Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olablirmym.Günaydın canım.. Benim bildiğim eğer yerleşme kanaması yaşadıysan, idrar testinde çıkması için yine adetinin geçmesini beklemen lazım.. Kanda çıkması için de en az bir hafta gerekiyor..
Ben kendimde bile bilemedim ki canım :) keşke bilsem de cevap verebilsem..Günaydın canım.. Benim bildiğim eğer yerleşme kanaması yaşadıysan, idrar testinde çıkması için yine adetinin geçmesini beklemen lazım.. Kanda çıkması için de en az bir hafta gerekiyor.
Tesekkür ederim sizce yerlesme kanamasımı.
Sen normal adet tarihinde gene adet olmalisin yada gebelik var yada eskiler rahim bebek arıyor derler yani bu gebelik degilse bidahaki ayi iyi değerlendirmen gerek olacak haberi veriyor bende 31yasim bende 1hafta kala birkerelik 3.4 damla kan gördüm bana rahim bebek arıyor dediler bende ben 1yildir ariyorum o ancami basladi aramaya ama beklemedeyim adetime 1hafta varBen kendimde bile bilemedim ki canım :) keşke bilsem de cevap verebilsem..
Yerleşme kanaması, ilişkiden bir hafta on gün sonda olurmuş.. Lekenme tarzında olurmuş ve 3 gün sürermiş.. Bütün bildiğim bu..
Ben adetimin gelmesi imkansız diyordum.. 31 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bu kadar erken adet oldum.. Hatta adet olduğuma inanamadım doktora bile gittim, başka bir kanama bu diye.. Ama işte Allahın işine karışılmaz derler ya işte aynen öyle oldum :) adet olmuşum..
Yani beklemekten başka bir çare yok maalesef bu bebek işinde :)
Eğer bir daha adet olursam bu ay 2. Adetim olacak kiii buna hiiç ihtimal vermiyorum :)Sen normal adet tarihinde gene adet olmalisin yada gebelik var yada eskiler rahim bebek arıyor derler yani bu gebelik degilse bidahaki ayi iyi değerlendirmen gerek olacak haberi veriyor bende 31yasim bende 1hafta kala birkerelik 3.4 damla kan gördüm bana rahim bebek arıyor dediler bende ben 1yildir ariyorum o ancami basladi aramaya ama beklemedeyim adetime 1hafta var
Dr yok dedi diye yanlış birşey yapma ilaç alma ağır kaldirma dr bebeğin kesesini bile 6haftadan sonra kendisini 7.haftada görüp net konuşuyor 4gunde yerlesme dahi olsa ne ultrason da ne kanda hele idrarda hiic çıkmaz bizim en büyük hatamiz dr dediyse doğrudur ama değil birazda kendini taniyorsan anlarsin neyin ne olduğunu hele kist te yoksa bekle adet geçsin geçerse 3.4gun sonra test yap cikmadi lekelen me tarihini bekle belki bilmediğin bir ilac yiyecek hareket gününü öne aldı tabi eskilerde yanilmaz bebek araniyor deniyorsa var bir bildikleri hamileliğe de cok takma mool gebelik diye birşey de var bide 30lu yaslar beni adetlerim 30yasimda cok bozuldu 31de düzeldi yani 30du 35gune sarkti simdilerde ise birgün suren adet bugun sanci leke yarin adet bir pet sonraki gun duş temiz hayat zor ama bekle bak ben bi dua var onu okuyorum kolaylik hakkimda hayırlısı icin sana yazayim vallah tutuyorEğer bir daha adet olursam bu ay 2. Adetim olacak kiii buna hiiç ihtimal vermiyorum :)
Gebelik yok ona eminim çünkü doktorum dış gebelikten şüphelendi kan testi yaptı negatif çıktı..
Bebek arıyor olayını bende duymuştum canım.. İnşallah öyledir :) geçen hamile bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi çünkü onda da böyle olmuş.. 2 ay düzensiz gelmiş adeti, onunda çok düzenlidir, 3. Ay hamile kaldı..
İnşallah benimde öyle olur.. Aralık uğurlu gelir ikimize de :)
Bizim bebekler anca aramaya başladı desene :)))
Umutlanmak istemiyorum.. Ama umutlanmadan da duramıyor insan :)Dr yok dedi diye yanlış birşey yapma ilaç alma ağır kaldirma dr bebeğin kesesini bile 6haftadan sonra kendisini 7.haftada görüp net konuşuyor 4gunde yerlesme dahi olsa ne ultrason da ne kanda hele idrarda hiic çıkmaz bizim en büyük hatamiz dr dediyse doğrudur ama değil birazda kendini taniyorsan anlarsin neyin ne olduğunu hele kist te yoksa bekle adet geçsin geçerse 3.4gun sonra test yap cikmadi lekelen me tarihini bekle belki bilmediğin bir ilac yiyecek hareket gününü öne aldı tabi eskilerde yanilmaz bebek araniyor deniyorsa var bir bildikleri hamileliğe de cok takma mool gebelik diye birşey de var bide 30lu yaslar beni adetlerim 30yasimda cok bozuldu 31de düzeldi yani 30du 35gune sarkti simdilerde ise birgün suren adet bugun sanci leke yarin adet bir pet sonraki gun duş temiz hayat zor ama bekle bak ben bi dua var onu okuyorum kolaylik hakkimda hayırlısı icin sana yazayim vallah tutuyor
Hamilelikte tiksinirsin zorlamazsan icemezsin ama içme ben kullanmadim ama yanimda cok içilirdi oğlumum cigerler cok hassasHamileysem ya da hamile kaldığımı geç öğrenirsem tek korkum var sigara kullanıyorum.. Kaç kere denedim bırakmayı olmadı beceremedim
Bu yüzden de hep erkenden öğrenirim inşallah hamile olduğumu diye dua ediyorum.. Erkenden öğreneyim ki sigarayı bırakayım biran önce diye..
Evet canım bırakmam lazım.. Aslında istiyorum da bırakmak ama eşim içiyor.. Beraber bırakmamız lazım.. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :)Hamilelikte tiksinirsin zorlamazsan icemezsin ama içme ben kullanmadim ama yanimda cok içilirdi oğlumum cigerler cok hassas
Slm son durumun nedir adet ile ilgili oldun muEğer bir daha adet olursam bu ay 2. Adetim olacak kiii buna hiiç ihtimal vermiyorum :)
Gebelik yok ona eminim çünkü doktorum dış gebelikten şüphelendi kan testi yaptı negatif çıktı..
Bebek arıyor olayını bende duymuştum canım.. İnşallah öyledir :) geçen hamile bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi çünkü onda da böyle olmuş.. 2 ay düzensiz gelmiş adeti, onunda çok düzenlidir, 3. Ay hamile kaldı..
İnşallah benimde öyle olur.. Aralık uğurlu gelir ikimize de :)
Bizim bebekler anca aramaya başladı desene :)))
Yok canım olmadım bir daha adet.. Ama kasıklarım ağrıyor.. Belim kopmak üzere resmen.. Kafam çok karışık aslında ama psikolojik olabilir diye 9 aralığı beklemeye karar verdim..Slm son durumun nedir adet ile ilgili oldun mu
Bende arada adet sancısı var ama ateş takibide yapiyorum ateşim düştügu zamanlarda adet olurum daha düşmedi benim günün hiç Şaşmaz cumaya hayırlısı inşallahSende var mı bi gelişme?
İnşallaaah adet olmazsın ve hamilesindir canım benim :) sende var mı hiç ağrı sızı? Gerçi bu ağrılar da psikolojik olabiliyor ya ben bi kere kasık ağrısı yüzünden uyanmıştım ve adet olmuştum :) psikolojikti herhalde diye düşündümBende arada adet sancısı var ama ateş takibide yapiyorum ateşim düştügu zamanlarda adet olurum daha düşmedi benim günün hiç Şaşmaz cumaya hayırlısı inşallah
Bak burda lului diye arkadaşla ayni zamamlarda lekelen memiz oldu o sonra gününde bende günümde adet oldum o bu ay ovulasyon testi almis yumurtanin catladigi günü bulmuş 5haftalik olmuş bile hadi bakalim cuma ben sonra sen hayırlı haberler ver inşallahSende var mı bi gelişme?
İnşallah canım benim inşallaah :) bizde takvimlerimizi yaparız inşallah :)Bak burda lului diye arkadaşla ayni zamamlarda lekelen memiz oldu o sonra gününde bende günümde adet oldum o bu ay ovulasyon testi almis yumurtanin catladigi günü bulmuş 5haftalik olmuş bile hadi bakalim cuma ben sonra sen hayırlı haberler ver inşallah