reglim geçti test yaptım pozitifti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim .6 haftada açık pembe ile kahve rengi gibi hafif kanamam oldu. Yerleşme kanaması böyle oluyormuş arkadaşlar.
Yani burda bunu yaşayan herkes negatif miYerleşme kanamasını hamile olduğumu öğrendiğimde yaşadım , reglim geçti test yaptım pozitifti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim .6 haftada açık pembe ile kahve rengi gibi hafif kanamam oldu. Yerleşme kanaması böyle oluyormuş arkadaşlar.
Valla süreçte ben testte çift çizgiyi gördüm kan vermiştim hamile olduğum kesindi. Doktora gittik yumurtayı gördü o sırada yaşadım. Hamileliğin başlarında bebek tutunmaya çalışırken oluyor diye biliyorum.Yani hamile olmamız mı gerekli
28-29-30-1-2Leke ne zaman geldi
Herkesin vucudu süreci farklı genelleme yapamayız ben kendimden örnek verdim.Yani burda bunu yaşayan herkes negatif mi
İnternette bir iki doktor yerleşme kanamasının bazen hamileliğin başında hatta adete üç gün kala geleceğini söylüyorYani burda bunu yaşayan herkes negatif mi
Hiç akıntı yok mu pekiben hala sökülmedim. Acaba doktora gitsem mi sizce
Ya ben bir kaç gündür sürekli araştırıyorum da en fazla 3 gün sürer diye gördüm 10 gün sonra bir test yapın isterseniz ama deneyin bu sırada bir de çok özel olacak ama ilişkiye girmekte adet söktürür28-29-30-1-2
Evet benim adete 2 gün kala oldu. 2 gün bir damla pembe akıntıydı. Ama testim pozitiftiİnternette bir iki doktor yerleşme kanamasının bazen hamileliğin başında hatta adete üç gün kala geleceğini söylüyor
Olabilir herkesin vucudu farklı ama faydası olur diye kendimden örnek vermek istedim.İnternette bir iki doktor yerleşme kanamasının bazen hamileliğin başında hatta adete üç gün kala geleceğini söylüyor
Teşekkür ederim canımYa ben bir kaç gündür sürekli araştırıyorum da en fazla 3 gün sürer diye gördüm 10 gün sonra bir test yapın isterseniz ama deneyin bu sırada bir de çok özel olacak ama ilişkiye girmekte adet söktürür
Çok az beyaz şefaf akıntım var birde sadece belim sızlıyor kasıklarıma da çok seyrek iğne batıyor gibi o kadar kasıktan çok aağ ve sol karnımaHiç akıntı yok mu peki
En azından fikir olur belki aynı durumu yaşayan varsa. Teşekkür ederimHerkesin vucudu süreci farklı genelleme yapamayız ben kendimden örnek verdim.
Yok yanlış anlamayın ben sizi negatife çekecek bir şey söylemek istemedim teşekkür ederimOlabilir herkesin vucudu farklı ama faydası olur diye kendimden örnek vermek istedim.
Ne çıktı sonuçben kanamanın olduğu gün kan verdim. gerçi kanama diyemem bikaç damla kahverengi kan vardı. 2 gün geldi daha da yok ağrı da yok.
Akıntı var afedersiniz beyaz-açıksarı karışıkHiç akıntı yok mu peki
aynı gün mü test yapmıştınız adetiniz geçmiş miydiEvet benim adete 2 gün kala oldu. 2 gün bir damla pembe akıntıydı. Ama testim pozitifti