Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

etrafıma bakıyorum hiç kimse yok .. önceden konustugum biri vardı mesela bana yazmaya basladı ki o zamanlar hoslanırdım ondan ama simdi hiç hoşlanmıyorum aklıma hep bu geliyor bu olsa böle yaparsı güveniyordum en azından söleydi böleydi diyorum kendi kendime biriyle olamam demekki bunu anladım aklıma hep o gelir .. özlemeye basladım lanet olsun ki

Biraz yuzsuz geldi bana ne öyle ayakkabi aldirmak .senin nisanlindegil karın değil biraz rahat bence sonu iyi görünmüyor.

biz olarak bakıyormus cünkü bu duruma ... yani onda o zaan para yoktu benim almamda ne varki diye düşünüyor baska zaman da ben alırdım bunların hesabını yapıyorsun diye beni utandırmaya itmişti .. cidden ben mi garip düşünüyorum alsam ne olacaktı ki alt tarafı 100 tl idi 2 çifti

canım falcı gibi yazmıssın vallahi cok sürmeyecek gelecek filan :) yani inşallah ama etrafımda kmse yok

Valla sevmiyor değilsin bence çocuğu, körkütük bir aşık olma durumu da yok. Duygusal yönden zamanla duyguların ilerleyedebilir geriye de gidebilir. Pek yorum yapamam. Zamanın göstereceği bir şey. Anlaşma yönünden belki yorum yapabilirim: aşırı kıskançlık bence sıkıntı. Bir de öfke kontrolsüzlüğü gözümü korkuttu neyi kastettin açıklama yapabilir misin?

Yani mesela bir esnaf lokantasına girmiştik birgün küçük biryer .. masaya oturdum sen bu tarafa gec otur dedi karsı sandalyeye yani.. bende yok ya oturdum işte sen otur oraya dedim sonra bu bir hışımla geçti karsıma oturdu sana bi geç diyorsam sorgulama gec otur dedi suratından düşen bin parça .. bnde neden ya mantıklı bişe söle sebebini söle o zaman dedim . Tamam sus dedi ve kendisi de sustu sinirli o an. Bende kalktım mekanı terkettim peşimden geldi gidiyorum ben dedim bu tavır ne filan dedim neymiş orası küçük yermiş adamlar karsımdaymıs bana bakarmııs rahatsız oluyormus o yüzden benim arkam dönük oturmamı istemiş. o zaman düzgün söle dedim böle sinirlenmekle olmaz beni kırıyorsun dedim bukez sakinlesti özür diledi filan barısmıstık.. bu tip sorun yani.

Kadına hesap ödetip,kendine ayakkabı aldıran adamdan koca olmaz canım.Daha iyisini bulursunuz iş güç sahibisiniz , yanlız kalmayayım diye yanlış bir adım atmayın.Dikkatinizi başkalarına yönlendirin.

Anladım kırıp dökme şiddet yok yani... Biraz kıskançlık mevzusu sıkıntı yaratabilir size belki

bence durduk yere ayakkabı aldırması hoş bişey değil,,hadi özel birgün olsa..ve siz teklif etseniz tamam da.Ama olmaz ,yakışmamış..birde evlilik düşündüğüm kişinin bana hesap ödetmesi..bilemiyorumöğrenci değilsiniz sonuçta...

Ben ev hanımı yim. Ama nisanliyken çalışıyordum.sonra eşim işten ayrılmami istedi son maaşla yemek ismarlamistim oda zorla .onun haricinde 5 kuruşluk birşeyi gecmemistir ona.ne bileyim ben eşim den böyle gördüğüm için bana garip geldi

canım sen zaten calısmıyorsun senin eşin calısmanı bile istememiş sende tamam demişsin .. sizin ilişkiniz farklı . ben bana calısma dedi diye işten cıkmam belli bi kariyer planım var aynı dğeiliz..

canım sen zaten calısmıyorsun senin eşin calısmanı bile istememiş sende tamam demişsin .. sizin ilişkiniz farklı . ben bana calısma dedi diye işten cıkmam belli bi kariyer planım var aynı dğeiliz..
Aynı olamayız çünkü ben kendimi kullandirtmazdim şahsen adam senin neyin oluyor ki ayakkabi alıyorsun Annen değil ,baban değil, kocan değil. Bu benim şahsi görüşüm tabi ama bir yerlere gelmeye çalışıyorsanız azcık gözünü ac.abla tavsiyesi.ama sen halinden memnunsan onada diyecek sözüm yok.

Peki o alsaydı o zaman bende onu mu kullanmış olacaktım bu durumda?

Peki o alsaydı o zaman bende onu mu kullanmış olacaktım bu durumda?
Hediye almasi başka istemesi başka şey .sen bu adamı savunuyorsun farkindamisin bilmiyorum .halinden memnunsan niye buraya yazıyorsun dert yanıyor sun senin için doğru kişi olduğuna sen inanmissin.sana mutluluklar.

Hediye almasi başka istemesi başka şey .sen bu adamı savunuyorsun farkindamisin bilmiyorum .halinden memnunsan niye buraya yazıyorsun dert yanıyor sun senin için doğru kişi olduğuna sen inanmissin.sana mutluluklar.

inandım demiyorum.. inansam yazmam .. belki atlıyorum birşeyi diye 3. göze ihtiyac duyarak yazıyorum buraya..
ayakkabı konusunda ben dmeiştim ilk alalım diye konuyu ben actıgım için ve o ay o işe yeni girip parası oolmadıgı için benden bekledi diğer ay da ben baska bişey alırdım ikimize ben böle ayrı gayrı düşünmedim dedi.. bir yandan haksız diğer ayı bekleseydi diyorum bir yandan da samimi buldum seni o kadar yakın görüyorum demekki diyince de olabilir yani belki de ben abarttım diye düşünüyorum..?

Özlemek normal mi? Boşluktan mı yoksa onu mu özlediğimi nasıl anlarım? Cidden kendimi anlayamaz oldum

Özlemek normal mi? Boşluktan mı yoksa onu mu özlediğimi nasıl anlarım? Cidden kendimi anlayamaz oldum
Alışkanlıktan ve boşluktan o. Gerçekler acıdır, konduramıyorsun da hiç bişey. Kendini düşün biraz bencil ol yoksa hayat Zaten öğretecek.

Hepsini okudum yazdıklarınızın. Bence ikinize de zaman tanıyın. Komik gelebilir ama şöyle yapmıştım ben kararsız kaldığımda . Bir kağıt alın elinize iyi yönlerini bi tarafa kötü yönlerini bi tarafa yazın. Herşeyi düşünerek ama. Sonra ilerisi olursa olumsuz yönleri azalır mı diye düşünün. Olumsuzluklar fazlaysa Eğer problem hala devam eder diyorsanız Ayrılın. Üstesinden geliriz diyorsanız devam edin. Ama şunu da unutmayın eğer aklınıza başka biri girerse ayrı kaldığınız süreçte, onu sevmiyosunuz demektir. Umutlanmadan akışına bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…