Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Az çok dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeye. Senin pcoa ne düzeyde canım ileri mi ne diyor doktorlar
İleri demedi azar azar ufak ufaklar ciddi değil sadece duzensizlik yapar demişti o yüzden kafam rahattı ,eşimin arkadaşı kadın doğum doktoru ona da sorduk tahlil yolladık o da hafif dedi ama işte çocuk yapamayınca strese girdim tekrar

İnsallah canim ya ondan stres yapıyorum ya bende işte eşim tarafı çok baskı yapıyor

İnsallah canim ya ondan stres yapıyorum ya bende işte eşim tarafı çok baskı yapıyor
Ah ah yaaa aynı şeyleri yaşıyoruz vallahi. Bir tane torunları var yetmiyor bize baskı yapıyorlar hatta kayinvalidem durup durup kontrol gidelim baksın doktor diyor öyle canım sıkılıyor üzülüyorum ki en son çok şükür eşim ağzının payını verdi

Bende de aynı kayınvalidem sürekli çocuk lafı yapıyor sürekli birilerini gösteriyor yanına dahi gitmek istemiyorum eşim ağzının payını veremiyor ben kibarca uyardım şimdi de sürekli birilerinin çocuğunu her fırsatta gösteriyor her oturmamızda çocuk konumuz olmasa olmazimiz bide eşim benden küçük düşün

Bana da hafif düzeyde dedi doktor ama ben bi süre hormon düzenleyici ilaç kullandım da pcosun etkisi azaldı. Doktorlar önünde bir engel yok gebelik için diyorlar ama 1.5 yıldır sağlıklı gebelik elde edemedim . Değişik bir süreç

Sanki kendileri bakacak yani çocuk olsa ne olmasa ne ya anlamıyorum bu kafaları ben . Kendi oğullarını elaleme gururla anlatacaklar galiba asla aklim ermiyor bu tiplere .Ben de hiç gitmiyorum artık ancak eşimle gidip 1 saat görüyorum arada . Kendilerinden soğuttular

Eşin baktırdı mi o da çok önemli bir hormon bile sebep olabilir ikinizde de sorun yoksa kesinlikle rahat kafa ve sakinlik lazım kaçın uzaklara tatile vs kafayı boşaltın bence

Ay benim kaynanam da tüpbebek yapın dedi. O an kendimi çok kötü hissettim. Hani olmuyor uğraşmayın der gibi

Seni öyle anlıyorum ki ben öyle yapamıyorum 1 saat gidip duramıyorum gelmedik mi hemen eşimi darliyorlar , hayırlısı ile olur insallah ya şu insanlardan öyle sıkıldım ki

Eşin baktırdı mi o da çok önemli bir hormon bile sebep olabilir ikinizde de sorun yoksa kesinlikle rahat kafa ve sakinlik lazım kaçın uzaklara tatile vs kafayı boşaltın bence
Eşimde de sorun yok. Tekrarlayan düşük olunca genetiğe kan verdik onun sonuçlarını bekliyoruz. O da belli olunca her şey netleşecek gibi

Ay benim kaynanam da tüpbebek yapın dedi. O an kendimi çok kötü hissettim. Hani olmuyor uğraşmayın der gibi
Ay çok bilmiş yaa delircem . İyisi mi bu süreçleri kesinlikle anlatmamak . Ben hiç bahsetmedim tirodim yüksek çıktığı zaman gorumcem yanımdaydı tesadüf o duydu oradan öğrendiler düşün bak tiroid yüksekse çocuğu olmaz lafı çıktı o kadar canım sıkılıyor ki

Her kafadan bir ses çıkar zaten bir de akıl verirler sanki bizde o akıl yok gibi.. Allah düşmanımın başına vermesin zor bir süreç rabbim kucağımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…