• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı enfeksiyon mu?

Zamana bırak canım emin ol o eksikliği kendi fark edecektir ve sizden daha çok isticektir 🤗 yaş kaç bu arada 🤗
Benim 28 nisan da 29 olucam eşimde 36 yakın zaman da 37 olacak, zamana bırakmak doğru evet ama ortada bir sorun varken bırakmak bana yanlış geliyor sanki kabullenmek istemiyor bu sorunu, spermlerinde sıkıntı var, kalp hastası kilo var vs vs

Benim 28 nisan da 29 olucam eşimde 36 yakın zaman da 37 olacak, zamana bırakmak doğru evet ama ortada bir sorun varken bırakmak bana yanlış geliyor sanki kabullenmek istemiyor bu sorunu, spermlerinde sıkıntı var, kalp hastası kilo var vs vs
Yaşıtız desene 🤗 eşinizi daha farklı bir yöntemle ikna etseniz 🤗 kırmadan birbirinizi tatlı dille konuşun 🤗 çocuk isteğinizi dile getirin azıcık göşyaşı dökün falan ikna edin 🤗

Yaşıtız desene 🤗 eşinizi daha farklı bir yöntemle ikna etseniz 🤗 kırmadan birbirinizi tatlı dille konuşun 🤗 çocuk isteğinizi dile getirin azıcık göşyaşı dökün falan ikna edin 🤗
Ne güzel sizin de mi ilk olacak olursa, ben o yöntemleri denedim ondan yana sıkıntı yok tamam diyor olsun ama ne ilaç içiyor ne başka şey yapıyor kırk yılda bir karı koca olmayla çocuk olmaz diyorum olur olur diyor biraz tembel bu konularda, tamamen kendini işe verdi araba aldık onu ödemeye çalışıyor ama ben araba değil evlat istiyorum anlamıyor,

Ne güzel sizin de mi ilk olacak olursa, ben o yöntemleri denedim ondan yana sıkıntı yok tamam diyor olsun ama ne ilaç içiyor ne başka şey yapıyor kırk yılda bir karı koca olmayla çocuk olmaz diyorum olur olur diyor biraz tembel bu konularda, tamamen kendini işe verdi araba aldık onu ödemeye çalışıyor ama ben araba değil evlat istiyorum anlamıyor,
Evet benimde ilk olacak 🤗 artık çarşamba günü doktora gitcem böyle beklemeyle olmaz bizde istiyoruz 🤗 inşallah eşinde bu konuda yola gelir 🤗 valla canıma tak etti 😂

Bana bi akil adetime 14 gun var bu gün ara ara lekelenme gördüm acaba nedir ... ne yapmalıyım bilgilendirin lütfen ....

Bana bi akil adetime 14 gun var bu gün ara ara lekelenme gördüm acaba nedir ... ne yapmalıyım bilgilendirin lütfen ....
Ara kanamaları hafife almamak lazımmış benim de başıma geldi önceki adetimde son gün lekelenmelerim uzun sürmüştü bu adetime de 5 gün kala başladı ve doktora gittim enfeksiyon var dedi o yüzden akıntı oluyormuş kisttim de var ayrıca hormonlarıma da baktı biri yüksek çıktı o da akıntı yapar dedi kasık ağrıların da varsa ihmal etme canım

Ara kanamaları hafife almamak lazımmış benim de başıma geldi önceki adetimde son gün lekelenmelerim uzun sürmüştü bu adetime de 5 gün kala başladı ve doktora gittim enfeksiyon var dedi o yüzden akıntı oluyormuş kisttim de var ayrıca hormonlarıma da baktı biri yüksek çıktı o da akıntı yapar dedi kasık ağrıların da varsa ihmal etme canım
Agri kasinti vs olmadı hiç bilmiyorum gulum 2 gun minik minik lekelendi geçti gitti test yaptım bisey çıkmadı adetim biteli 1 hafta olmustu ayni seyler tekrar ederse Dr gideceğim su pandemj sürecinde de hastaneler korkutuyor beni cnm

Agri kasinti vs olmadı hiç bilmiyorum gulum 2 gun minik minik lekelendi geçti gitti test yaptım bisey çıkmadı adetim biteli 1 hafta olmustu ayni seyler tekrar ederse Dr gideceğim su pandemj sürecinde de hastaneler korkutuyor beni cnm
O zaman yumurtlamadan kaynaklıdır diye düşünüyorum öyle olanlar varmış tabi benimki kötü senaryo güzel düşünelim güzel olsun 🙏

kızlar ben sık idrar çıkmaya başlamıştım korktum enfeksiyon oldum diye ilaçlar içtim 2 tane ve fitil koydum bir tane akşamına zaten hepsi azaldı, perşembe gecesi uyumadan bir anda sanki adet olacakmışım gibi bir his oldu karnımda böyle gerinme gibi karnım dolu gibiydi sanki bir basınçla, lavaboya gittim bir de ne göreyim başımdan aşağı kaynar su indi böyle soluk pes pembe yavruağzımsı bir leke çok korktum ne oluyor dedim , dün de bekledim gelir mi yine diye çok çok az kahvemsi bir leke geldi daha da yok, yeni yumurtlama oldu bende 20 ocakta, pko görünümü var diye biliyorum hem asla böyle çabuk adet olmam beklenen adetime 5 gün falan var , yani tahminen 3-4 şubat adet olmalıydım sonra bekledim bugün de gelir mi diye gelmedi,yerleşme kanaması hep böyle oluyormuş hala bir şey gelmedi,ben de dayanamadım kaset test yaptım akşam idrarıyla 10 dakika sonra kuruma çizgisi gibi bir şey çıktı yani anlayamadım açıkcası ,ama ben instagramda gördüm yumurtlama masajı adet söktürme masajı diye bir şey yaptım ara ara ama çok az ,masaj işe yaradı belki gerçekten adet sökülmeye çalışıyor erkenden belki önceki adetten kalanlar fitille birlikte çıktı ya da hamileyim belki adetim erkenden geliyor ben yanlış hesapladım ama içim rahat etmediği için bugün doktora geldim, durumu yazarım,
Merhaba fitil mi kanama yaptı sizde.bende yaptida.cvp sevinirim

Back
X