Yerleşme kanaması mı enfeksiyon mu?

Zamana bırak canım emin ol o eksikliği kendi fark edecektir ve sizden daha çok isticektir yaş kaç bu arada
Benim 28 nisan da 29 olucam eşimde 36 yakın zaman da 37 olacak, zamana bırakmak doğru evet ama ortada bir sorun varken bırakmak bana yanlış geliyor sanki kabullenmek istemiyor bu sorunu, spermlerinde sıkıntı var, kalp hastası kilo var vs vs

Yaşıtız desene eşinizi daha farklı bir yöntemle ikna etseniz kırmadan birbirinizi tatlı dille konuşun çocuk isteğinizi dile getirin azıcık göşyaşı dökün falan ikna edin

Yaşıtız desene eşinizi daha farklı bir yöntemle ikna etseniz kırmadan birbirinizi tatlı dille konuşun çocuk isteğinizi dile getirin azıcık göşyaşı dökün falan ikna edin
Ne güzel sizin de mi ilk olacak olursa, ben o yöntemleri denedim ondan yana sıkıntı yok tamam diyor olsun ama ne ilaç içiyor ne başka şey yapıyor kırk yılda bir karı koca olmayla çocuk olmaz diyorum olur olur diyor biraz tembel bu konularda, tamamen kendini işe verdi araba aldık onu ödemeye çalışıyor ama ben araba değil evlat istiyorum anlamıyor,

Evet benimde ilk olacak artık çarşamba günü doktora gitcem böyle beklemeyle olmaz bizde istiyoruz inşallah eşinde bu konuda yola gelir valla canıma tak etti

Bana bi akil adetime 14 gun var bu gün ara ara lekelenme gördüm acaba nedir ... ne yapmalıyım bilgilendirin lütfen ....

Bana bi akil adetime 14 gun var bu gün ara ara lekelenme gördüm acaba nedir ... ne yapmalıyım bilgilendirin lütfen ....
Ara kanamaları hafife almamak lazımmış benim de başıma geldi önceki adetimde son gün lekelenmelerim uzun sürmüştü bu adetime de 5 gün kala başladı ve doktora gittim enfeksiyon var dedi o yüzden akıntı oluyormuş kisttim de var ayrıca hormonlarıma da baktı biri yüksek çıktı o da akıntı yapar dedi kasık ağrıların da varsa ihmal etme canım

Agri kasinti vs olmadı hiç bilmiyorum gulum 2 gun minik minik lekelendi geçti gitti test yaptım bisey çıkmadı adetim biteli 1 hafta olmustu ayni seyler tekrar ederse Dr gideceğim su pandemj sürecinde de hastaneler korkutuyor beni cnm

O zaman yumurtlamadan kaynaklıdır diye düşünüyorum öyle olanlar varmış tabi benimki kötü senaryo güzel düşünelim güzel olsun

Merhaba fitil mi kanama yaptı sizde.bende yaptida.cvp sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…