• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yerde 20ytl var hangisini yaparsın?

• Hemen atlarımmmmmmm

OY: 35 20,7%
  • Hahaha acep hangi ezik düşürmüş diye dalga geçerim

OY: 1 0,6%
  • Eğer yanımdakiler saygın birileriyse aman 20ytl için eğilemicem derip geçerim

OY: 1 0,6%
  • Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw

OY: 132 78,1%

• Ankete Katılan
    169
kim düsürdü acaba diye düsünürüm ve elimde olsada sahibine versem derim,
en acidigimda bir cocukmu kaybetti acaba diyorum, onlar ne zamandir
biriktirdikleri harcliklarini kaybettiklerinde
cok üzülüyorlar:çok üzgünüm::teselli:

hiçbirini yapmam bir süre sahibini ararım bulamazsam en yakın hayır kurumuna veririm.zaten herkese açık bir yerde düşürülmüşse sahibinin onu bulması çok küçük bir ihtimal hiç değilse hayra gider.

görmezden gelirim bakmam bile.Ama 20 ytl için geçerli 100 olursa farklı:Roflol::Roflol:şaka:Roflol:

İnanmıyacaksınız ama 8 yaşındayken ben buldum.(20 tl)Yıl 1968...Günlerce sahibini aradık..malesef bulamadık.O sırada çok ihtiyacı olan bir komşumuza o parayı verdik...çok da işine yaradı.Geçmiş gün..bunu bana hatırlattınız..

Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaa

tabiki elime yapişmaz..ama o parayı düşüren kimdir nasıldır bilemem ve o kişinin hakkının bana geçmesini asla istemem..o yüzden almam..

Bitanem sen almıyorsunki..sahibini araştırıp ,yetkili kurumlara teslim etmenin veya son çare muhtaca vermenin vebali niçin olsun.Hatta almayıp,yanlış kişilerin eline geçmesine neden olduğun için belkide almamakla vebal altına girmiş olmuyormusun.Yanılıyormuyum ?

üzülürüm yaa düşüren için...belki de cebinde o paradan başka yoktu..kesinlikle almam...

alır ihtiyaç sahibi bir fakire verirdim o kişinin hayrına
eğer ben düşürsem bulana helal etmeyide ihmal etmem ki geçen gün oldukça yüksek bir meblayı düşürdüm ve helal ettim.inş bir gariban ihtiyacını karşılamıştır...

Yazık ya düşürene acaba ihtiyacı warmıydı yazık yaaaaw :çok üzgünüm:

20 lira için yazık ihtiyacı mı vardı demem
alırım, düşüren kişinin niyetine markete gider, alışveriş yaparım( makarna, bakliyat vs)
sonra ihtiyacı olan bir aileye veririm
ben aracı olurum, parayı düşüren sevap kazanır

Back