Doktor muane etmedi sadece beta hcg bakmak istedi peki hamilelik değilse neden regl olmadığım dediğimde yumurtlama olmamıştır regl de olmamıştır dedi bilemiyorum ki canım inan hiç bir şey anlamadım bu aydanE senin ovu testlerinde pik vardı sanırım yumurtlama olmamış mı canım
Adet düzensizliği yüzünden mi böyle oluyor ki bende de 2 defa falan böyle olduBugün gecikmemin 7.günü kan verdim negatif canım
Düzenliydi aslında ay hiç bilmiyorum ki gerçekten moralim bozuk tüm dengelerim mahvolduAdet düzensizliği yüzünden mi böyle oluyor ki bende de 2 defa falan böyle oldu
Canım hormon değerlerine en son ne zaman baktırdın ve bir problem varmıydıDoktor muane etmedi sadece beta hcg bakmak istedi peki hamilelik değilse neden regl olmadığım dediğimde yumurtlama olmamıştır regl de olmamıştır dedi bilemiyorum ki canım inan hiç bir şey anlamadım bu aydan
Gerçekten öyle artık kendimi dinlemicem görmezden gelicem negatif görmek istemiyorum dedim dayanamadım yineAlistik cabim negatif duymaya işlemiyor artık
Geçen ay canım problem yoktu sadece pcıs var hafif düzeyde ama ilk defa reglim böyle oldu bilemedim anlam veremiyorum sanırım geçen ay ki düşüğümden ötürüCanım hormon değerlerine en son ne zaman baktırdın ve bir problem varmıydı
İşte sebebi bu lanet pcos . Yumurta çatlamıyor tekrar başa dönüyor böyle böyle gidiyor kanama olmuyor . İlk tanı konduğunda doktor anlatmıştıDoktor muane etmedi sadece beta hcg bakmak istedi peki hamilelik değilse neden regl olmadığım dediğimde yumurtlama olmamıştır regl de olmamıştır dedi bilemiyorum ki canım inan hiç bir şey anlamadım bu aydan
Ne kadsrlik düşük yaptın canımGeçen ay canım problem yoktu sadece pcıs var hafif düzeyde ama ilk defa reglim böyle oldu bilemedim anlam veremiyorum sanırım geçen ay ki düşüğümden ötürü
Hah işte tam da bu yüzden. Kendini belli eder nasılsa kafasında ilerlemeyi düşünüyorum. Bugün hastanede bir kadınla tanıştık beklerken . Kadın 5 yıllık evli 4 sene çocuğu olmamış hiç bir sıkıntısı yokmuş belli olmayan sebepten dolayı ama o arada sürekli sıkıntı stres yapmış en son yeter ya olmasın napim deyip eşiyle gezilere gitmişler birden nasıl oldu anlamadım hamile kaldım ikizlerim oldu dediOlacak oldu mu istemesen de haberimiz olacak zaten oluruna bıraktım
Ne illet bir şey ya keşke bunun çaresi olsaİşte sebebi bu lanet pcos . Yumurta çatlamıyor tekrar başa dönüyor böyle böyle gidiyor kanama olmuyor . İlk tanı konduğunda doktor anlatmıştı
5 haftalık canımNe kadsrlik düşük yaptın canım
Keşke ya gerçekten. Kansere çare buldular bu saçma şeyin çaresi yokNe illet bir şey ya keşke bunun çaresi olsa
Aslında ben reglden sonra 1 kez daha Femara ve iğne kullanıp eğer olmazsa aşılamaya geçmeyi düşünüyorumKeşke ya gerçekten. Kansere çare buldular bu saçma şeyin çaresi yok
Benim doktor da öyle söyledi hemen değil ama önce bu ilacı kullan yine olmazsa rahim filmi yine olmazsa son son en son çare aşılama yaparız ama bu aşamada çok gereksiz demiştiAslında ben reglden sonra 1 kez daha Femara ve iğne kullanıp eğer olmazsa aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
Ben rahim filmi çektirdim bu iğne tedavisi de 2 defa oldum. Artık bu ay da olmazsa yol gözüktü banaBenim doktor da öyle söyledi hemen değil ama önce bu ilacı kullan yine olmazsa rahim filmi yine olmazsa son son en son çare aşılama yaparız ama bu aşamada çok gereksiz demişti
Konuştuğum her kişi de aynı şeyi söylüyor kafadan attığın an oluyor diyor bi türlü atamadık hayırlısı olsunHah işte tam da bu yüzden. Kendini belli eder nasılsa kafasında ilerlemeyi düşünüyorum. Bugün hastanede bir kadınla tanıştık beklerken . Kadın 5 yıllık evli 4 sene çocuğu olmamış hiç bir sıkıntısı yokmuş belli olmayan sebepten dolayı ama o arada sürekli sıkıntı stres yapmış en son yeter ya olmasın napim deyip eşiyle gezilere gitmişler birden nasıl oldu anlamadım hamile kaldım ikizlerim oldu dedi