Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar ya şu son bi kaç gündür yer çekimi yasası ve secreti çok duyar oldum bu konu hakkında bilgisi olan ve yahut bu kitaplardan herhangi birini okuyan var mı aramızda ? İnternetten baktım fakat pekde tatmin edici cevaplar alabilmiş değilim malesef...
ben okudum,bu türde başka kitaplarda okudum, ben yazılanları mantıklı buldum ve hayatımda uyguluyorum olumlu sonuclar elde ediyorum , bunu yaşayıp görmek güzel, bence 1 kaç kitap alıp oku, kötü yorumlardan etkilenme
canım bende bu kitabı büyük bir istekle okudum ve işin ilginç yanı 32 yaşındayım ders kitapları dışında hiç kitap okumamıştım bayıldım çok mantıklı bazı yerlerde uyguladım istediğim şeylereulaşmak için bence biran önce al ve oku. ayrıca bu tür kitapları okumak istersen doğan cüceloğlu kitaplarını okuyabilirsin .Şu an ben elif şafak aşk kitabını okuyorum tavsiye ederim