• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

Şu an ne ayar yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende bütün forum genişletilmiş halde ve kullanımı çok zor

<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:216.216%"><iframe allow="fullscreen;autoplay" allowfullscreen height="100%" src="" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>

IMG_8838.png

Bacım napıyon bu ne? 😂

ya ben en başından beri mavi tema kullanıyordum , şimdi de pembeye döndü ve değiştiremiyorum :KK61:

Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)

Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Şöyle oluyor bilgisayarda. Önceden katılım tarihi, emoji skoru vb görünürdü 🥺

Eklentiler

• IMG_8840.jpeg
    IMG_8840.jpeg
    255,6 KB · Görüntüleme: 28
Ahaaaa kendine geliyor yavaş yavaş 😁
Ama yine bildirimlerin yukarıda ogff

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sayfa telefon ekranına sığmıyor bilgisayar görünümü gibi oluyor, bir konu okuycam diye sağa sola kaydırıp duruyorum sayfanın yarısı da reklam zaten konular hiç okunmuyor
Evet o bende de var. Ayrıca ben pembe temadan çok rahatsız oluyorum gözümü çok yoruyor, yorumları okuyamıyorum, yıllardır assos mavisi olarak kullandım, lütfen renk seçeneği geri gelsin, zaten dehb liyim aşırı yoruyor okumak ve odaklanmak :KK61:

Renk düzelmiş ama şimdi de bildirimlere ve diğer şeylere ulaşamıyorum, sayfa sürekli yana kayıyor yazarken daktilo gibi 🥺

Eklentiler

• 1000108701.jpg
    1000108701.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 16
arama kısmında hiç bişey aranmıyoor

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2025-01-03 112340.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-01-03 112340.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 15
Ben de dün geceden beri konuları okuyamıyorum. Yazılar ekrana sığmıyor, ekran dışına taşıyor. Okuyabilmek için ekranı sürekli küçültmek gerekiyor. Ama o zaman da yazılar çok küçüldüğü için okumak imkansız hale geliyor. En kısa zamanda sorunun çözülmesini diliyorum🙏🏻

Merhaba ben kendi sayfamda tema rengini mavi yapmıştım.
Şimdi kırmızı görünüyor tekrar renk değiştirebiliyormuyum ?
Önceden hesap ayarlarında görüyordum değiştirme düzenleme ayarını.

Telefondan girince ilkin mobile göre sayfayı gösteriyor. Birkaç saniye sonra sayfayı masaüstü düzeni gibi genişletiyor.

testçi naptın testçi 😄 regresyon koş 😂 çat diye canlıya almışsınız.
Ama olsun olur böyle şeyler kınamıyorum başıma gelmesin ahslshsls 🤣

Değişiklikleri keşke demo üzerinde yapsaydınız. Daha sonra aktif foruma uygulardınız. Mobil görünüm ölmüş😒

Back