Belki bu sefer ki adet böyle oldu. Bunun sonucunu alayım derken diğer yumurtlama günlerinizi kaçırmayın kızlar. Şimdi yumurtlama akıntınız gelecek belki, siz gebelik mi acaba diyecek kaçıracaksınız belki. Bir yandan değerlendirmeye devam edin. Bir sonraki adet tarihinizde olacaksınız bence.Sanmıyorum çünkü bir dayanağım yok sadece reglim gecikti akıntım var az kanamam oldu vir de bel ağrım var ama bir test yok elimde
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim en doğru zamanı bilendir. Bize düşen sadece çaba ve duaKızlar benim çıktı negatif
Rabbim tez vakitte nasip etsin çok yoruldum gerçektenHakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim en doğru zamanı bilendir. Bize düşen sadece çaba ve dua
Evet ben günlerimi değerlendiriyorımBelki bu sefer ki adet böyle oldu. Bunun sonucunu alayım derken diğer yumurtlama günlerinizi kaçırmayın kızlar. Şimdi yumurtlama akıntınız gelecek belki, siz gebelik mi acaba diyecek kaçıracaksınız belki. Bir yandan değerlendirmeye devam edin. Bir sonraki adet tarihinizde olacaksınız bence.
İyi bari elbet bir gün olacak ve iyi ki o gün olmamış diyeceksin. 7 sene boyunca hep dedim bunu.Evet ben günlerimi değerlendiriyorım
Rabbim herkese nasip etsin inşallahİyi bari elbet bir gün olacak ve iyi ki o gün olmamış diyeceksin. 7 sene boyunca hep dedim bunu.
Hayırlısı olsun hakkında0,99 la benim de negatif bir sonra ki ay inşallah
Amin ben size bir şey soracağım “iki günde bir ilişkim olursa ovü testi almama gerek var mıHayırlısı olsun hakkında
Gerek yok düzenli olursaAmin ben size bir şey soracağım “iki günde bir ilişkim olursa ovü testi almama gerek var mı
Ne belirtileriniz var dı0,99 la benim de negatif bir sonra ki ay inşallah
30 unda iki üç damla kan geldi reglim 3 gün geçti bel ve kasık ağrısıNe belirtileriniz var dı
Sonuç geldi mi canımDur bakalım inşallah senin pozitiftir. Bence benim düşükten ötürü gecikti
Negatif çıktıSonuç geldi mi canım
Ne zamandır deniyorsun canımBende de aynı durum var pede gelmiyor ama adet günümde oldu Perşembe gideceğim ama hamile hissettiğim için değil kontrole
Ay tamam hatırladım kusura bakma canım bu konuda çok kişiyle konuştuk bazen unutuyorum. Ya yarın doktora gittiğinde ilaç sor istersen. Ben inwomen kullanıyorum hormon düzenlemesi açısından belki sana da faydası olur1,5 sene olacak canım Prolaktin çıktı bende de