Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hayırlısı canım benim... Önümüzdeki ay inşallahBen bu sabah adet oldum hayırlısi
Merhaba canımKızlar merhaba... daha adetime bir hafta var ama bende dun gece kahverengi hafif pembe akıntı geldi bugün sabah ta çok az geldi su an yok kanama. Bu yerleşme kanaması adet oncesimi olur yoksa sonramı ama adet ağrılarımda var yerleşme kanamasında agrida olurmu acaba
Merhaba canım
Benim bildiğim adetten bir hafta önce ya da adet zamanı olurmuş.. Adetle karıştırabilirmiş o yüzden bir çok insan.. Ağrı olabilir eğer yerleşmeyse..
Test yapın bence başka belirti var mı?İyi akşamlar hanımlar. Dün sabahtan beri idrarda sıkıntı yaşıyorum, sürekli sıkışık bi haldeyim ve tuvalete gidene kadar kaçıracak gibi oluyorum. Üşüttüm herhalde diye düşünürken bugün de peceteye pembe leke geldi. Çamaşırıma bulasmiyor ama tuvalete gittikçe peceteye geliyor. Bugün adetimin 18. günü... Nedir bu pembelik, korkmaya başlıyorum...
Test yapın bence başka belirti
Geçen aylardan farklı olarak dün sağ kasığımda dolgunluk gibi bi his vardı, idrara sıkışma olayı da devam ediyor. Sık çıkmıyorum ama aniden sıkışıyorum ve lavaboya yetisemeyecek gibi oluyorumTest yapın bence başka belirti var mı?
Bir de şöyle bi sıkıntım var, her ay farklı farklı sinyaller alıyorum bedenimden :)Test yapın bence başka belirti var mı?