• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması çok acil

Aslında yazılanlar hep yerleşme kanaması umudu veriyor bana ama doktora arayıp söylediğimde böyle bir ihtimali dillendirmemesi umutlarımı azalttı..
Yaşadıklarım aynı yazdığınız gibi..
Dün sabah peçeteye geldi ilk.. Açık pembe..
Öğlen çamaşırımda oldu 4 damla.. Koyu kahveye döndü..
Akşam da biraz daha fazlaydı öğlene göre..
Bu sabahta peçeteye geldi yine.. Sonra öğlen bir damla çamaşırımda vardı.. Bi daha da olmadı..
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasidir icinizi ferah tutun,zaten normal reglinizle karsilastirdiginizda eminim bi farklilik vardir ki 3 gün sonunda artik geleceğini sanmiyorum bebeginiz size tutunmaya calisiyor bu yüzden bunlar zararsiz kanamalar :)

Büyük ihtimalle yerleşme kanamasidir icinizi ferah tutun,zaten normal reglinizle karsilastirdiginizda eminim bi farklilik vardir ki 3 gün sonunda artik geleceğini sanmiyorum bebeginiz size tutunmaya calisiyor bu yüzden bunlar zararsiz kanamalar :)
İnşallah dediğin gibidir canım :) moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum :) ama korkuyorum da :) karışık duygular içindeyim anlayacağın :) doktor kist olabilir dedi.. O çok korkutuyor beni.. Bilmiyorum kist olsa bu kadar az olmazdı kanama diye düşünüyorum.. Herşey cuma belli olacak inşallah :)

İnsallah canim.. Cok sagol benim iki gundur kahverengi leke geliyor cok az bugun iki kere yine cok az kan geldi .. ve adete 7 gun vardi bugun 5 kaldi .. ve sol yumurtamda sizlama var .. gogusler sis birde .. umarim yerlesmedir umarim rabbim ol demistir ve olur ..
Canım günaydın.. Test yaptın mı yapacakmısın merak ettim?
Ben çok kararsızım.. Bugün kan testi yapsam mı diye düşünüyorum..

Canım günaydın.. Test yaptın mı yapacakmısın merak ettim?
Ben çok kararsızım.. Bugün kan testi yapsam mı diye düşünüyorum..
Günaydin canim yapmadim yapinca cikmaz idrarda su anda diyorum boyle belirsizlik beni mahvediyor yarin doktora gitmeyi dusunuyorum neyse ciksin ortaya .. yaptirinca kanda cikacakmi onuda bilmiyorum ki..

Günaydin canim yapmadim yapinca cikmaz idrarda su anda diyorum boyle belirsizlik beni mahvediyor yarin doktora gitmeyi dusunuyorum neyse ciksin ortaya .. yaptirinca kanda cikacakmi onuda bilmiyorum ki..
Evet benim de tek endişem o.. Kanda da çıkmayabilirmiş daha.. Cuma'ya kadar beklemek o kadar zor geliyor ki..
Devam mı senin lekelenme? Bugün 3. gün daha olmadı bende bir şey..

Evet benim de tek endişem o.. Kanda da çıkmayabilirmiş daha.. Cuma'ya kadar beklemek o kadar zor geliyor ki..
Devam mı senin lekelenme? Bugün 3. gün daha olmadı bende bir şey..
Dün kotktum kani gorunce aslinda ama geceden beri birsey yok .. gun icinde zaten gelirse yarin kesin gidecegim doktora ..

bemin ki yerleşke değilmiş kırmız kart devamı geldi :KK43:
Yaaa :( :( herşeyin hayırlısı canım.. Vardır bir sebebi.. Ben her kırmızı kart gördüğümde onu derim, demek ki şimdi değilmiş zamanı :)
Bizim de daha ne olduğumuz belli değil.. Belki bizde kırmızı kartı görürüz belli mi olur..

Yaaa :KK43: :KK43: herşeyin hayırlısı canım.. Vardır bir sebebi.. Ben her kırmızı kart gördüğümde onu derim, demek ki şimdi değilmiş zamanı :)
Bizim de daha ne olduğumuz belli değil.. Belki bizde kırmızı kartı görürüz belli mi olur..
hayırlısı canım isteyen herkez için. kaçıncı ayın demelerinde

Canim doktoru aradim dayanamadim.. dediki gelmenizde fayda var kanamanin oldugu gunu regl kabul edebiliriz :( bakalim yarin gidicem ;)

Canim doktoru aradim dayanamadim.. dediki gelmenizde fayda var kanamanin oldugu gunu regl kabul edebiliriz :KK43: bakalim yarin gidicem :KK66:
Hayırlısı canım.. Yerleşme kanamasından hiç bahsetmiyor doktorlar nedense..

Back