• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması çok acil

Hiç umudum yok canım ya :KK43:
Baya kanamam var.. Bi de açık renk.. Ve pıhtılar oldu.. Bi de baş dönmesi ve mide bulantısı var..
Pek hayırlı olduğunu sanmıyorum bu kanamanın :KK43:
Kotu birsey cikmasinda gerisi onemli degil .. bebek ugruna canimizdan olmayalim ;)

Herseye bakiliyor e2 yumurta rezervi lh tsh benim prolaktinde vardi.. baska istedigin birsey varsa onada bakiliyor .. ne zaman alacaksin sonucu
ya aslında ben kontrol amaçı vermek istedim direkt kadın doğum polk gittim eşim hastanede çalışıyor zaten hormon testi istiyorum dedim giriş yaptı sonra herhangi bir dr gösterim bir sıkıntı varmı diye baktırmak için yaptırdım yarın sonuç alıp dr çıkıcam

Herseye bakiliyor e2 yumurta rezervi lh tsh benim prolaktinde vardi.. baska istedigin birsey varsa onada bakiliyor .. ne zaman alacaksin sonucu
hem dahiliye polk den tiroit istedim. hemde kadın doğumdan adetli iken bakılandan dedim hormon için ver sonrada polk dr çık göster dedi.

Kotu birsey cikmasinda gerisi onemli degil .. bebek ugruna canimizdan olmayalim :KK66:
Döndüm şimdi doktordan :) çok şükür bir sıkıntı yok :) adetin öne kaymış olabilir dedi ptesi ya da salı gününe kadar bekleyelim dedi geçmezse görüşürüz tekrar dedi..
Rahimde yumurtalıklarda herhangi bir sorun yokmuş çok şükür :)
Hamile değilim o kesin :) ama en azından kistte yok :)

Döndüm şimdi doktordan :) çok şükür bir sıkıntı yok :) adetin öne kaymış olabilir dedi ptesi ya da salı gününe kadar bekleyelim dedi geçmezse görüşürüz tekrar dedi..
geçmiş olsun canım.Çalışmalara devam. Sevindim.

KIZLAR YARDIM
SONUÇLAR :
FSH 7.19
LH 4.51
PROKLATİN 4.74 ARALIĞI 3.8-26,7
ESTRODLOL 35
TOTAL TESTESTERON 0,33
TSH 2.14

NE DEMEK BİLEN VARMI?

KIZLAR YARDIM
SONUÇLAR :
FSH 7.19
LH 4.51
PROKLATİN 4.74 ARALIĞI 3.8-26,7
ESTRODLOL 35
TOTAL TESTESTERON 0,33
TSH 2.14

NE DEMEK BİLEN VARMI?
Canim prolaktin iyi onu biliyorum ama baska bilgim yok.. hormon testi sonuclari yazan topikler var oraya kopyala bilen cikar belki

Aynen canim kotu birsey cikmasin da allah omur saglik versin bizede nasip eder bebisi ;)

Aynen canim kotu birsey cikmasin da allah omur saglik versin bizede nasip eder bebisi :KK66:
Aynen canım :) doğru zamanda olur diye düşünüyorum bende :)
Bana kasım'a kadar deneyin olmazsa eşinden de test isteriz demişti.. Bugün gidince onu da söyledi.. Artık bebek için beraber çalışmalara başlayalım dedi..
Eşimden sperm sayımı istedi.. Benden de adetim bittiğinde daha detaylı ultrasonlar istedi falan.. Bakalım onlar da temiz çıkar inşallah..

Aynen canım :) doğru zamanda olur diye düşünüyorum bende :)
Bana kasım'a kadar deneyin olmazsa eşinden de test isteriz demişti.. Bugün gidince onu da söyledi.. Artık bebek için beraber çalışmalara başlayalım dedi..
Eşimden sperm sayımı istedi.. Benden de adetim bittiğinde daha detaylı ultrasonlar istedi falan.. Bakalım onlar da temiz çıkar inşallah..
Belki once sormusumdur ama kac yillik evlisin ne zamandir istiyorsunuz ve tedaviye yenimi basladin ? Ben butun testleri yaptim esimede bakildi

Belki once sormusumdur ama kac yillik evlisin ne zamandir istiyorsunuz ve tedaviye yenimi basladin ? Ben butun testleri yaptim esimede bakildi
1,5 yıllık evliyiz.. Aslında 4 aydır deniyoruz.. Yeni ama ben biraz takıntı yaptım.. Bi de doktor hep bana baktı benden testler istedi.. Çok şükür bende sorun yok ya sanıyorum o yüzden eşimden istedi şimdi de..

1,5 yıllık evliyiz.. Aslında 4 aydır deniyoruz.. Yeni ama ben biraz takıntı yaptım.. Bi de doktor hep bana baktı benden testler istedi.. Çok şükür bende sorun yok ya sanıyorum o yüzden eşimden istedi şimdi de..
4 ay mi :() canim daha cok yeniymis olur takinti yapip strest yapip engelleme ;) bende cok oldu sandim

3bucuk yildir evliyim 1bucuk yildirda istiyoruz tedavi goruyorum :KK43: 2 dusuk var :KK43:
Günaydın canım :) dün uyuyup kalmışım Mesajını yeni gördüm :)
Ne tedavisi görüyorsun?
Allahım inşallah en yakın zamanda bize de sağlıklı bebekler verir..

Back