• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması çok acil

Günaydın canım :) dün uyuyup kalmışım Mesajını yeni gördüm :)
Ne tedavisi görüyorsun?
Allahım inşallah en yakın zamanda bize de sağlıklı bebekler verir..
Klomen kullandim bi ise yaramadi menegon igne kullandim iki kere o ikisinde tuttu iste ama dustu malesef :( amin canim ..

Klomen kullandim bi ise yaramadi menegon igne kullandim iki kere o ikisinde tuttu iste ama dustu malesef :KK43: amin canim ..
Bakalım bize nasıl bi tedavi uygulayacak.. Sonuçlar ne çıkacak.. Çok merak ediyorum.. Aşılama yapmam daha dedi bi tek onu biliyorum..

Bakalım bize nasıl bi tedavi uygulayacak.. Sonuçlar ne çıkacak.. Çok merak ediyorum.. Aşılama yapmam daha dedi bi tek onu biliyorum..
Asilama icin erken canim 6 ay klomen sonra igne tedavisi sonra 3 asilama sonra tup bebek .. doktorlarin izledigi yol boyle ben bile daha asilama yaptirmadim 2bucuk senedir ..

Asilama icin erken canim 6 ay klomen sonra igne tedavisi sonra 3 asilama sonra tup bebek .. doktorlarin izledigi yol boyle ben bile daha asilama yaptirmadim 2bucuk senedir ..
Hayırlısı demekten başka çare yok :( keşke istediğimiz an olsa :) ne güzel olurdu :) kimisi de öyledir ya :) hemen hamile kalıverir :)

Hayırlısı demekten başka çare yok :KK43: keşke istediğimiz an olsa :) ne güzel olurdu :) kimisi de öyledir ya :) hemen hamile kalıverir :)
Zor hamile kalanlara seviniyorum hic kiskanmiyorum hatta dua ediyorum ama lap diye kalanlari kiskaniyorum :KK4:

yerlesme kanamasini 6haftalik hamileyken yasadim 5haftalkti doktora gittigimda sadece kese vardi cok yogun degildi ama koyu kahve leke tarzinda geldi. doktorumu aradim bir igne verdi onu vuruldum kesildi.2gunde kalkmamayacalistim.

yerlesme kanamasini 6haftalik hamileyken yasadim 5haftalkti doktora gittigimda sadece kese vardi cok yogun degildi ama koyu kahve leke tarzinda geldi. doktorumu aradim bir igne verdi onu vuruldum kesildi.2gunde kalkmamayacalistim.
Maalesef yerleşme kanaması değilmiş canım yaşadığımız :) çoookk erken gelen regl çıktı :) imkansız regl olmam dedim ama meğer imkansız diye bir şey yokmuş :)

cok guzel bi duygu beni hic uyutmasada :)) 3aylik olduk bile darisi size:KK46:
Oh maşallah :) kritik dönem bitmiş :) gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) amin canım benim inşallah :) bizde bu duyguları yaşarız biran önce inşallah :)

Iyi aksamlar bnada cvp verirmsnz. benımde adetim duzenli geliyo ve 7 gun surer ama bu ay 2 gun önce geldi ve 2 gun olup ucuncu gun btti sadece pecetede pembe pembe geliodu ve bidada gelmedi test yaptm bsey ckmadı etrafmdakiler bekle daha erken diyolar anlayamadm.

Oh maşallah :) kritik dönem bitmiş :) gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) amin canım benim inşallah :) bizde bu duyguları yaşarız biran önce inşallah :)
ins cnm ben aldim agustosta kucagima darisi size corek otlu bal karisimi kullan

Iyi aksamlar bnada cvp verirmsnz. benımde adetim duzenli geliyo ve 7 gun surer ama bu ay 2 gun önce geldi ve 2 gun olup ucuncu gun btti sadece pecetede pembe pembe geliodu ve bidada gelmedi test yaptm bsey ckmadı etrafmdakiler bekle daha erken diyolar anlayamadm.
Günaydın canım.. Benim bildiğim eğer yerleşme kanaması yaşadıysan, idrar testinde çıkması için yine adetinin geçmesini beklemen lazım.. Kanda çıkması için de en az bir hafta gerekiyor..

Günaydın canım.. Benim bildiğim eğer yerleşme kanaması yaşadıysan, idrar testinde çıkması için yine adetinin geçmesini beklemen lazım.. Kanda çıkması için de en az bir hafta gerekiyor.
Tesekkür ederim sizce yerlesme kanamasımı.

Back