• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Hemen atlarımmmmmmm

OY: 35 20,7%
  • Hahaha acep hangi ezik düşürmüş diye dalga geçerim

OY: 1 0,6%
  • Eğer yanımdakiler saygın birileriyse aman 20ytl için eğilemicem derip geçerim

OY: 1 0,6%
  • Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw

OY: 132 78,1%

• Ankete Katılan
    169
görünce acaba biri yeni mi düşürmüştür diye aval aval etrafa bakarım, hani aranan biri varsa söylemek için. sonrada devam eder yürürüm.

En iyisi almamak CADIARZU parayı düşüren haram edebilir tatlicadiarzu geçende kardeşim yolda 10 tl bulmuş gitmiş kontör almış.. ertesi gün telefonu kaybetti fisfisfis
Birisin ahını almak gerek .. sengözlerimebaksanab

anammmmmm para buldum kim düşürdüki acep der..hemen alırım....napcamki başka...

başta üzülürüm acaba ihtiyacı olan birimiydi şimdi nasıl üzülmüştür diye
ama alırdım galiba küçükken bulduğum paraları alır dilenciye veriridim

alırdım ve bir camiye gidip imama sorardım
camiye bağış olarak versem bir günahı haramı olurmu veya bir ihtiyacı olana diye
fikir alır ona göre harekete gecerdim

Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw böyle düşünür ihtiyacı olduğundan emin olduğum birine ya da camiye veririm :)

inşallah fakir düşürmemiştir zengin düşürmüştür derim alırım tabiki ben almasam başkası alacak.

sanırım alırdım:D çünkü ben almazsam bir başkası alacak :D ama bogazıma wermezdım o parayı yanı baska yerde harcardım.. ama haydan gelen huya gıder bide işin o kısmı war:D tabı kaybedenı de baya makaraya alırdım o ayrı hehehe:D

almam hayatta cünkü o para benim degil, kim bilir düsürenin parasi ve neye verecekti onu!!!! Ama egerki cok büyük paralar bulurum (ki basima insallah gelmez) hani filimlerde olurya büyük paralar, alirim ve en yakin polislige veririm buldum diye. Baska hayatta öyle paralar almam ne olursa olsun ben o parayi haketmiyorum bana HARAM gelir

saga sola bakar etrafta kimse yoksa aynen indiregandi :icecream:-tatlicadiarzu-

1 ytl 10000000 ytl
meblag hiç onemli değil
hakkım olmayan paraya el sürmem ben :kahve:

bende geçip giderdim almam
zengin mi olcam başkasının 20 ytl siyle

almam
benim değil niye alim
fakire vermek içinde almam, birde onu vermek için fakirmi aricam
kismeti varsa kendisi bulur zaten

bende alır yoldaki bekleyen dilencilere verirdim
mutlaka var her yerde :sm_confused:

üzerinden atlar geçerim :1closedeyes:
aynı olay bir defa başıma gelmişti çünkü
2-3 sene önce 20,00 ytl.tam adım attığım yerde duruyordu üzerinden atlıycam diye zor geçtim -tatlicadiarzu-
sonra hızla ordan uzaklaştım arkadan görüpte alan olduysa ne salak kız demiştir :roflol:

ben almazdım bu olay aklıma başka bir olayı getirdi .ankara da otururken annem ulustan dolmuşa biniyor ilk binen kişi annem .en arkaya gidip oturuyor .bir çanta arka koltugun arasında duruyor .annem biraz telaşla birlikte çantayı açıyor oda ne deste deste paralar .benim anacım ne yapsa begenirsiniz ..gidip dolmuş şöförüne arabada unutulan eşyaları ne yapıyorsunuz diyor .onlarda kayıp odamız var oraya bırakıyoruz sahibi gelene kadar diyor .hımm iyi o zaman buarada bir çanta unutulmuş diye dolmuşçuya veriyor güzelim çil çil paraları .çok kızmıştık o zaman adama neden verdin karakola gidip biz sahibini arayıp verirdik diye ama kadın boş bulunup paniklemiş.hala aklıma gelir dolmuşçu cebemi indirdi yoksa gercekten sahibinimi buldu diye kaydirigubbakcemile3

Back