• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması çok acil

Kızlar merhaba... daha adetime bir hafta var ama bende dun gece kahverengi hafif pembe akıntı geldi bugün sabah ta çok az geldi su an yok kanama. Bu yerleşme kanaması adet oncesimi olur yoksa sonramı ama adet ağrılarımda var yerleşme kanamasında agrida olurmu acaba

Kızlar merhaba... daha adetime bir hafta var ama bende dun gece kahverengi hafif pembe akıntı geldi bugün sabah ta çok az geldi su an yok kanama. Bu yerleşme kanaması adet oncesimi olur yoksa sonramı ama adet ağrılarımda var yerleşme kanamasında agrida olurmu acaba
Merhaba canım
Benim bildiğim adetten bir hafta önce ya da adet zamanı olurmuş.. Adetle karıştırabilirmiş o yüzden bir çok insan.. Ağrı olabilir eğer yerleşmeyse..

Merhaba canım
Benim bildiğim adetten bir hafta önce ya da adet zamanı olurmuş.. Adetle karıştırabilirmiş o yüzden bir çok insan.. Ağrı olabilir eğer yerleşmeyse..

Teşekkürler canım ayy inşallah yerleşme kanamasıdır ya pek programlı calısmıyoz hamilelık için ama olsun istiyorum

merhaba arkadaşlar.. adet zamanım fakat olmadım onun yerine cumartesi pembe akıntı bir kere paz
ar kahverengi akıntı bugünde kahverengi fakat ağrı sızı yok kırmızıda yok yerleşme kanaması olabilir mi acaba çünkü normalde adet alacağım zaman kahverengi akıntı gelirdi ama bi saat içinde adet olurdum benim 3 gündür böyle sizce umut var mı? :( :(

İyi akşamlar hanımlar. Dün sabahtan beri idrarda sıkıntı yaşıyorum, sürekli sıkışık bi haldeyim ve tuvalete gidene kadar kaçıracak gibi oluyorum. Üşüttüm herhalde diye düşünürken bugün de peceteye pembe leke geldi. Çamaşırıma bulasmiyor ama tuvalete gittikçe peceteye geliyor. Bugün adetimin 18. günü... Nedir bu pembelik, korkmaya başlıyorum...

İyi akşamlar hanımlar. Dün sabahtan beri idrarda sıkıntı yaşıyorum, sürekli sıkışık bi haldeyim ve tuvalete gidene kadar kaçıracak gibi oluyorum. Üşüttüm herhalde diye düşünürken bugün de peceteye pembe leke geldi. Çamaşırıma bulasmiyor ama tuvalete gittikçe peceteye geliyor. Bugün adetimin 18. günü... Nedir bu pembelik, korkmaya başlıyorum...
Test yapın bence başka belirti var mı?

Selammm kizlarrr 31ve 30 aralikta karin agrisi sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum

Test yapın bence başka belirti var mı?
Bir de şöyle bi sıkıntım var, her ay farklı farklı sinyaller alıyorum bedenimden :)
Bi ay sivilceler adetten 5 Gün önce çıkmaya başlıyor, başka bir ay adet bitmeye yakın. Bir ay canım çok tatlı çekiyor, bir ay tatlı görmek bile istemiyorum. Bu yüzden de Umutlanip da hüsrana uğramak istemiyorum

arkadaşlar merhaba. bu ay klomen kullandım ben. bugün regl günümdü. doktora gittim ultrasonla baktı bişey yok dedi. kasıklarım ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi dedim. doktorum ben de arada kaldım açıkçası hele bi kan ver bakalım dedi ve sonuç 2< çıktı. tam değer yok
eve geldim 2 gibi. çamaşırımda kahverengi bi leke. ped taktım ped de bi iki damlalık bi leke ve şimdi sadece sildiğimde pütür pütür kahverengi leke var.
yerleşme kanaması olabilir mi? yarın da pazar doktora ulaşamam. napacağımı bilemedim

Back