Yenilikler ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bacım napıyon bu ne?

ya ben en başından beri mavi tema kullanıyordum , şimdi de pembeye döndü ve değiştiremiyorum

Şöyle oluyor bilgisayarda. Önceden katılım tarihi, emoji skoru vb görünürdü

Eklentiler

• IMG_8840.jpeg
    255,6 KB · Görüntüleme: 28
Ahaaaa kendine geliyor yavaş yavaş
Ama yine bildirimlerin yukarıda ogff

Evet o bende de var. Ayrıca ben pembe temadan çok rahatsız oluyorum gözümü çok yoruyor, yorumları okuyamıyorum, yıllardır assos mavisi olarak kullandım, lütfen renk seçeneği geri gelsin, zaten dehb liyim aşırı yoruyor okumak ve odaklanmak

Pc görünümüne geçilmiş yazılar çok küçük

Bir de renk seçeneği halen yok ben mavi kullanıyordum pembeye geçmiş

Renk düzelmiş ama şimdi de bildirimlere ve diğer şeylere ulaşamıyorum, sayfa sürekli yana kayıyor yazarken daktilo gibi

Eklentiler

• 1000108701.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 16
arama kısmında hiç bişey aranmıyoor

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2025-01-03 112340.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 15
Ben de dün geceden beri konuları okuyamıyorum. Yazılar ekrana sığmıyor, ekran dışına taşıyor. Okuyabilmek için ekranı sürekli küçültmek gerekiyor. Ama o zaman da yazılar çok küçüldüğü için okumak imkansız hale geliyor. En kısa zamanda sorunun çözülmesini diliyorum

Merhaba ben kendi sayfamda tema rengini mavi yapmıştım.
Şimdi kırmızı görünüyor tekrar renk değiştirebiliyormuyum ?
Önceden hesap ayarlarında görüyordum değiştirme düzenleme ayarını.

Telefondan girince ilkin mobile göre sayfayı gösteriyor. Birkaç saniye sonra sayfayı masaüstü düzeni gibi genişletiyor.

testçi naptın testçi regresyon koş çat diye canlıya almışsınız.
Ama olsun olur böyle şeyler kınamıyorum başıma gelmesin ahslshsls

Değişiklikleri keşke demo üzerinde yapsaydınız. Daha sonra aktif foruma uygulardınız. Mobil görünüm ölmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…