yerde miyim gökte miyim 🥺🥺

Ülen ne saçma bir zamandayiz çocuk iki arkadan sarıldı diye sapik ilan edilmiş .yazık valla yazık çocuğa yazık. öğrenmen ayrı vaka eşeğin aklına karpuz düşürmüs resmen herkese de yaymış . Okulu değiştir oglunada söyle kimseye dokunma diye artık pedegog eşliğinde mi söylersin bilemiyorum.

Sokaktaki çocuğun başını oksasan ay çocuğuma dokundu diye cingar çıkarır oldu millet çocuk sevemez olduk birisi demişti türk halkının genetiyle oynandı diye o kadar haklı ki artık kimse bayramlarda çocuğunu şeker toplamaya gönderemiyor sokakta oynayan çocuk kalmadı bir çocuğun başını dahi oksayamiyorsun bu zaman öyle bir zaman işte
cok haklısınız şimdi gitti okula tembih ettim kimsye dokunma karışma diye anne ses kayıt cihazı koyalım cantama bana neler dediklerini nasıl davrandıklarını duyun dedi😵‍💫

Ya sizin tek takıldığınız cinsel eğilim olayı. Diğer davranışları da doğru değil öğrenmesi lazım diyoruz, tek dediğiniz ben oğlumdan eminim. Neye eminsiniz? Gidin de doktor söylesin size çocuğun nesi var nesi yok, normal mi uyumsuz mu diye.
Öğretmene kızdık ama siz de maşallah tüm çevrenize afişe etmişsiniz çocuğu.

Hep bir kayırma modundasınız. Büyük oğlunuz parmakla gösteriliyormuş ama o da hatalı davranıyor, onun da eli ayağı durmuyor ki. Kardeşine olur olmaz dokunmaması gerektiğini niye öğretmediniz, yanından geçerken ya kafasına ya poposuna vuruyormuş çocuğun. Bu size hoş gelebilir ama değil. Oğlunuz bunu normal algıladığı için kendi de diğer çocuklara yapıyor işte.

Aman oğlumun eşcinsel eğilimi olmasın ama diğer çocuklara el teması yapsın sarılsın dokunsun ne var ki bunda. Benim yaşadığım yerde okul öncesi (kindergarten dedikleri) sınıfta öğrendi çocuklar bunu.
En geç 5-6 yaşında anlatıyorlar bunu çocuklara, sana dokunulmasını istemiyorsan hayır diyeceksin. Kim olursa olsun, doktor bile ebeveynin yanında ve sen kabul edersen dokunabilir sana diye anlatıyorlar çocuklara.

Bir gün beni kızımın öğretmeni aradı, serçe parmağı sıra kapağına sıkıştı tırnağı ezildi, biz ilk yardım yaptık kanamayı durdurduk ama gelin lütfen dediler. Böyle durumlarda ebeveyn karar veriyor, okul alıp götürmüyor hemen çocuğu. Bekleyin hemen geliyorum dedim. Çünkü ciddi bir durumsa ambulans falan beklemem hemen götürürüm.

Kanamayı duyduğum an her şey durdu, dış dünyayla bağlantım kesildi. Okul çok yakın hemen gittim, eline sargı bezi pamuk falan koymuşlar ama ben açtım baktım tırnak düşmek üzere. Bir iki sokak ileride çocuk - gençlik sağlık merkezi gibi bir yer var. Götürdüm hemen ilgilendiler yarayı temizlediler ama doktor bana, içeride kırık olabilir film çekilmesi lazım ben hemen çocuk acilden randevu alıyorum siz götürün çocuğu dedi. Ve evet içerde kırık varmış. Narkoz verip tırnağı yerine diktiler, parmağı alçıya aldılar ve tırnak tutar geri merak etmeyin daha çocuk dediler.

Ben sıcağı sıcağına kaza olmuş gözüyle baktım. Soruşturunca öğreniyorum ki kızımın en yakın arkadaşı, devamlı sıra kapağını kaldırıp kendisini sinirlendiren çocuğa yeter diye bağırıp sertçe kapağı kapatmış ve benim kızım da o ara sırayı tutuyormuş parmağı sıkışmış.

Buna sebep olan çocuk; sınıfta herkesi sinir eden, sıra kapaklarını açıp kapatan, çocukların ayağına basan, tenefüste gelip gidip giysi çekiştiren, çocukların arkasından taklitlerini yapıp birden gelip kulaklarına bağıran bir tipmiş. Bir çocuk mesela kedisinin resmini getirmiş göstermek için, almış yırtmış o resmi ağlatmış çocuğu. Bu okula yeni gelmiş çünkü ben sınıf listesinde ismini hiç görmemiştim bu çocuğun. Büyük ihtimalle diğer okuldan da böyle davrandığı için gönderildi.

Okul müdürlüğüne yazı yazdım ve bunun soruşturulmasını, yapılmadığı takdirde bu yaş grubu çocukla ilgilenen polis birimine gideceğimi yazdım. Ayrıca sigorta şirketi de olayı soruşturmuş çünkü burada sgk gibi değil, herkes mecbur kendi sigortasını yaptırmak zorunda. Bütün hastane faturalarını paşa ödettiler ama tek bir özür kelimesi duymadık ne çocuktan ne aileden. O gün resmen ömrümden ömür gitti, çocuğun giysileri kan içinde, çöpte kanlı pamuklar, kapağı kapatan kızla benimki salya sümük ağlıyor... kazayla olmuş olsa yemin ederim kinlenmezdim kimseye. Ama problemli bir çocuğun buna sebep olması ve hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam etmesi acayip kanıma dokundu. Spor yapamayacağını belirten raporu okula götürdüğümde kendisine sakince sordum. Senin yüzünden birinin parmağı kırıldı, tırnağı yerinden
çıktı mutlu musun diye sordum dayanamayıp.

O yüzden konu sahibi ben sizi haklı bulmuyorum. Bizim olaydaki çocuğu mesela başka okula gönderseler orada da aynısını yapacak. Ebeveynler mecburen çocuklarına almaları gereken teşhis tedavi artık neyse yapmaları gerek. Bırakın onlar da yapıyor demeyi, başkalarının çocuklarıyla değil siz kendi çocuğunuzla ilgilenin. O bu değil, çocuk psikolojisinden anlayan birine götürün gerekirse davranış eğitim alsın. Bunda kötü bir şey yok benim kızım da iki ay başka bir sebepten pedagog desteği aldı.
öncelikle kızınıza cok gecmiş olsun evet olaylar bu raddeye gelmeden uzmana gitmeliydik evet oglumdan eminim dr dan onay al demişsiniz tabi ki alacagım fakat pat diye gidemiyorum ne söyleyebilirim iğne ucu kadar şüphem olmadığı halde
tersini mi yazayım bir anne olarak iç güdüyle sık sık yazmış olabilirim böyle bir durumun tanısı bile konsa umrumda değil uzman destegiyle halledilebilir ama diğer veliler bu durumu yayarlarsa dönüşü olmaz evet kimseye dokunmaması gerek ama kimsede robot değil sanırım herkes az cok kardeşiyle ya da akranlarıyla zamanında boğuşmuştur vuruşmuştur bizlerde öyleydik aklımızın ucundan gecmezdi böyle şeyler büyüdük anormal bi durumumuz yok cok şükür

cok haklısınız şimdi gitti okula tembih ettim kimsye dokunma karışma diye anne ses kayıt cihazı koyalım cantama bana neler dediklerini nasıl davrandıklarını duyun dedi😵‍💫
Neden imam hatipte ısrarcısınız? Alın normal ortaokula. Emin olun nitelikli okul içinde en en kötüler imam hatipler. Ben ne nitelikli okullar gördüm mahalledeki düz ortaokullar daha düzgün. Nitelikli olmayan bir okula gönderirsiniz, takviye kurslara bakarsınız.

öncelikle kızınıza cok gecmiş olsun evet olaylar bu raddeye gelmeden uzmana gitmeliydik evet oglumdan eminim dr dan onay al demişsiniz tabi ki alacagım fakat pat diye gidemiyorum ne söyleyebilirim iğne ucu kadar şüphem olmadığı halde
tersini mi yazayım bir anne olarak iç güdüyle sık sık yazmış olabilirim böyle bir durumun tanısı bile konsa umrumda değil uzman destegiyle halledilebilir ama diğer veliler bu durumu yayarlarsa dönüşü olmaz evet kimseye dokunmaması gerek ama kimsede robot değil sanırım herkes az cok kardeşiyle ya da akranlarıyla zamanında boğuşmuştur vuruşmuştur bizlerde öyleydik aklımızın ucundan gecmezdi böyle şeyler büyüdük anormal bi durumumuz yok cok şükür

Karşıdakini rahatsız etmek için dokunmamak robotluk değil biraz empati gerektirir siz başta oğlunuzun davranış problemini kabul etmezseniz asla yol alamazsınız.
Ztn cinsel eğilimi için değil uyumsuzluk ve inatla rahatsız etmesi yada yazdığınız diğer şeyler için gideceksiniz nasil ne diyelim ne demek ne diyelim

benim kabullenme ya da kabullenmeme durumum ikinci planda beni asıl kızdıran diğer iki velinin yanında aslının kesin olmadığı bir durumun tanısını koyması bu söylemlerini başbaşayken yapsaydı inanın hiç bu kadar sorun olmayacaktı direk uzmandan destek alırdım her cocuğun başına gelrbilir diyerek şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadım bu raddeye geleceğini bilsem zaten daha temkinli davranırdım ve hala rehber hoca uzman tavsiyesinde bulunmadı sadece devam edersen oğluma sınıftan olmazsa okuldan atılacagını söyledi
bakın hala tek derdiniz çocuğunuzun cinsel yönelimi hakkında. Çocukta oraya gelene kadar (kişilerin cinsel yönelimleri kesinlikle bir sıkıntı değil, herkes heteroseksüel olacak diye bir zorunluluk yok zaten) 100 tane sıkıntı var, hepsi de sinyal vermiş ama hep görmezden gelmişsiniz. Hala ısrarla diğer velilerin yanında çocuğa gay olabilir denmesine takılmışsınız. Diğer velilerin yanında çocuğun aynı derecede başka bir durumunu ifşa etse böyle takılmayacağınıza eminim. Size göre çocuğun tek önemli sıkıntısı bu çünkü belli ki homofobiksiniz.
Niye inatla imam hatip?Çocuğun hayatını ille alıcam elinden diyorsunuz. BUrda 13 sayfadır adam gibi bir normal okula verin dendi. K kendiniz dediniz beni oraya vermemem için uyarmışlardı ben verdim diye.
Büyük oğlunuz da sorunlu, gelip geçerken yanından geçen kardeşe o hareketler yapılmaz. 2. çocuğunuzu da karanlığa sürüklüyorsunuz ama gözünüzde at gözlüğü var inatla açılmayan.

evet ötelemekle buyuk hata yaptım önceden de rehberlikten ya da ögretmenlerden yönlendiren olmadı gecici bi durum zannettim🥺evet bu söylediklerimi izliyor az önce baktım komik videolar oyunlar var hesabında zaten farklı bir durum olması olası değil derse teşvik için sık sık yoklanıyor oğluma kurt değilde bir video vardı bir maymun yerde uyuyan aslanı kuyruğundan cekerek kafasına vurarak vs rahatsız etmesi gibi bu tavırlarına karşılık veren cocuklar şiddete başvuruyor vuruyorlar
Komik maymun videosu o dediğiniz videoyu biliyorum da😅 o videolari seyretti diye mi bu duruma geldiniz anlamadim

Merhaba; okulu değiştirmenizi tavsiye ederim. Fakat bu yaftayı herkesin içinde oğlumuza yapıştırdığı ve çocuğu küçük düşürücü hareketlere dolaylı olarak maruz bıraktığı için kesinlikle gerekli yerlere şikayet edin. Bu insanlar pedagojik formasyon ile geliyorlar bir de bu konumlara. Anlam veremiyorum gerçekten. Tam bir cahillik ve düşüncesizlik örneği. Şikayet edilmeli acilen!
rehberlikçi yetiştiren prof vallahi bunu kim mezun ettiyse boşa etmiş dedi.basit bir konuda bile çuvallamış dedi.gerçek bir taciz olayı olayı demek ki ne kötü sonuçlara sebep olacak :KK12:

Uzmanı siz kendinizde bulursunuz araştırırsaniz, niye rehberliği bekliyorsunuz ki?
rehberlikçi neden uzman bulsun ki çocuğa?aile kendi araştırıp bulacak.rehberlik servislerini fazla önemsiyoruz okullarda.ben pek bir faydaları olduğunu görmedim bunca yıl.tonla davranışı bozuk çocuk var sınıflarımızda.hiç bir çalışma yapmıyorlar kusura bakmasınlar.bir matematikçi yırtınırken ders anlatmak için rehberlikçilerin çoğu prosedür işlerle uğraşıyorlar sınıf sınıf bir çalışmaları yok.

Neden imam hatipte ısrarcısınız? Alın normal ortaokula. Emin olun nitelikli okul içinde en en kötüler imam hatipler. Ben ne nitelikli okullar gördüm mahalledeki düz ortaokullar daha düzgün. Nitelikli olmayan bir okula gönderirsiniz, takviye kurslara bakarsınız.
ısrarcı degilim zorla da vermedim ama alacagım inş teşekkürler

Karşıdakini rahatsız etmek için dokunmamak robotluk değil biraz empati gerektirir siz başta oğlunuzun davranış problemini kabul etmezseniz asla yol alamazsınız.
Ztn cinsel eğilimi için değil uyumsuzluk ve inatla rahatsız etmesi yada yazdığınız diğer şeyler için gideceksiniz nasil ne diyelim ne demek ne diyelim
davranış bozukluğu var tabi ki kabullenmeme gibi bi durum yok teşekkürler

rehberlikçi neden uzman bulsun ki çocuğa?aile kendi araştırıp bulacak.rehberlik servislerini fazla önemsiyoruz okullarda.ben pek bir faydaları olduğunu görmedim bunca yıl.tonla davranışı bozuk çocuk var sınıflarımızda.hiç bir çalışma yapmıyorlar kusura bakmasınlar.bir matematikçi yırtınırken ders anlatmak için rehberlikçilerin çoğu prosedür işlerle uğraşıyorlar sınıf sınıf bir çalışmaları yok.
rehber bulsun diye bir şey yazmadım ki daha belki bi kere daha gitmişimdir bana demedi oglunuzu uzmana götürün diye bende bilmiyorum neden varlar
bakın hala tek derdiniz çocuğunuzun cinsel yönelimi hakkında. Çocukta oraya gelene kadar (kişilerin cinsel yönelimleri kesinlikle bir sıkıntı değil, herkes heteroseksüel olacak diye bir zorunluluk yok zaten) 100 tane sıkıntı var, hepsi de sinyal vermiş ama hep görmezden gelmişsiniz. Hala ısrarla diğer velilerin yanında çocuğa gay olabilir denmesine takılmışsınız. Diğer velilerin yanında çocuğun aynı derecede başka bir durumunu ifşa etse böyle takılmayacağınıza eminim. Size göre çocuğun tek önemli sıkıntısı bu çünkü belli ki homofobiksiniz.
Niye inatla imam hatip?Çocuğun hayatını ille alıcam elinden diyorsunuz. BUrda 13 sayfadır adam gibi bir normal okula verin dendi. K kendiniz dediniz beni oraya vermemem için uyarmışlardı ben verdim diye.
Büyük oğlunuz da sorunlu, gelip geçerken yanından geçen kardeşe o hareketler yapılmaz. 2. çocuğunuzu da karanlığa sürüklüyorsunuz ama gözünüzde at gözlüğü var inatla açılmayan.
kişisel cinsel eğilimi değil evet başkalarının yanında fişlenmesi sorun cünkü toplumumuzda böyle belki oğlum yalan söylese bu kadar tepki almayacak ama bu durumda veliler müdahil dahi cocuklarını daha da uzaklaştıracak bilmem farkında mısınız
ısrarla imam hatip demedim oglum kabul etti bende yolladım abisi gitmesin dedi sadece ısrarla zorla gergin bi ortamda yollamadım 2 cocuğunda sorunlu derken pardon anlamadım şakalaşmak sorun mı gelip gecerken vuruyor derken sabah akşam değil heralde karanlık derken nasıl anlatsam bu çağın gençlerine göre çok üstün bir kişilikte arada kardeşiyle şakalasır zaten şehirdışunda okuyor arada geliyor her hareketiyle kimseyi rahatsız etmez dokunmaz ben demiyorum bunu da öğretmenleri dostları akraba cevresi bilmem buna inandırmam içinde uzmana tescillettirmem lazım sanırım

rehber bulsun diye bir şey yazmadım ki daha belki bi kere daha gitmişimdir bana demedi oglunuzu uzmana götürün diye bende bilmiyorum neden varlar

kişisel cinsel eğilimi değil evet başkalarının yanında fişlenmesi sorun cünkü toplumumuzda böyle belki oğlum yalan söylese bu kadar tepki almayacak ama bu durumda veliler müdahil dahi cocuklarını daha da uzaklaştıracak bilmem farkında mısınız
ısrarla imam hatip demedim oglum kabul etti bende yolladım abisi gitmesin dedi sadece ısrarla zorla gergin bi ortamda yollamadım 2 cocuğunda sorunlu derken pardon anlamadım şakalaşmak sorun mı gelip gecerken vuruyor derken sabah akşam değil heralde karanlık derken nasıl anlatsam bu çağın gençlerine göre çok üstün bir kişilikte arada kardeşiyle şakalasır zaten şehirdışunda okuyor arada geliyor her hareketiyle kimseyi rahatsız etmez dokunmaz ben demiyorum bunu da öğretmenleri dostları akraba cevresi bilmem buna inandırmam içinde uzmana tescillettirmem lazım sanırım
çocuğunuzun psikolojik sorunu en başta sizin ilgilenmeniz gereken bir konu.
götürün uzmanla konuşsun siz de ayrıca konuşun zaten ayrı ayrı da alacaktır.tembihleyin bir de anne babası olarak hiç bir çocuğa parmak ucuyla bile temas etmesin o sınıfta.

Rehber öğretmenin yaptığı bana da yanlış geldi.
Ama sınıfta ki bir çok arkadaşından böyle bir tepki aldıysa çocuğumu korumaya geçmek yerine,
yine de bir uzmanla görüşürdüm.
Diğer türlü muallakta kalacak ve bir problem varsa artarak devam edecek.
Ama destek alırsanız emin olmuş ve önüne geçmiş olacaksınız.

çocuğunuzun psikolojik sorunu en başta sizin ilgilenmeniz gereken bir konu.
götürün uzmanla konuşsun siz de ayrıca konuşun zaten ayrı ayrı da alacaktır.tembihleyin bir de anne babası olarak hiç bir çocuğa parmak ucuyla bile temas etmesin o sınıfta.
cok teşekkürler zaten tembih ettim ama arkadaşı koridorda dokunmuş sırtından peşine bizimki beni rahatsız etti kameralardan bakanilirsiniz diyerek rehbere gitmiş o da bakarız demiş neyse bende rehberden randevu almak için gittim cıkışta bu yaptıklarının etik olmadığını gerekirse şikayet edecegimi söylemek için artı sınıf hocamızında katılmasını rica ettim cevap olarak özel soruları olacakmış başbaşa olsak iyi olurmuş 😶‍🌫️😶‍🌫️ yahu sen zaten bütün özelimizi iki velinin yanında deşifre ettin özel mi kaldı amacı ne anlamadım 😒😒😒😒

Kızlar ayrıca cocuk ve ergen ruh
saglığı kliniğine randevu almaya çalışıyorum doğru bölüm değil mi bilgisi olan var mı rehbere yarın randevu aldım ondan bi hayır beklemiyorum olanları konuşmak için gidecegim tekrar hepinize teşekkür ediyorum degerli yorumlarınız için🌷

Kızlar ayrıca cocuk ve ergen ruh
saglığı kliniğine randevu almaya çalışıyorum doğru bölüm değil mi bilgisi olan var mı rehbere yarın randevu aldım ondan bi hayır beklemiyorum olanları konuşmak için gidecegim tekrar hepinize teşekkür ediyorum degerli yorumlarınız için🌷
Evet doğru bölüm.

bir de anlamadığım diğer iki çocuğu takibe aldı velisine randevu verdi

evet haklısınız uzman konusu baş köşede cok teşekkürler
Mümkünse oğlunuzu o okuldan alın. Onun iyiliği için... Ayrıca onunla konuşun artı uzman desteği alırsanız onun geleceği için çok iyi yaparsınız.

X