Yerleşme Kanaması Olabilir Mi?????

Supermassivebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
67
38
28
Merhaba kızlar. Beklenen adet günüm 4 ekimdi, 2 ekimde kahverengi lekelenmem oldu. Herhalde adet oluyorum sandım ama bir daha devamı gelmedi. Anlayacağınız 3 gündür ne gelen var ne giden…🙈 Yumurtlama günüm tahmini olarak (takvime göre) 18 eylüldü. Yumurtlama öncesi ve sonrası günlerimizi değerlendirdik. Daha önce bu tarz bir lekelenmem hiç olmadı, adetim geldiği zaman hoop gelirdi. Lekelenmemden 2 gün önce de belirtilerimden kaynaklı erken gebelik testi yaptırmıştım o negatif çıkmıştı. 2 gün sonra da kahverengi lekelendim. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? Lekelenmeden kaç gün sonra pozitif görülebilir? Yardım lütfennnnnnn🙈🌸

Evet olabilir. Erken gebelik testi de olsa hormonlar yeterli seviyeye ulaşmadan negatif çıkabiliyor. Bence şimdi tekrar test yapın varsa çıkacaktır

Evet olabilir. Erken gebelik testi de olsa hormonlar yeterli seviyeye ulaşmadan negatif çıkabiliyor. Bence şimdi tekrar test yapın varsa çıkacaktır
İnşallah hayırlısı olur😍 yorumunuz için teşekkürler. Peki normal kaset test mi yoksa yine erken gebelik testi mi yapmam daha doğru olur? Pek bilgili değilim bu konularda o hakımdan sormak istedim🙈

Yapınca haber verinn meral ettim🌸
Ya korkuyorum aslında. Belki 1 hafta geçse o zaman yapsam diyorum sizce ne zaman yapmam daha uygun olur? Doktorlar adetinizin geçikmesinden 10 gün sonra vs daha net sonuç alırsınız diyor. Yani negatif gelmesinden çekiniyorum kafam çok karışık. Kan mı verdirmeliyim yoksa idrarda çıkar mı?

Ya korkuyorum aslında. Belki 1 hafta geçse o zaman yapsam diyorum sizce ne zaman yapmam daha uygun olur? Doktorlar adetinizin geçikmesinden 10 gün sonra vs daha net sonuç alırsınız diyor. Yani negatif gelmesinden çekiniyorum kafam çok karışık. Kan mı verdirmeliyim yoksa idrarda çıkar mı?
Bence bir iki gün daha bekleyip kaset test yapın olmazsa kan verin. En erken kanda test ediliyor, idrara sonra yansıyor. Adet tarihiniz geçtiği için çıkabileceğini düşünüyorum ben idrarda düzenliyse adetiniz…

Bence bir iki gün daha bekleyip kaset test yapın olmazsa kan verin. En erken kanda test ediliyor, idrara sonra yansıyor. Adet tarihiniz geçtiği için çıkabileceğini düşünüyorum ben idrarda düzenliyse adetiniz…
Normalde düzenlidir sadece geçen ay 5 gün evvel oldum muhtemelen mevsim geçişinden kaynaklı. Dediğiniz gibi 2-3 gün daha bekleyeyim ben en iyisi garanti olsun 🤗🙈

Hayırlı olsun adet gününü geçtikten sonra çift çizgi genelde pozitiftir yazacaktım ki zaten öğrenmişsiniz:) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim regl 7 gün varken pozitif çıkmıştı idrarda ama şöyle bir şey oldu. Erken gebelikte resmen çizgi görünmüyordu arkasından bir kaç dakika sonra kaset test yaptığımda bariz çizgi oluştu ve öyle öğrendim. Yani demek istediğim şu, erken gebelik testlerine çok güvenmemek lazım 🙏🏽 aynı zamanda eczacıyım ondan böyle konuşuyorum 🤣 aslında kaset testler daha güvenilir sonuç veriyor. Erken gebelik testlerinde yanıltıcı pozitif çıkabiliyor.

X