Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

Osmanlı armalı duvar tabloları..Altın ve gümüş çerçeve..Boyutları 35x22..Adeti 15 tl. ikisini alırsanız 20 olur

periciğim hayırlı satışlar,bol kazançlar canım,geçerken bir uğrayayım kendimi hatırlatayım dedimdvd leridört gözle bekliyorum.:82:

periciğim hayırlı satışlar,bol kazançlar canım,geçerken bir uğrayayım kendimi hatırlatayım dedimdvd leridört gözle bekliyorum.:82:

Canım benim çok teşekkür ederim sana da hayırlı kazançlar olsun..Ptesi güzel bir listeyle geliyorum..Bu arada ayakkabılarına göz diktim ama büyüklermiş içimde kaldı

Canım benim çok teşekkür ederim sana da hayırlı kazançlar olsun..Ptesi güzel bir listeyle geliyorum..Bu arada ayakkabılarına göz diktim ama büyüklermiş içimde kaldı

valla koca ayaklıyım ben,bunu kk daki kızların ayaklarının daha küçük olduğunu görünce anladım.neyse tamam canım pazartesi mutlaka bekliyorum,başka arkadaşlarda arıyor sanırım dvd,tabii önce bana geliyorsun değilmi,bekliyorum,iyigeceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…