- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
kızlar ben sık idrar çıkmaya başlamıştım korktum enfeksiyon oldum diye ilaçlar içtim 2 tane ve fitil koydum bir tane akşamına zaten hepsi azaldı, perşembe gecesi uyumadan bir anda sanki adet olacakmışım gibi bir his oldu karnımda böyle gerinme gibi karnım dolu gibiydi sanki bir basınçla, lavaboya gittim bir de ne göreyim başımdan aşağı kaynar su indi böyle soluk pes pembe yavruağzımsı bir leke çok korktum ne oluyor dedim , dün de bekledim gelir mi yine diye çok çok az kahvemsi bir leke geldi daha da yok, yeni yumurtlama oldu bende 20 ocakta, pko görünümü var diye biliyorum hem asla böyle çabuk adet olmam beklenen adetime 5 gün falan var , yani tahminen 3-4 şubat adet olmalıydım sonra bekledim bugün de gelir mi diye gelmedi,yerleşme kanaması hep böyle oluyormuş hala bir şey gelmedi,ben de dayanamadım kaset test yaptım akşam idrarıyla 10 dakika sonra kuruma çizgisi gibi bir şey çıktı yani anlayamadım açıkcası ,ama ben instagramda gördüm yumurtlama masajı adet söktürme masajı diye bir şey yaptım ara ara ama çok az ,masaj işe yaradı belki gerçekten adet sökülmeye çalışıyor erkenden belki önceki adetten kalanlar fitille birlikte çıktı ya da hamileyim belki adetim erkenden geliyor ben yanlış hesapladım ama içim rahat etmediği için bugün doktora geldim, durumu yazarım,