- 19 Aralık 2014
- 5.863
- 1
- 47.997
- 748
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Şu an ne ayar yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende bütün forum genişletilmiş halde ve kullanımı çok zor
<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:216.216%"><iframe allow="fullscreen;autoplay" allowfullscreen height="100%" src="" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>
Kız video attım bende oynuyo sizde oynamıyo mu
Şöyle oluyor bilgisayarda. Önceden katılım tarihi, emoji skoru vb görünürdüSanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)
Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Evet o bende de var. Ayrıca ben pembe temadan çok rahatsız oluyorum gözümü çok yoruyor, yorumları okuyamıyorum, yıllardır assos mavisi olarak kullandım, lütfen renk seçeneği geri gelsin, zaten dehb liyim aşırı yoruyor okumak ve odaklanmakMune sayfa telefon ekranına sığmıyor bilgisayar görünümü gibi oluyor, bir konu okuycam diye sağa sola kaydırıp duruyorum sayfanın yarısı da reklam zaten konular hiç okunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?