- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
-
- Konu Sahibi selcanevrenn20
Yerleşme de olabilir. Ama sen yine de doktoruna sor. Bu gibi durumlarda progestan veriyorlar. Benim 3. Ayım dolacak ara ara lekelenmem olduğu için hala kullanıyorum.Yasaa çok güzel. Seninde mi yam yumurtlama zamanı oldu ? Benim tam 15.gün başladı. Ortalama yumurtlamadan 1-2 gün sonra
Yok canım tam yumurtlama günü oldu hatta ben şaşırdım yumurtladığımda genelde akıntı gelmezdi çünkü oda yerleşmeymiş sanırım hatta konu açmıştım burda herkes yumurtlama demiştiYasaa çok güzel. Seninde mi yam yumurtlama zamanı oldu ? Benim tam 15.gün başladı. Ortalama yumurtlamadan 1-2 gün sonra
Evde progrstron var acaba alttan atsam mı dersin ?Yerleşme de olabilir. Ama sen yine de doktoruna sor. Bu gibi durumlarda progestan veriyorlar. Benim 3. Ayım dolacak ara ara lekelenmem olduğu için hala kullanıyorum.
Peki o kanamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz ?Yok canım tam yumurtlama günü oldu hatta ben şaşırdım yumurtladığımda genelde akıntı gelmezdi çünkü oda yerleşmeymiş sanırım hatta konu açmıştım burda herkes yumurtlama demişti
Doktoruna danışmadan kullanma bence.Evde progrstron var acaba alttan atsam mı dersin ?
Anladım. Cımartesiye kadar bekleyelim de bi kan verim bari. Bu akşam kesilmiş kanamaDoktoruna danışmadan kullanma bence.
Valla canım kanamayı soruyorsan 2 gün yasa 3 gün sürüyor genelde kasık ağrısını soruyorsan 10 15 güne yakın sürdü benimŞuan onu yaşıyorum o zaman ne kadar sürer bilginiz var mı
Oluyor canımPeki yerleşme kanamasında karında şişlik oluyor mu , patlayacak derecede… 2 gün bar adet günüme ama tüp bebek transferi olduğum İçin yerleşme kanaması belirtileridir inşallah
Yerleşme kanamanızı ne zaman yaşadınız adetinize ne kadar vardıYani yerleşme kanamamda da adet sancısının şişliğinin aynılarını yaşadım
Canım tam adet günümde yaşadım adet sandım değilmiş sonrada adet olmadım zaten dahaYerleşme kanamanızı ne zaman yaşadınız adetinize ne kadar vardı
Anladım.Canım tam adet günümde yaşadım adet sandım değilmiş sonrada adet olmadım zaten daha
İki hafta sonra canımPeki o kanamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz ?
Aralık 6 da adet bitti Aralık 14 de lekelenme geldi Aralık 25 de adet olmam lazımdı olmadım bugün test yaptım pozitif kan verdim az önce bekliyorum sonucu dua et banadaPeki o kanamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz ?
Yaaa süperrrrAralık 6 da adet bitti Aralık 14 de lekelenme geldi Aralık 25 de adet olmam lazımdı olmadım bugün test yaptım pozitif kan verdim az önce bekliyorum sonucu dua et banada
Öyle miCanım olablir ben adetime 1 ay kala oldu işte yerleşme kanamam
Hakkında en hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledirYaaa süperrrr
Bütün dualarım seninle tatlım
Benimde 11-12 gün var adete. Bu arada bu sabah kanamam kesilmişti. Hiçbirşey yok 2 gün sürdü