Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim kimse dort dortluk degil beni tek dusunduren kiskancligi. Yani isim iyi diyosun sosyal cevrende vardir. Hakkinda hayirlisi olsun ama kiskancligi kaldiramayacaksan devam etme bence.

Evlilik ile sevgililik çok ama çok farklı şeyler, evlilik için çok sevmek yeterli değil mantık devre dışı kalmamalı ki siz bile mantıklı konuşuyorsunuz. Onun eksik yönlerini görebiliyorsunuz, yaşım sizden küçük çok fazla tecrübem olmayabilir ama bir insanın kolay kolay değişmeyeceğini biliyorum. Ve her zaman kadının çalışmasından yana olan erkeklere karşı bi gıcıklığım vardır. Bakın kadın çalışmasın demiyorum ama erkek istiyor diye bunu yapmamalı bu dinimizde kadının görevi değil erkeğin görevi he siz çalışırsınız o sizin isteğiniz ama eve sende ekmek getireceksin mantığı saçma kadının yeterine yükü var bide bunun için zorunda hissetmemeli. Yolun başındayken tekrar bir düşünün derim

Kendi acimdan degerlendireyim

Kiskanclik mevzusu bu kadar derinse kaldiramazdim.cok gereksiz ve cocukca buluyorum kiyafet vs.kiskancliklarini.tatli tatli yapmak lazim bunlari ki olgun oldugu belli olsun ama cogu kadin kiskanan erkegi seviyor zanneder boyle olamadim hic.hesap kitap isine gelecek olursam 3 yildir bir o bir ben odedim tahminimce kendmi iyi hissetmem icin yapiyor cunku yapim geregi boyleyim huzursuz olurum.ama ben karima bakarim diyebilmeli bir erkek burasi benim kirmizi cizgim.hayatim boyunca atan atan diye kadinin atanmasi bekleyen,parasi olunca kendini garanti de zanneden erkeklerden nefret ettim bu benim icin onemliydi cunku babalarimiz annelerimile calisirsan evlenirim sartiyla evlenmedi.yani ben boyle gordum.kadin calismali evet ama calisamadigi zamanda erkek kol kanat gerebilmeli kadinin maas kartini alip ordan harclik veren adamlari biliyorum. Belki sana fikir olur.mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…