Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Yaaa canım ne kusuru asil ben teşekkür ederim bugün Salı zannediyorum ben doğru yarın doktor kontrolü kafa gitti benim iyice

Kızlar selam yazamadım kusura bakmayın. Maalesef bende de negatif sonuç... kan tahlili yaptık bugün de alttan muayene etti her şeyi netleştirmek için. Yumurta çatlamadıgı için regl döngüsü oluşmadığı için bunları yaşamışım. Bir ilaç verdi hem regl için hem de hamile kalmak kolaylaşsın diye . Maalesef bu sefer de olmadı epey üzgünüm

Geçmiş olsun canım. İnşallah önümüzde ki ay güzel haberi alırsın. Ya benim gittiğim doktor muane bile etmedi. Bi kan aldı gönderdi sadece. Acaba sana hangi ilacı yazdı bari yarın gittiğimde bende söyleyeyim uygun görürse yazsın

Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım artık. Benim doktor epey muayene etti eski tahlilleri karşılaştırdı 3 aylık takibe aldı falan . Bu özel hastane birde hep gittiğim doktor o yüzden galiba ilgilendi

Eklentiler

• 17333287333044945045786784270110.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 18
Ay bende buna benzer kullanıyorum zaten dur atayım sana

Ay evet çok benziyor ama bunda Kore Ginsengi var o çok faydalı bir şey alacağım galiba ilacı

Hadi yaa . Bunda folik asite bile gerek yok her şey var daha faydalı hem düzensizliğe hem de kolay gebe kalmaya faydası olacak dedi
Evet hormonları düzenliyormuş aynı zamanda. Peki bu ay adet olacak mısın yoksa diğer aya mı kaldı o konu da ne dedi doktorun benim ki sadece yumurtlama olmamıştır reglde olmaz dedi ama muane falan etmedi

Evet hormonları düzenliyormuş aynı zamanda. Peki bu ay adet olacak mısın yoksa diğer aya mı kaldı o konu da ne dedi doktorun benim ki sadece yumurtlama olmamıştır reglde olmaz dedi ama muane falan etmedi
Bunu kullan olacaksın dedi artık ne zaman olursam . Yine regl olmaz gebelik olmazsa tedaviyi değiştircem ama çok gerek kalmaz gibi dedi . Sorun adet olmamandan kaynaklı onu da bunla çözeriz dedi . Trendyoldan falan araştırdım bence çok pahalı ama memnun olan çok var buradan da konu açmışlar bu ilaca

Bir daha ki ay bende onu kullanayım. Zaten içerik olarak hemen hemen aynı sende pcos var mıydı canım

Bir daha ki ay bende onu kullanayım. Zaten içerik olarak hemen hemen aynı sende pcos var mıydı canım
Evet 2021 den beri var tiroid ve insülin direncimi düzeltince düzelmişti bu ay ne olduysa bozuldu işte. Zaten içerisinde ilaç vs bir şey yok bitkisel takviye edici ürün, bence kullan

Alistik cabim negatif duymaya işlemiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…