• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Hemen atlarımmmmmmm

OY: 35 20,7%
  • Hahaha acep hangi ezik düşürmüş diye dalga geçerim

OY: 1 0,6%
  • Eğer yanımdakiler saygın birileriyse aman 20ytl için eğilemicem derip geçerim

OY: 1 0,6%
  • Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw

OY: 132 78,1%

• Ankete Katılan
    169
ya kamera şakasıysa alıp da rezil mi olayım

Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw derimbenneyaptımki
sona atlarımmmmmmmmmm:roflol::roflol:

alırım valla ................................

yazık çocukmu düşürdü acep derim. küçükken annemin para verip bakkala gönderdiğinde bakkala gidip parayı düşürdüğümü farkedip akşama kadar arayıp ağlayarak eve döndüğümü:çok üzgünüm: hatırlayarak almam belki gelip arar bulamaz diye düşünürüm.

20ytl için eğilemicem derip geçerim kaydirigubbakcemile3
100 200 olsa belki atlardım kaydirigubbakcemile3

[ı]düşürene yazık derim
parayı saklar ve oarasını kaybeden oldumu diye sorarım
ne kadar olduğunu bilenede verirdim heralde
[/ı]

yazık belki ihtiyacı vardı diye düşünürüm.. yürür giderim..

belki de alıp gariban gördüğüm birisine veririm.yolda mendil satan yaşlı teyzeler vs..

20 ytl diil ama 5 ytl bulmuştum. alıp sokaktaki çocuklara vermiştim.
ama bi yandanda üzülmüştüm kaybeden adına. belkide 5 ytl ye ihtiyacı olan biriydi.

yazık derim ama o parayı orda bırakmam en yakın okula bağış için veririm yerde bulduğumu söylerim yerde bulduğum şeyi ne kendim için nede çoçuğum için kullanmam

ben buldum 20 milyon bakındım çevreme para kaybeden varmı diye yoktu kimse ,o zamanda aşure ayıydı o parayla kaybeden kişi adına aşure malzemesi alıp aşure yaptım ve dağıttım

ben buldum 20 milyon bakındım çevreme para kaybeden varmı diye yoktu kimse ,o zamanda aşure ayıydı o parayla kaybeden kişi adına aşure malzemesi alıp aşure yaptım ve dağıttım

Parası kayboldu diye üzülmüştür.
Ne güzel hayır işlediğinin farkında bile değil.

arkadaşlar ben bunu hep düşünmüşümdür ama 20 yetale olarak değilde çok para bulsam şöyle 10.000-20.000 filan napardım diye. Etrafta da kimse yok terkedilmişliğin verdiği yürek sızısıyla öylece duruyo zarf... alır mıyım acaba diye düşünürdüm. Sonra kardeşim dediki düşünsene o para belki hasta bir çocuğun ameliyat parasıydı babası binbir zorlukla bulmuşken düşürmüş olabilir...belki bir emeklinin emekli ikramiyesiydi adamcağız düşürdüğünü anlayınca kalp krizi geçirdi, zor durumdaki küçük esnafın çektiği banka kredisi olabilir para gidince hayattan vazgeçti, çok büyük umutların bağlandığı bir para olabilir asla ve de asla dokunamam böyle bir paraya...

yazık çok üzülürüm belki fakir biri kaybetmiştir derim.alıp mutlaka dilenciye veririm.çünkü para kaybetmenin acısının geçenlerde yaşadım :( cebimdeki son 50 ytl mi kaybettim :( çok üzüldüm ama saglık olsun napalım.canım kocişimde inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur diyo :)))

Son düzenleme:
Geçen bi baktım önümde 50 ytl.. etrafa baktım aranan var mı yerlerde diye kimse yok. Sonra aldım.. 2 Gün falan napsam kime versem diye düşündüm. Sonra ihtiyacı olan biri vardı ona verdim. Verirken de elin bollaşınca sende ihtiyacı olana vericen dedim. Bi hayır duasını aldım. Bunu birilerine anlattım bana salak dediler:(
Salağım ama içim huzurlu:):)

Back