Yerleşme kanaması mı enfeksiyon mu?

umutsuzvaka32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
1.298
1.029
133
32
kızlar ben sık idrar çıkmaya başlamıştım korktum enfeksiyon oldum diye ilaçlar içtim 2 tane ve fitil koydum bir tane akşamına zaten hepsi azaldı, perşembe gecesi uyumadan bir anda sanki adet olacakmışım gibi bir his oldu karnımda böyle gerinme gibi karnım dolu gibiydi sanki bir basınçla, lavaboya gittim bir de ne göreyim başımdan aşağı kaynar su indi böyle soluk pes pembe yavruağzımsı bir leke çok korktum ne oluyor dedim , dün de bekledim gelir mi yine diye çok çok az kahvemsi bir leke geldi daha da yok, yeni yumurtlama oldu bende 20 ocakta, pko görünümü var diye biliyorum hem asla böyle çabuk adet olmam beklenen adetime 5 gün falan var , yani tahminen 3-4 şubat adet olmalıydım sonra bekledim bugün de gelir mi diye gelmedi,yerleşme kanaması hep böyle oluyormuş hala bir şey gelmedi,ben de dayanamadım kaset test yaptım akşam idrarıyla 10 dakika sonra kuruma çizgisi gibi bir şey çıktı yani anlayamadım açıkcası ,ama ben instagramda gördüm yumurtlama masajı adet söktürme masajı diye bir şey yaptım ara ara ama çok az ,masaj işe yaradı belki gerçekten adet sökülmeye çalışıyor erkenden belki önceki adetten kalanlar fitille birlikte çıktı ya da hamileyim belki adetim erkenden geliyor ben yanlış hesapladım ama içim rahat etmediği için bugün doktora geldim, durumu yazarım,

ben şimdi geldim muayene oldum, çok ilginç bir şey oldu herhangi bir doktora girdim, bana kistim olmadığını pko görünümü dahi olmadığını yumurtalıklarımın rahmimin çok temiz olduğunu azıcık bir enfeksiyon olduğunu söyledi, o kanamanın yumurtlama esnasından olabileceğini söyledi ama dedim doktor hanım ben lekelenmeyi dün önceki gün yaşadım hmm o zaman durum değişir dedi idrar ve kan tahlili istedi, hakkım da hayırlısı olsun bekliyorum çıkınca yazarım ama hamile değilsem bile o kadar mutlu oldum ki ben kendimi kist dolu yumurtalıklar kötü falan sanıyordum iyi ki gelmişim,

Sonuç nedir acaba

mutlutablo E Elizaabet kızlar ne yazık ki gebe değilsin dedi doktor beta 1.20 çıktı, biraz enfeksiyon varmış,öğleden sonra başka doktor baktı tahlile ve çok garip bir doktordu antibiyotik yazdı, daha adetime var benim düzensiz diyorum adet söktürücü vermiş çok canım sıkıldı, daha gecikme bile yaşamadım ki ben, allah aşkına ben neyim ya bütün dengem şaştı nerden çıktı bu lekelenme hiç umudum yok,

İlaçları şuan kullanmaya başlamayın yani nacizane fikrim gecikmeniz olmamış
Ben bu durumu ilk bebek dusundugumuz zaman yaşadım adetim gecikmemis sabirsizlikla kan testi verdim 47 çıkmıştı bana sağlık ocağında ki ebe adetin gecikince tekrar gel dedi ama adet oldum kimyasal gebelik olmuş oldu
Gecikmenizi bekleyin derim deger belki değişir

Ah sağol, Değer değişir mi bilmiyorum 1.20 çok düşük bür değer arkadaşım ama bence de ilaçları kullanmamakta fayda var zaten ilacı içtim gecesine leke geldi, hatta kendimi o kadar kötğ hissettim ki ay dedim hamileydim de bebeğe zarar mı verdi buraya yazdım hemen bir taneden olmaz için rahat olsun dediler ama yine de gittim, gitmeseydim de olurdu gitsemde olurdu öyle karışık duygular içindeyim, beklemedeyim durumla ilgili yenilik olursa yazarım buraya inşallah belki yaşayan birisi yazar

İnşallah güzel haberler alalım strese sokma kendini ama adet olunca ilaca baslamani öneririm

İnşallah güzel haberler alalım strese sokma kendini ama adet olunca ilaca baslamani öneririm
Evet enfeksiyon önemli uzun zamandır olmamıştım , ben bu ay yıllardır yapmadığım şeyler yaptım ve hepsi bilmeden bu döneme denk geldi lazer epilasyon yaptırdım genital, saçlarımı boyadım, ağır spor yaptım zayıflıcam diye bunlara rağmen hamileysem eğer çok şaşırıcam,

Bende aynı durumu yaşıyorum şuan bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu ayda soğan kürü kullandım dediğiniz o masajlardan yaptım ara ara durumum sizinki gibi aynı bakalım hafta içi doktora gitcem inşallah kötü bişey yoktur yaa
Hiç belirtin var mı canım ben 9. Günüm kanda negatif beta 1.20 gördüm daha yükseleceğini sanmam ama beklemedeyim,

Hiç belirtin var mı canım ben 9. Günüm kanda negatif beta 1.20 gördüm daha yükseleceğini sanmam ama beklemedeyim,
Her ay belirti yaşıyorum ama bişey yok göğüs ağrısı bel ağrısı hafif karın ağrısı kahverengi akıntı falan var ama adet sökülmeye çalışıyordur hiç umudum yok ama Allah büyük bakalım

Aynı durumdayım canım bugün dayanamadım test yaptım 11. Gün çıkar diye düşündüm ama çıkmadı, daha erken demi, beklemeliyim, çıkmayacak zaten biliyorum da

Aynı durumdayım canım bugün dayanamadım test yaptım 11. Gün çıkar diye düşündüm ama çıkmadı, daha erken demi, beklemeliyim, çıkmayacak zaten biliyorum da
Allah tan ümit kesilmez canım bu ay olmasada diğer ay olur takma kafana yeterki ciddi bir hastalık olmasın gerisi teferruat biraz daha bekle bakalım eğer gebelik yoksa zaten adet olursun

Allah tan ümit kesilmez canım bu ay olmasada diğer ay olur takma kafana yeterki ciddi bir hastalık olmasın gerisi teferruat biraz daha bekle bakalım eğer gebelik yoksa zaten adet olursun
Bende çok kayda değer bir şey yokta eşimin sıkıntıları var normal yolla çocuk olması bana göre mucize tedavi olmuyor o olur diyor kendiliğinden aşırı rahat, ben saatlerdir elimde telefon kafayı yicem, habire okuyorum çok bunaldım esasen hayırlısı olsun tamamen ara vermek istiyorum aslında yapamıyorum galiba

Eşin takmıyorsa sizde rahat olun olmaz diye birşey yoktur Allah ın mucizesi yeter hiç olmaz denilen insanların çocuğu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…