- 11 Şubat 2023
- 9.850
- 1
- 21.877
- 268
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Komple sekmeleri kapat ,arka plan sekmelerini de kapat, neti kapat aç tekrar dene bakalım.Ya bende ios ama bildirimlere bakmam için yukarı çıkmam gerekiyor
Ben ölem ben nirelere gidem
Profillere diyorsunuz değil mi?
Yaptım yaz bakım bana ordan bi güzel Bişey bi söz bi kelimeKomple sekmeleri kapat ,arka plan sekmelerini de kapat, neti kapat aç tekrar dene bakalım.
Evet göz ardı et butonun yerine mesela göz ardı edince ben onu göremiyorum ama o benim herseyimi görüyor bunu istemiyorduk aslındaProfillere diyorsunuz değil mi?
Sanırım teknik olarak o mümkün olamıyordu.
Kaldı ki şu an eski sitede olan ama güncelleme sonrası giden özelliklere yoğunlaşırsak iyi olur, hepsinin ayarlanması bile zaman alacak işlemler çünkü.
Banlananlar eskiden. ,.,.. Yazınca gri de olsa çıkıyordu ,artık cikmiyorlarProfillere diyorsunuz değil mi?
Sanırım teknik olarak o mümkün olamıyordu.
Kaldı ki şu an eski sitede olan ama güncelleme sonrası giden özelliklere yoğunlaşırsak iyi olur, hepsinin ayarlanması bile zaman alacak işlemler çünkü.
Sen kendi hesabında olduğun için ordasin, bende öyle değilsin
Tişikkirlir cınımmmSen kendi hesabında olduğun için ordasin, bende öyle değilsin
Nasıl yani dostum? Yorumları mı görünmüyor?Banlananlar eskiden. ,.,.. Yazınca gri de olsa çıkıyordu ,artık cikmiyorlar
Komple yoklar mesela yengenc 'i etiketlemek istedim hiç çıkmıyor. Başka birinin sonunda 7 olan bir yengecin profili çıkıyor. Eskiden gri de olsa vardı şuan hiç yok.Nasıl yani dostum? Yorumları mı görünmüyor?
Yine nöbetçiyim biraz IQ um düştü idrak edemiyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?