Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bahsettiğin gibiydi ve kırmızı kart.Bugün regl sancısı gibi sancım var çok fazla.. Belim de ağrıyo.. Ve az önce gördüm lekelenmem de olmuş.. Biraz çamaşırıma gelmiş, biraz da silerken oldu..
Tam reglimin ilk günü gibi ya..
Karın ağrısı, bel ağrısı, şişkinlik, gaz
Acaba oluyormuyum ya ooofff
benimde bahsettiğin gibiydi ve kırmızı kart.
sen kaç aydır bekliyorsun canım.Hayırlısı dünyaya bir insan geliyor vardır Rabbimin bildiğiBenim reglm için daha çok erken ama.. Hayatımda erken regl olmadım..
Bugüne kadar umutluydum ama bugün umudumu yitirmeye başladım
Başım da çok dönüyor bugün ama.. Nasıl karmaşık yani halim...sen kaç aydır bekliyorsun canım.Hayırlısı dünyaya bir insan geliyor vardır Rabbimin bildiği
tamam canım biliyorum hatırladım yeni üye olunca böyle anlayışına sığınıyorum :)Başım da çok dönüyor bugün ama.. Nasıl karmaşık yani halim...
Ağustos canım konuşmuştuk daha önce :)
Tabi canım bende karıştırdım bi an :) oluyor öyle normal :))tamam canım biliyorum hatırladım yeni üye olunca böyle anlayışına sığınıyorum :)
bukadar gebe kalmak isteyen bir arada olunca.. :)Tabi canım bende karıştırdım bi an :) oluyor öyle normal :))
Geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı.. Galiba benimde öyle ya bugün çok canım sıkıldı çok ağrım oldu lekelenmem oldu..Kizlar nur topu gibi 6milim kistim olusmus . Ilk önce onu halledip oyle tedaviye baslayacagiz hormon icin kan verdim yarin sonucu alincq doktora gitcem bakalim ne ilac verecek ..
Yok canim hiccc agrim yoktu sadece sol yumurtam agriyordu demistim ya kistte soldaymis zaten .. kanamam var az az geliyor.. agri varsa gelirGeçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı.. Galiba benimde öyle ya bugün çok canım sıkıldı çok ağrım oldu lekelenmem oldu..
Senin ağrın varmıydı? Ben şimdi kendimle kıyas yapıcam :)
Bence benim de yerleşme kanaması falan değil.. Başka bi şey.. İçime öyle doğuyor.. Bi de bugün çok ağrıdı yani.. Tam regl ağrısı.. O yüzden hiç umudum kalmadı hiç..Yok canim hiccc agrim yoktu sadece sol yumurtam agriyordu demistim ya kistte soldaymis zaten .. kanamam var az az geliyor.. agri varsa gelir
Hayirlisi olsun canim .. ben iki aydir tedaviye basliycam umuduyla gidip ilaclarla donuyorum o yuzden hayirlisi olsunBence benim de yerleşme kanaması falan değil.. Başka bi şey.. İçime öyle doğuyor.. Bi de bugün çok ağrıdı yani.. Tam regl ağrısı.. O yüzden hiç umudum kalmadı hiç..
Ben kesin regl oldum bence :) ama zaten internette kist olursa regli olursun regliyle kisti atar vücut yazıyordu.. Bana öyle oluyor galiba :)))Hayirlisi olsun canim .. ben iki aydir tedaviye basliycam umuduyla gidip ilaclarla donuyorum o yuzden hayirlisi olsun
Herseye bakiliyor e2 yumurta rezervi lh tsh benim prolaktinde vardi.. baska istedigin birsey varsa onada bakiliyor .. ne zaman alacaksin sonucuKızlar selam. Adet in 2-3. Günü günü bugün hormon testi için kan verdim.Neye baklıyordu hormonda bilen varmı?
Hadi guzel haberlerle gel insallah..Bana onlar geçen ay bakılmıştı.. Temiz çıkmıştı hepsi ama bu başıma gelen ne anlamadım..
Doktorum yarındı bugüne aldım.. Yoldayım hatta şimdi..
Pıhtı geldi bugün.. Ama ağrım yok..
Hiç umudum yok canım yaHadi guzel haberlerle gel insallah..